•    
  Planetpositioner
  24-Maj-2018, 00:41 UT/GMT
  Sol249'21"20n43
  Måne2632'52"4n51
  Merkur183'44"15n46
  Venus521' 2"25n02
  Mars252'24"21s51
  Jupiter1629'24"r15s35
  Saturn89' 2"r22s18
  Uranus026' 9"11n08
  Neptun1618'33"6s16
  Pluto213'20"r21s33
  Sand Månek.821'29"r18n10
  Chiron140' 9"3n50
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Rick, født 4 April 1966
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Skorpionen *Solen i Vædderen *Solen i 6. hus *Månen i Vægten *Månen i 12. hus *Venus i Vandbæreren *Venus i 4. hus *Mars i Vædderen *Mars i 6. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: mand, født 4 April 1966 kl. 19:32 i Waterville, Maine.

Dit soltegn er Vædder. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Skorpion, og din Måne står i Vægt.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Skorpionen

Med denne placering er du sandsynligvis i begyndelsen ganske hemmelighedsfuld med hensyn til dine følelser.

Du reserverer afsløringen af dine sande følelser til dem, der er tæt på dig, dem, som du kan stole på med hele din følelsesmæssige intensitet. Men når du først er involveret i en kæreste, er dine fysiske lidenskaber meget stærke.

Seksualiteten kan i bedste fald fuldkommen engagere og overvælde dig. Af den grund kan du muligvis blive tiltrukket af nogle ukonventionelle former for seksualitet, hvor du styrer situationen eller bliver styret af den.

Dine følelser er meget intense, men det kan give bagslag, hvis forholdet ikke lykkes. Skulle dette ske, så prøv at lade være med at bære nag til din tidligere kæreste - nogle forhold fungerer simpelthen ikke, og det kan ikke bebrejdes nogen af jer.

til top

Solen i Vædderen

Du er tilbøjelig til at have så meget fysisk og seksuel energi, at du kan vække alle mulige følelser hos din partner, selv følelser som har ligget i dvale gennem lang tid.

Det vil imidlertid være en god idé at dæmpe ilden en smule. Selvom du måske strømmer over af energi, bliver din partner måske hurtigere træt, både fysisk og følelsesmæssigt, og det bør du tage hensyn til.

Du vil opleve en rigdom af elskovsglæder, hvis du sagtner farten og dvæler ved hvert eneste skridt, selvom din store energi måske presser på for at øge tempoet. Denne indre, meget intense flamme kan højne din oplevelse af detaljerne i kærlighedskunsten, hvis du får styr på den.

Annoncering
til top

Solen i 6. hus

For at din seksuelle udfoldelse kan blive så vellykket som muligt, bør dit kærlighedsforhold have nogle faste rammer. Du har det derfor bedre med en stabil partner end ved at ikke at knytte dig til nogen bestemt. Din styrke i personlige forhold er din evne til at opbygge et fasttømret, solidt forhold, som kan vare ved og fortsætte med at trives år efter år.

Venskab med din kæreste er meget vigtigt for dig, og uden det vil selv den mest lidenskabelige nat på en eller anden måde virke en smule tom.

Af den grund vil det ikke være klogt af dig at søge efter en partner, som er det udadvendte midtpunkt i selskabet og i konstant bevægelse, selvom du måske bliver tiltrukket af sådan en person.

til top

Månen i Vægten

Du har et særligt talent for at løse andres problemer, for du ser begge sider af en situation tydeligt.

I et forhold kan du befinde dig på en konstant oprydnings- og forbedringskampagne, som er gavnlig, men kun indtil et vist punkt. Koncentrer dig om de vanskeligheder, som aktivt plager jeres forhold.

Du forbedrer det generelle miljø ved at flytte om på tingene, både fysiske genstande og sociale situationer, og dermed skabe skønhed og en bedre balance.

Verden vil blive ved med at være en interessant udfordring for dig, især hvis du finder en partner, som er lige så villig til at konfrontere sandheden, som du er, og rede til at håndtere den direkte og klart.

til top

Månen i 12. hus

Du skal være forsigtig med ikke at reagere for hurtigt på en kæreste og bør altid tænke dig om en ekstra gang, før du direkte binder dig til noget som helst. Der vil være mange gange, hvor det vil være bedre at tage hensyn til din kærestes følelser ved ikke at fare ind og fortælle hele sandheden, også selvom du måske føler, at du burde gøre det.

Uanset hvilken slags forhold du befinder dig i, så skal der en hel del sjælegranskning til for at finde ud af din kærestes og dine egne dybeste, følelsesmæssige motiver. Skjulte handlinger og holdninger skal afdækkes og redes ud, men belønningen er en dyb, gensidig selvindsigt, som kun få andre opnår.

For dig er et virkelig vellykket kærlighedsforhold et, som er intenst opløftende, ja ligefrem katarsisk.

Note: Månen står teknisk set i slutningen af hus 11 og tolkes derfor i hus 12.

til top

Venus i Vandbæreren

Du søger efter særlige stilarter og usædvanlige variationer i forbindelse med kærligheden og hos partnere, som har tilsvarende interesser.

Du har brug for mange handlinger for at blive mentalt stimuleret i et forhold, så dine forhold kan blive temmelig komplicerede og mangeartede.

Du kan ligeledes blive fristet til at involvere dig i flere forhold på samme tid. Dette kan være en stimulerende oplevelse, men det kan også afholde dig fra at involvere dig med en partner i et virkelig dybt og varigt forhold.

Hvis du kan overvinde og hæve dig op over problemerne med krydskonflikter og jalousi, vil du have evnen til åbent og ærligt at dele din kærlighed mellem flere forskellige partnere, hvilket vil berige og øge oplevelsen for jer alle.

Annoncering
til top

Venus i 4. hus

Du bør søge efter en kæreste, som kan være meget tæt på dig, en som du kan dele dine allermest intime hemmeligheder med.

Du har behov for en afslappet kæreste, som får dig til at føle dig godt tilpas, uanset hvor du befinder dig. Jo bedre du kender din partner, desto mere føler du dig hjemme.

En effektiv overførelse af varme og hengivenhed er det vigtigste element for dig, og seksuelt fyrværkeri kan ofte modarbejde dette.

til top

Mars i Vædderen

Selvom du muligvis ikke er specielt fremfusende i din sociale adfærd, er du sædvanligvis den, der tager initiativet, når det gælder fysisk kærlighed.

Du er spontan og ivrig, og du kan godt lide at deltage aktivt i elskovslegen. Men midt i al din iver skal du passe på, at du ikke lader dig rive med og efterlader din partner følelsesmæssigt på et tidligere stadium i kærlighedsakten. Det er din opgave at lære tilbageholdenhed og vedholdenhed.

Lad ikke din impulsivitet få dig til at binde dig for tidligt eller handle overilet ud fra enten kærlighed eller vrede.

til top

Mars i 6. hus

Din elskovsstil er noget speciel, idet indhold og teknik er ret tæt knyttet sammen.

Du kan til tider mangle spontanitet, og faktisk har du det bedst, når du kan trække på dette hos din partner.

Du nyder sandsynligvis nogle helt specifikke og detaljerede fantasi-scenarier og vil være mest tilfreds med en partner, som kan deltage i sådanne lege med kreativitet og veloplagthed. Tag dig ikke af, hvis dine fantasier ligger uden for rammerne af såkaldt normal udfoldelse. Først når hele din seksualitet bliver fuldkommen levende, vil du finde den tilfredsstillelse og selvindsigt, som du søger.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Rick (mand)
født den 4. april 1966 lokaltid: 19:32
i Waterville, ME (US) U.T.: 00+32
69w38, 44n33 sid. tid: 08:44:56

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vædder 14°46'42 i hus 6 direkte
Måne Vægt 8°37'13 slutningen af hus 11 direkte
Merkur Fisk 22°46'09 i hus 5 stationær (D)
Venus Vandbærer 28°23'54 i hus 4 direkte
Mars Vædder 20°19'56 i hus 6 direkte
Jupiter Tvilling 24°53'27 i hus 8 direkte
Saturn Fisk 22°55'17 i hus 5 direkte
Uranus Jomfru 16°27'28 i hus 11 retrograd
Neptun Skorpion 21°43'51 i hus 1 retrograd
Pluto Jomfru 16°27'36 i hus 11 retrograd
Sand Måneknude Tyr 25°56'15 i hus 7 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 1°21'31
2.Hus Skorpion 29°25'06
3.Hus Stenbuk 2°35'20
Imum Coeli Vandbærer 8°48'14
5.Hus Fisk 12°09'33
6.Hus Vædder 9°31'31
Descendant Tyr 1°21'31
8.Hus Tyr 29°25'06
9.Hus Krebs 2°35'20
Medium Coeli Løve 8°48'14
11.Hus Jomfru 12°09'33
12.Hus Vægt 9°31'31

Større aspekter
Sol Opposition Måne 6°09
Sol Konjunktion Mars 5°33
Sol Kvinkuns Uranus 1°41
Sol Kvinkuns Pluto 1°41
Merkur Kvadrat Jupiter 2°07
Merkur Konjunktion Saturn 0°09
Merkur Trigon Neptun 1°02
Venus Trigon Jupiter 3°30
Venus Trigon Ascendant 2°58
Mars Sekstil Jupiter 4°34
Mars Kvinkuns Neptun 1°24
Jupiter Kvadrat Saturn 1°58
Saturn Trigon Neptun 1°11
Uranus Sekstil Neptun 5°16
Uranus Konjunktion Pluto 0°00
Neptun Sekstil Pluto 5°16
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt