•    
  Planetpositioner
  27-Maj-2018, 01:43 UT/GMT
  Sol544'42"21n16
  Måne627'34"8s53
  Merkur240'43"17n48
  Venus858'23"24n55
  Mars352'46"21s47
  Jupiter168'13"r15s29
  Saturn759' 6"r22s19
  Uranus035'15"11n11
  Neptun1620'57"6s15
  Pluto210'39"r21s33
  Sand Månek.80' 0"r18n16
  Chiron146'15"3n53
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Maj 2018
for Rick, født 4 April 1966
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da din verden i vidt omfang er befolket af dine egne idealer og fantasifostre, vil du sandsynligvis opleve nogle af de hændelser og indre tilstande, som du bliver udsat for i det kommende år, styrkende såvel som begrænsende. Det betyder ikke, at det nødvendigvis bliver hårdt. Du besidder evnen til at give oplevelserne mening, og dette giver dig mulighed for at fortolke og tage ved lære af det, du møder, på en meget kreativ måde. Men du kan blive konfronteret med nogle sider af den jordiske tilværelse, [...]

At lære at blive selvberoende

Saturn kvadrat Måne: Begyndelsen af februar 2018 indtil slutningen af december 2018

[..] Hvis du lærer at definere dine egne behov, vil du måske gøre en eller to personer vrede. Du kan endda blive nødt til at sige farvel til nogen eller affinde dig med kølighed og gnidninger i en periode. Men du vil også opdage, at du vil få en loyal og kærlig [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Du vil måske endda opleve, at en øget vægt på dine følelser og behov kan støtte dit kreative udtryk og din evne til at virkeliggøre dine drømme i kraft af en større følelse af forbundethed med andre. Prøv at lade være med at reagere på din øgede sårbarhed [...]

Konflikt og spændinger

prog. Måne kvadrat prog. Sol: Midten af juli 2018 indtil begyndelsen af september 2018

[..] Der er tale om en periode, hvor du trods eventuelle spændinger og følelsesmæssigt ubehag vil kunne opleve en fornyet tiltro til det menneske, du er, og det du har at tilbyde. Prøv at drage fordel af disse følelser ved at udvikle dine kreative evner mest muligt. Måske opdager [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Forspild intet, ønsk intet

Jupiter kvadrat Venus: Midten af oktober 2018 indtil begyndelsen af november 2018

[..] Kreativ udfoldelse, rejseaktivitet eller en påskønnelse af kunst kan hidføre det drama, som synes at mangle i din daglige tilværelse. Nyd denne tid, for det er ikke sandsynligt, at du vil komme virkelig galt af sted, selvom du måske kommer til at spendere [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Kampinstinkt

Saturn kvadrat Mars: Slutningen af februar 2019 indtil begyndelsen af januar 2020

[..] Men er dette tilfældet, så bliver du nødt til at ændre din egen indstilling, før du kan blive fri; for hvis du bliver ved med at være ambivalent og usikker på, hvem du er, og hvad du ønsker, så vil du blot opbygge nogle nye strukturer, som med tiden vil spærre dig inde [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Forandringer i forholdet til andre

Uranus konjunktion Descendant: Begyndelsen af maj 2018 indtil midten af februar 2020

[..] Du har altid været tilbøjelig til at relatere dig til andre på en kompleks, intens og provokerende måde. Nu opdager du måske behovet for større klarhed og enkelhed i dit liv. Måske møder du en person, som synes at legemliggøre disse egenskaber og [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

En søgen efter absolutte sandheder

Neptun opposition Uranus: Midten af marts 2018 indtil slutningen af december 2020

[..] Du har måske lyst til at udforske nogle nye spirituelle, metafysiske eller filosofiske synsvinkler lige nu og vil være tilbøjelig til at blive tiltrukket af nogle meget ukonventionelle mennesker og måder at opfatte tilværelsen på. Alt dette kan være [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Kampen mod begrænsningerne

Saturn kvadrat Sol: Begyndelsen af januar 2019 indtil midten af november 2019

[..] Du er formentlig nødt til at stå fast i øjeblikket, og det kan være rigtigt af dig at slås for at nå et ønsket mål; men det betyder ikke, at du skal kæmpe imod dine egne dybere behov og din egen natur. Du bør muligvis tænke længe og dybt over, hvad det er, [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt