•    
  Actuele planetaire posities
  24-mei-2018, 06:55 UT/GMT
  Zon34'19"20n46
  Maan01'49"3n39
  Mercurius1833'29"15n57
  Venus539'36"25n02
  Mars257'43"21s51
  Jupiter1627'34"r15s34
  Saturnus88'12"r22s18
  Uranus026'56"11n08
  Neptunus1618'46"6s16
  Pluto213' 7"r21s33
  Ware Knoop820'31"r18n11
  Cheiron140'41"3n50
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Rick, geboren op 4 april 1966
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Ricks geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Rick al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Een sympathiek groepje medeleerlingen en een goede emotionele verstandhouding met een of twee leraren zal beslist invloed op zijn leerprestaties hebben. Want hij moet eerst het gevoel hebben er bij te horen en geaccepteerd te worden, tenminste tot op zekere hoogte, voordat

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Ricks innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] De schaduw die een stoel 's avonds werpt is een ineengedoken weerwolf, het leuke meisje dat iets verderop woont is in feite een kleine prinses, die alleen kwam te staan en door gewone mensen geadopteerd werd, en een ster die verschiet is in werkelijkheid een UFO, bemand [...]

[..] Dan is hij in staat om een crisis uit te lokken die het soort drama ontketent dat hij wil hebben, maar dat vermoeide of gestresste ouders ook tot het uiterste kan tergen. In zijn belevingswereld moet alles uitvergroot en opgeblazen worden, met een overvloed aan geheimzinnigheid [...]

Verborgen trekjes

[..] Als hij ouder wordt zal hij echter zijn uiterste best doen om die te onderdrukken, want hij wil het stoere zelfbeeld dat hij de buitenwereld laat zien, niet kwijt raken. Rick is er ook zelf verantwoordelijk voor dat hij innerlijk lijdt onder zijn "anders" zijn. Hij geniet [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Attent zijn en belangstelling tonen betekenen heel veel voor hem ­ hij heeft het (naast geknuffel) nodig dat er naar hem geluisterd wordt. Ook hecht hij erg aan die kleine, maar belangrijke tekens van genegenheid, waaruit blijkt dat liefde niet iets vanzelfsprekends is, [...]

[..] Als dat het geval is, zijn woede-uitbarstingen of sluimerende wrokgevoelens wellicht zijn enige uitlaatklep. Het is echter van groot belang dat vader beseft dat Rick hem niet nodig heeft als een voorbeeld van agressie en geweld, maar als iemand die een eigen innerlijke bron [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst