•    
  Actuele planetaire posities
  20-feb-2018, 07:54 UT/GMT
  Zon137'20"10s54
  Maan2345' 8"4n39
  Mercurius356' 8"11s46
  Venus1142'44"8s31
  Mars154'54"22s12
  Jupiter2246'55"17s21
  Saturnus638' 8"22s24
  Uranus2533'38"9n23
  Neptunus1328'13"7s20
  Pluto2023'48"21s31
  Ware Knoop1451'21"r16n23
  Cheiron2645' 2"1n54
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf februari 2018
voor Rick, geboren op 4 april 1966
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat u gewoonlijk niet terugschrikt voor emotionaliteit of intense ervaringen zullen bepaalde ervaringen waarmee u in het komende jaar wordt geconfronteerd u waarschijnlijk niet al te veel in de knoop brengen, al zult u af en toe misschien vinden dat emotionele beproevingen het uiterste van u vergen. Waarschijnlijk zullen relaties van elke soort veel van uw tijd eisen, en dat geldt misschien ook voor gezins- of familiekwesties die u doorgaans liever op veilige afstand houdt. Het klimaat van deze [...]

Zelfstandigheid verwerven

Saturnus vierkant Maan: Begin februari 2018 tot eind december 2018

[..] Als u leert om uw eigen behoeften te formuleren, zult u misschien een of twee personen van streek maken, misschien zult u zelfs afscheid moeten nemen van een of twee personen, of het moeten stellen met een periode van wrijving en afstandelijkheid, maar u zult [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] In uw privé-leven kunt u geconfronteerd worden met een zekere eenzaamheid of met beperkingen als gevolg van een scheiding die u dwingt om terug te keren naar de realiteit, of omdat uw eigen stemming het moeilijk maakt om u gesteund te voelen door uw naasten [...]

Vechten tegen grenzen

Saturnus vierkant Zon: Begin januari 2019 tot midden november 2019

[..] Misschien moet u in deze tijd opkomen voor uzelf en misschien is het goed dat u ervoor vecht om een belangrijk doel te bereiken, maar dat betekent niet dat u tegen uw diepere behoeften en persoonlijkheid moet vechten. U moet waarschijnlijk lang en diep nadenken [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Verspil niet wat u nodig hebt

Jupiter vierkant Venus: Midden oktober 2018 tot begin november 2018

[..] Creatieve expressie, reizen of belangstelling voor kunst kunnen misschien voor het spectaculaire zorgen dat aan het dagelijks leven lijkt te ontbreken. Geniet van deze tijd, want het is onwaarschijnlijk dat u er werkelijk een puinhoop van maakt, zelfs [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Een tijd van evenwichtigheid

Jupiter driehoek Saturnus: Midden januari 2018 tot midden oktober 2018

[..] Op het moment kunt u vermoedelijk de diepere betekenis en bedoeling zien in de aardse begrenzingen, en waarschijnlijk ziet u ook hoe u bestaande problemen kunt omvormen tot voordelen of springplanken voor groei. Vermoedelijk benadert u zelfs problemen die [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Veranderingen in relaties

Uranus conjunct Descendant: Begin mei 2018 tot midden februari 2020

[..] U hebt altijd de neiging gehad om met anderen om te gaan op een complexe, intense en uitdagende manier. Nu ontdekt u misschien de behoefte aan meer gemoedsrust en eenvoud in uw leven. U kunt iemand ontmoeten die deze eigenschappen lijkt te belichamen en die [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Absolute waarheden zoeken

Neptunus oppositie Uranus: Midden maart 2018 tot eind december 2020

[..] U voelt er momenteel waarschijnlijk voor om kennis te maken met nieuwe spirituele, metafysische of filosofische levensvisies, en u wordt vermoedelijk aangetrokken tot erg non-conformistische mensen en manieren om over het leven te denken. Dit kan uiterst vruchtbaar [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

De gevaren van koppigheid

Pluto vierkant Mars: Midden februari 2017 tot eind december 2019

[..] Probeer eerlijk te zijn over wat u werkelijk voelt. Probeer ook objectief genoeg te blijven om in te zien of het tijd is om afstand te doen van een oude houding, relatie of werksituatie die zijn rol heeft vervuld en nu uit uw leven moet verdwijnen. Aanvaarding is [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst