•    
  Actuele planetaire posities
  17-jan-2018, 04:18 UT/GMT
  Zon2659'37"20s45
  Maan2754'16"19s04
  Mercurius815' 2"23s27
  Venus2852'39"21s22
  Mars2413'30"18s04
  Jupiter1926' 9"16s33
  Saturnus314'48"22s31
  Uranus2439'44"9n02
  Neptunus1218'53"7s47
  Pluto1919'46"21s37
  Ware Knoop1455' 5"r16n21
  Cheiron258'20"1n21
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Rick, geboren op 4 april 1966
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Schorpioen *Zon in Ram *Zon in het Zesde Huis *Maan in Weegschaal *Maan in het Twaalfde Huis *Venus in Waterman *Venus in het Vierde Huis *Mars in Ram *Mars in het Zesde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 4 april 1966 om 19:32 in Waterville, Maine.

Uw zonneteken is Ram. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Schorpioen en uw Maan staat in Weegschaal.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Schorpioen

Met deze stand bent u aanvankelijk nogal heimelijk over uw emoties.

U bewaart de onthulling van uw ware gevoelens voor degenen met wie u werkelijk intiem bent, mensen die u met de volle kracht van uw emoties kunt vertrouwen. Gaat u eenmaal in zee met een geliefde dan is uw fysieke passie enorm.

U gaat volledig op in seksualiteit, het neemt u totaal in beslag. Het kan daarom zijn dat u aangetrokken wordt door onconventionele vormen van seks, waarin u controle uitoefent of ondergaat in bepaalde situaties.

Uw gevoelens zijn heel intens, wat een terugslag kan geven als de affaire op niets uitdraait. Probeer, als dat gebeurt, geen wrok te koesteren naar uw ex-geliefde. Sommige verhoudingen werken niet, daar hoeft niemand schuldig aan te zijn.

naar boven

Zon in Ram

U hebt meestal zoveel fysieke en seksuele energie dat u steeds nieuwe gevoelens in uw partner weet op te wekken, zelfs gevoelens die allang verdwenen leken.

Toch is het niet verkeerd om het vuur een beetje te temperen. Al loopt u over van energie, uw partner is wellicht eerder moe, zowel fysiek als emotioneel en daar moet u rekening mee houden.

De liefde wordt een groot feest als u langzamer aan doet en elke stap even uitstelt, al jaagt uw enorme energie u op om sneller te gaan. Dat uiterst intense innerlijke vuur kan het liefdesspel tot in details verhevigen, mits u het leert beheersen.

naar boven

Zon in het Zesde Huis

Om uw seksuele ontwikkeling echt succesvol te laten zijn, moet uw liefdesrelatie een duidelijk omlijnd kader hebben. U bent beter af met een vaste partner dan wanneer u maar wat aanrommelt. Uw sterkste kant in persoonlijke relaties is dat u de kunst verstaat om goed doordachte, solide banden te smeden die jarenlang standhouden.

Vriendschapsgevoelens voor een geliefde zijn heel belangrijk voor u. Zonder dat zal de meest hartstochtelijke nacht toch een beetje leeg lijken.

Het is dan ook niet verstandig om een partner te kiezen die de extraverte, beweeglijke spil van een feest is, ook al voelt u zich nog zo tot zo iemand aangetrokken.

naar boven

Maan in Weegschaal

U verstaat de kunst andermans problemen op te lossen omdat u beide kanten van een situatie helder ziet.

Binnen een relatie bent u wellicht voortdurend aan het poetsen en verbeteren, maar dat is maar tot op bepaalde hoogte goed. Concentreert u zich alleen op moeilijkheden die de relatie actief in de weg staan.

U verbetert de algemene omstandigheden door zowel fysieke zaken te rangschikken als sociale situaties aan te pakken, waardoor u schoonheid en balans creëert.

De wereld is doorlopend een interessante uitdaging voor u, vooral als u een partner hebt die net zo bereid is als u om de waarheid onder ogen te zien en die er direct en helder mee kan omgaan.

naar boven

Maan in het Twaalfde Huis

Zorg ervoor dat u niet al te overhaast reageert op een geliefde en denk twee keer na voor u zich compleet bindt aan wie of wat dan ook. Het is vaak beter om de gevoelens van uw geliefde te sparen door niet overhaast de hele waarheid te onthullen, ook al hebt u het gevoel dat dat beter is.

Wat voor relatie u ook hebt, het kost een hele hoop graafwerk om de ware emotionele motieven van zowel uzelf als uw geliefde te achterhalen. Verborgen ondernemingen en agenda's moeten worden onthult en uitgeplozen, maar de beloning is een diepgaand verbond op basis van wederzijds zelfinzicht, iets dat maar voor weinig mensen is weggelegd.

Voor u is een echt succesvolle relatie er een die innig, opbeurend en zelfs therapeutisch is.

NB: De Maan staat technisch gezien op de grens van huis 11 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 12.

naar boven

Venus in Waterman

U bent op zoek naar unieke en ongebruikelijke vormen van liefde en partners met vergelijkbare interesses.

U hebt behoefte aan verrassingen en actie, zodat u mentaal gestimuleerd wordt in een relatie. Uw affaires kunnen dan ook behoorlijk gecompliceerd worden en meerdere gezichten krijgen.

Het kan ook zijn dat u de verleiding niet weerstaat om er meerdere relaties tegelijkertijd op na te houden. Dat kan een stimulerende ervaring zijn, maar het kan u er ook van weerhouden om met een partner een echte intense en blijvende relatie aan te knopen.

Als u de problemen, die onderlinge conflicten en jaloezie opleveren, kunt overwinnen, hebt u de mogelijkheid om open en eerlijk uw liefde te verdelen over meerdere partners, iets wat voor allemaal een verrijkende ervaring zal zijn.

naar boven

Venus in het Vierde Huis

Zoek een geliefde met wie u uitermate innig kunt samenzijn, iemand aan wie u uw meest intieme geheimen kunt toevertrouwen.

U hebt behoefte aan een ontspannen geliefde bij wie u zich thuis voelt, waar u ook bent. Hoe beter u uw partner leert kennen, hoe meer vertrouwen u voelt.

Zo effectief mogelijk warmte en genegenheid overbrengen is voor u het belangrijkste en seksueel vuurwerk is daarin niet altijd even bruikbaar.

naar boven

Mars in Ram

U bent sociaal gezien wellicht niet zo direct, maar als het op fysieke affectie aankomt bent u meestal de initiator.

U bent spontaan en gretig en u neemt graag actief deel aan het liefdesspel. Zorg ervoor dat u er niet te snel in opgaat met al uw gulzigheid en dat u uw geliefde niet emotioneel in de steek laat in een te vroege fase van het spel. De lessen die u moet leren zijn zelfbeheersing en bestendigheid.

Laat uw impulsiviteit u niet misleiden door voorbarige verbintenissen aan te gaan, of als een kip zonder kop van de ene liefde naar de andere te rennen.

naar boven

Mars in het Zesde Huis

Uw aanpak in de liefde is vrij specifiek; inhoud en techniek zijn nauw met elkaar verbonden.

Het ontbreekt u soms aan spontaniteit en u bent inderdaad het beste af wanneer uw partner die inbreng wel heeft.

U geniet vermoedelijk van gedetailleerde fantasiescenario's en zult de meeste voldoening hebben van een partner die dat soort spelletjes creatief en enthousiast meespeelt. Maak u geen zorgen als uw fantasieën buiten het boekje gaan van de zogenaamde normale expressie. Slechts wanneer uw seksualiteit volledig tot bloei komt, vindt u de voldoening en het zelfinzicht dat u zoekt.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Rick (mannelijk)
geboortedatum 4 april 1966 kloktijd: 19:32
in Waterville, ME (US) U.T: 00+32
69w38, 44n33 sterrentijd: 08:44:56

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Ram 14°46'42 in huis 6 direct
Maan Weegschaal 8°37'13 eind van huis 11 direct
Mercurius Vissen 22°46'09 in huis 5 stationair (D)
Venus Waterman 28°23'54 in huis 4 direct
Mars Ram 20°19'56 in huis 6 direct
Jupiter Tweelingen 24°53'27 in huis 8 direct
Saturnus Vissen 22°55'17 in huis 5 direct
Uranus Maagd 16°27'28 in huis 11 retrograde
Neptunus Schorpioen 21°43'51 in huis 1 retrograde
Pluto Maagd 16°27'36 in huis 11 retrograde
Maanskn.(t) Stier 25°56'15 in huis 7 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Schorpioen 1°21'31
2de huis Schorpioen 29°25'06
3de huis Steenbok 2°35'20
Imum Coeli Waterman 8°48'14
5de huis Vissen 12°09'33
6de huis Ram 9°31'31
Descendant Stier 1°21'31
8ste huis Stier 29°25'06
9de huis Kreeft 2°35'20
Medium Coeli Leeuw 8°48'14
11de huis Maagd 12°09'33
12de huis Weegschaal 9°31'31

Majeure aspecten
Zon Oppositie Maan 6°09
Zon Conjunct Mars 5°33
Zon Inconjunct Uranus 1°41
Zon Inconjunct Pluto 1°41
Mercurius Vierkant Jupiter 2°07
Mercurius Conjunct Saturnus 0°09
Mercurius Driehoek Neptunus 1°02
Venus Driehoek Jupiter 3°30
Venus Driehoek Ascendant 2°58
Mars Sextiel Jupiter 4°34
Mars Inconjunct Neptunus 1°24
Jupiter Vierkant Saturnus 1°58
Saturnus Driehoek Neptunus 1°11
Uranus Sextiel Neptunus 5°16
Uranus Conjunct Pluto 0°00
Neptunus Sextiel Pluto 5°16
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst