•    
  Planetpositioner
  20-Maj-2018, 14:07 UT/GMT
  Sol2930'49"20n03
  Måne855'20"18n04
  Merkur1143' 7"13n27
  Venus114'35"25n02
  Mars139'31"21s57
  Jupiter1654'11"r15s41
  Saturn819'28"r22s17
  Uranus015'37"11n04
  Neptun1615'29"6s17
  Pluto216' 8"r21s32
  Sand Månek.823'50"18n10
  Chiron132'47"3n47
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Rick, født 4 April 1966
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Skorpionen *Solen i Vædderen *Solen i 6. hus *Månen i Vægten *Månen i 12. hus *Venus i Vandbæreren *Venus i 4. hus *Mars i Vædderen *Mars i 6. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 4 April 1966 kl. 19:32 i Waterville, Maine.

Dit soltegn er Vædder. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Skorpion, og din Måne står i Vægt.

til top

Ascendanten i Skorpionen

Du er ret stille og reserveret, men andre kan tydeligt se, at du er i besiddelse af dybe følelser og emotioner, også selvom du måske ikke siger så meget. Men du føler, at du har svært ved at gøre dig forståelig for andre.

Du er ganske stædig, og om nødvendigt vil du kæmpe meget hårdt for dit standpunkt over for mennesker, som er uenige med dig. Din vrede vækkes ikke nemt, men når det sker, er den ikke nem at dæmpe ned igen.

Du elsker at opleve livet med hele dit væsen. Du kan derfor udvise en form for mod, som andre finder skræmmende, selvom du sædvanligvis ikke er ubesindig.

Desuden er du ganske sensitiv over for andre menneskers følelser. Du bliver ret nemt såret, men i stedet for at trække følehornene til dig vil du ofte lange ud efter andre med en afskærende bemærkning eller bidende sarkasme. Enhver, som iagttager dig med blot den mindste smule opmærksomhed, vil kunne se din vrede.

til top

Solen i Vædderen

Du er meget energisk og livfuld. Du er tilbøjelig til at blive utålmodig, hvis tingene ikke går så hurtigt, som du ønsker. Dette kan bevirke, at du bliver totalt opslugt af din egen verden, fordi du ikke forholder dig tilstrækkeligt til andre mennesker. Du kan tænke selv, og du er ligeglad med, om andre er enige med dig.

Du vil gerne være den første til alting, og ofte tager du chancer, som andre anser for ukloge. Pas blot på at du undgår de virkelige problemer og prøv at lytte til, hvad andre har at sige; i virkeligheden prøver de måske på at hjælpe dig.

Du bliver ret nemt vred, men du bærer ikke nag. Når du er vred, handler du imidlertid overilet og kan komme til at sige ting, som du senere fortryder.

Når du taler med folk, foretrækker du at sige tingene enkelt og direkte. Pas blot på at du ikke er så ligefrem, at du sårer andres følelser.

Annoncering
til top

Solen i 6. hus

Du er en smule sky, og du foretrækker at arbejde i stilhed ude på sidelinjen. Men alt hvad du gør, ønsker du at gøre virkelig godt. Du har nogle høje normer og ønsker, at alt dit arbejde skal være næsten så perfekt som muligt.

Måske har du svært ved at forsvare dig over for aggressive personer. Men hvis ikke du lærer dette, kan de forsøge at styre dit liv. Du har brug for større selvtillid og en mindre grad af selvkritik.

Du er meget optaget af langtrækkende mål og mere disciplineret end de fleste andre på din alder med hensyn til at fastholde disse mål.

til top

Månen i Vægten

Du holder af, at livet er smukt, og foretrækker at lade være med at tænke på ting, som ikke er behagelige. Du er kærlig, varm og venlig, men du kan overse fejl hos andre, som du burde være opmærksom på. Du er en fredselskende person og bryder dig ikke om at indlede stridigheder med nogen.

Du kan vældig godt lide at være sammen med en gruppe af venner, hvor du kan tale med alle og være venlig over for alle. Men når der er et stykke arbejde, der skal gøres, vil du muligvis forsøge at snakke dig fra det eller få en anden til at gøre det. Alligevel vil folk kunne lide dig, ikke for den charme du bruger til at komme ud af vanskelighederne, men for din faktiske tiltrækningskraft. For du er virkelig et venligt og kærligt menneske, og du bør forsøge at udvikle denne side af dig selv.

til top

Månen i 12. hus

Du er temmelig uvillig til at tale med andre om dine følelser, for du regner ikke med, at de vil kunne forstå dig, eller måske tror du, at de ikke vil tænke pænt om dig. Ofte føler du, at ingen bør se dit sande jeg, men det er ikke rigtigt.

Du har et stort behov for følelsesmæssig tryghed, men du fornemmer ofte, at du ikke vil få den. Men selvom du har svært ved at stole på andre mennesker rent følelsesmæssigt, så kan du godt lide at hjælpe andre. Måske foregiver du, at du i virkeligheden slet ikke er så gavmild og hjælpsom, men det er du faktisk.

Ofte vil denne placering betyde, at du holder af at dagdrømme og fantasere.

Note: Månen står teknisk set i slutningen af hus 11 og tolkes derfor i hus 12.

til top

Venus i Vandbæreren

Du er venlig over for mennesker, men sommetider kan du have svært ved at knytte nære bånd. Du foretrækker venner, som på en eller anden måde er spændende og anderledes.

Du nyder at være populær, og du arbejder godt sammen med andre i gruppeprojekter og holdindsatser. Du forstår umiddelbart, hvad der er godt for gruppen, og kan tilpasse dine egne mål efter det.

Annoncering
til top

Venus i 4. hus

Du holder af, at dine omgivelser er komfortable, behagelige, elegante og graciøse. Når du bliver ældre, vil du måske give dig til at samle på kunst eller andre genstande til udsmykning af dit hjem.

Det er vigtigere for dig end for andre at blive elsket af dine forældre. Formentlig vil du modtage al den varme og kærlighed fra dem, som du behøver. Men hvis dit forhold til dem begge eller den ene af dem er vanskeligt, vil du rent psykisk blive mere såret end de fleste andre.

til top

Mars i Vædderen

Du er et meget uafhængigt og selvhævdende menneske.

Du foretrækker at handle på egen hånd og at gå frem i dit eget tempo uden at vente på mennesker, som arbejder mere langsomt. Du kan også lide at være den første til at kaste sig over en ny aktivitet.

Du har intet ønske om at påføre dine venner din egen vilje, så længe de ikke forsøger at påtvinge dig deres måde at gøre tingene på. Men du nyder konkurrencen, når nogen udfordrer dig. Du bliver ret nemt vred, men du køler også hurtigt af og bærer ikke nag.

Dit største problem er tydeligvis at lære at samarbejde med andre. Du må lære at bøje af nu og da.

Du er også tilbøjelig til at være overilet og impulsiv og handle uden at tænke dig om. Hvis du bruger lidt tid på at være mere forsigtig, vil du få færre problemer.

til top

Mars i 6. hus

Du nyder hårdt arbejde, så længe du selv kan styre din måde at udføre det på. Du er ret disciplineret i dine arbejdsvaner, og du bryder dig ikke om at arbejde sammen med mennesker, som er mindre disciplinerede end dig. Men hvis du respekterer de personer, der har en ledelsesfunktion i forhold til dig, når de har vist, at de ved mere end du og kan lære dig noget, så kan du blive en glimrende ansat. Når du bliver ældre, vil din arbejdstrang dog kunne udfoldes mere ubesværet, hvis du arbejder som selvstændig.

Når du arbejder sammen med andre, især hvis du er leder, bør du forsøge ikke at være for kritisk. Men med denne placering er det også meget vigtigt, at du lærer at give ærligt udtryk for din vrede.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Rick (mand)
født den 4. april 1966 lokaltid: 19:32
i Waterville, ME (US) U.T.: 00+32
69w38, 44n33 sid. tid: 08:44:56

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vædder 14°46'42 i hus 6 direkte
Måne Vægt 8°37'13 slutningen af hus 11 direkte
Merkur Fisk 22°46'09 i hus 5 stationær (D)
Venus Vandbærer 28°23'54 i hus 4 direkte
Mars Vædder 20°19'56 i hus 6 direkte
Jupiter Tvilling 24°53'27 i hus 8 direkte
Saturn Fisk 22°55'17 i hus 5 direkte
Uranus Jomfru 16°27'28 i hus 11 retrograd
Neptun Skorpion 21°43'51 i hus 1 retrograd
Pluto Jomfru 16°27'36 i hus 11 retrograd
Sand Måneknude Tyr 25°56'15 i hus 7 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 1°21'31
2.Hus Skorpion 29°25'06
3.Hus Stenbuk 2°35'20
Imum Coeli Vandbærer 8°48'14
5.Hus Fisk 12°09'33
6.Hus Vædder 9°31'31
Descendant Tyr 1°21'31
8.Hus Tyr 29°25'06
9.Hus Krebs 2°35'20
Medium Coeli Løve 8°48'14
11.Hus Jomfru 12°09'33
12.Hus Vægt 9°31'31

Større aspekter
Sol Opposition Måne 6°09
Sol Konjunktion Mars 5°33
Sol Kvinkuns Uranus 1°41
Sol Kvinkuns Pluto 1°41
Sol Trigon Medium Coeli 5°58
Måne Sekstil Medium Coeli 0°11
Merkur Kvadrat Jupiter 2°07
Merkur Konjunktion Saturn 0°09
Merkur Trigon Neptun 1°02
Venus Trigon Jupiter 3°30
Venus Trigon Ascendant 2°58
Mars Sekstil Jupiter 4°34
Mars Kvinkuns Neptun 1°24
Jupiter Kvadrat Saturn 1°58
Saturn Trigon Neptun 1°11
Uranus Sekstil Neptun 5°16
Uranus Konjunktion Pluto 0°00
Neptun Sekstil Pluto 5°16
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt