•    
  Actuele planetaire posities
  19-jan-2018, 21:37 UT/GMT
  Zon2945'55"20s12
  Maan035'49"12s36
  Mercurius1211' 5"23s28
  Venus217'57"20s42
  Mars2554'29"18s30
  Jupiter1948'23"16s38
  Saturnus332'54"22s30
  Uranus2441'59"9n03
  Neptunus1223'40"7s45
  Pluto1925'16"21s37
  Ware Knoop1454'46"16n22
  Cheiron2514'31"1n23
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Rick, geboren op 4 april 1966
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Schorpioen Ascendant *Zon in Ram *Zon in het Zesde Huis *Maan in Weegschaal *Maan in het Twaalfde Huis *Venus in Waterman *Venus in het Vierde Huis *Mars in Ram *Mars in het Zesde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 4 april 1966 om 19:32 in Waterville, Maine.

Je zonneteken is Ram. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Schorpioen en je Maan staat in Weegschaal.

naar boven

Schorpioen Ascendant

Je bent vrij gereserveerd en je houdt je afzijdig, maar anderen zien toch goed dat je intense emoties en gevoelens hebt, ook al zeg je niet veel. Je hebt er moeite mee om jezelf openlijk te laten zien aan anderen.

Je bent vrij koppig en als het nodig is vecht je onverbiddelijk voor je positie met iedereen die je in de weg staat. Je wordt niet gauw kwaad, maar als het zover is ben je bijna niet te stuiten.

Je wilt het leven volledig ervaren met elke vezel van je zijn. Je kunt een soort moed laten zien die beangstigend is voor anderen, al ben je meestal niet domweg roekeloos.

Daarbij houd je veel rekening met de gevoelens van anderen. Je bent soms zelf erg lichtgeraakt, maar in plaats van je terug te trekken haal je dan uit met een vlijmscherpe opmerking of bijtend sarcasme. Iemand die heel goed oplet kan je woede zien.

naar boven

Zon in Ram

Je bent heel energiek en gemotiveerd. Je reageert ongeduldig als dingen niet zo snel gaan als jij zou willen. Je kun helemaal opgaan in jezelf, maar leer ook genoeg rekening met anderen te houden. Je bent heel eigenzinnig en het kan je niets schelen of iemand het met je eens is of niet.

Je bent een haantje de voorste die vaak risico's neemt die anderen onverstandig vinden. Wees een beetje voorzichtig, dan voorkom je een hoop ellende. Probeer te luisteren naar wat anderen te zeggen hebben. Het kan echt zo zijn dat ze je proberen te helpen.

Je ontvlamt snel, maar je bent niet wraakzuchtig. Wel kun je overhaast reageren in je woede en dingen zeggen waar je later spijt van krijgt.

In gesprekken met anderen ben je het liefst simpel en direct. Pas ervoor op dat je niet al te kort door de bocht gaat, want daardoor kun je de gevoelens van anderen kwetsen.

naar boven

Zon in het Zesde Huis

Je bent een beetje verlegen en blijft het liefst op de achtergrond. Maar, wat je ook aanpakt, je wilt alles heel precies en goed doen. Je stelt zeer hoge eisen en probeert al het werk dat uit je handen komt zo goed als perfect te laten zijn.

Je bent niet goed bestand tegen agressieve mensen. Toch moet je leren om voor jezelf op te komen anders gaan zij je leven beheersen. Probeer meer zelfvertrouwen op te bouwen en minder zelfkritiek te hebben.

Je bent vooral bezig met doelen op de lange termijn en bezit meer inzet en vastberadenheid om je daaraan te houden dan de meeste mensen van jouw leeftijd.

naar boven

Maan in Weegschaal

Je wilt dat het leven wonderschoon is en denkt liever niet aan onaangename dingen. Je bent affectief, vriendelijk en lief, maar het kan zijn dat je de tekortkomingen van anderen, die je toch in de gaten moet houden, bij voorkeur over het hoofd ziet. Je bent vredelievend en gaat liever niet de strijd aan met anderen.

Je bent graag in gezelschap van een of meerdere vrienden, zodat je kunt babbelen en vriendelijk zijn tegen iedereen. Maar als er werk verzet moet worden, probeer je met zoete woorden eronderuit te komen of het door iemand anders op te laten knappen. Mensen houden toch wel van je, niet om de manier waarop je moeilijkheden weet te omzeilen, maar om je oprechte charmes. Je bent echt een aardig en liefdevol persoon. Probeer die kant van jezelf te ontwikkelen.

naar boven

Maan in het Twaalfde Huis

Je weigert je emoties te delen met anderen omdat je het gevoel hebt dat zij je niet zullen begrijpen of geen hoge dunk van je hebben. Vaak heb je het idee dat niemand jouw ware aard ziet, maar dat is niet zo.

Je hebt veel behoefte aan emotionele zekerheid, maar die krijg je niet constant. Al is het moeilijk voor je om mensen te vertrouwen op emotioneel niveau, toch help je anderen graag. Je doet het wellicht voorkomen alsof je niet echt gul en hulpvaardig bent, maar dat ben je wel.

Vaak geeft deze stand aan dat je graag fantaseert en regelmatig opgaat in dagdromen.

NB: De Maan staat technisch gezien op de grens van huis 11 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 12.

naar boven

Venus in Waterman

Je bent heel vriendelijk tegen mensen, maar het kan je soms moeite kosten om hechte relaties aan te knopen. Je geeft de voorkeur aan vrienden die op een of andere manier opwindend en anders zijn.

Je bent graag populair en kunt goed samenwerken in groepsprojecten en teamwork. Je ziet onmiddellijk wat goed is voor de groep en zorgt ervoor dat je eigen doelstellingen daarbij aansluiten.

naar boven

Venus in het Vierde Huis

Je houdt van een vertrouwde omgeving die comfortabel, plezierig, elegant en stijlvol is. Later verzamel je wellicht kunst of andere objecten die je huis verfraaien.

Geliefd zijn bij je ouders is voor jou nog belangrijker dan voor anderen. Waarschijnlijk krijg je alle warmte en affectie van hen die je nodig hebt. Verloopt de relatie met een van de twee, of beide ouders, moeizaam, dan word je daardoor psychologisch ook sterker geraakt dan de meeste mensen.

naar boven

Mars in Ram

Je bent een zeer onafhankelijk en assertief type.

Het liefst ga je je eigen gang, in je eigen tempo, zonder dat je hoeft te wachten op mensen die trager zijn. Daarbij wil je de eerste zijn, iemand die nieuwe activiteiten op gang brengt.

Je hebt geen behoefte om jouw aanpak op te dringen aan vrienden, als zij hun zin ook maar niet aan jou opdringen. Maar je houdt wel van competitie, dus wanneer iemand een uitdaging voorlegt doe je mee. Je bent licht ontvlambaar, maar dat trekt meestal snel weer bij en je bent niet rancuneus.

Jouw grootste probleem is samenwerken met anderen. Dat gaat moeizaam. Leer zo nu en dan toe te geven.

Je hebt de neiging overhaast en impulsief te reageren, heel onnadenkend. Als je de tijd neemt om voorzichtig te zijn zullen er minder snel problemen ontstaan.

naar boven

Mars in het Zesde Huis

Je werkt graag hard, zolang je maar je eigen aanpak kunt bepalen. Je hebt vrij veel discipline wat je werkwijze betreft en je werkt niet graag met mensen die dat niet kennen. Heb je respect voor de mensen die boven je staan en hebben die aangetoond dat zij meer weten en jou iets kunnen leren, dan ben je een uitstekende werknemer. Naarmate je ouder wordt, zal je werklust beter uit de verf komen als je eigen baas bent.

Probeer jezelf niet te kritisch op te stellen in samenwerkingsverband, vooral niet als jij de leider bent. Met deze stand is het heel belangrijk dat je je woede leert uiten, anders gaat die ten koste van je gezondheid.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Rick (mannelijk)
geboortedatum 4 april 1966 kloktijd: 19:32
in Waterville, ME (US) U.T: 00+32
69w38, 44n33 sterrentijd: 08:44:56

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Ram 14°46'42 in huis 6 direct
Maan Weegschaal 8°37'13 eind van huis 11 direct
Mercurius Vissen 22°46'09 in huis 5 stationair (D)
Venus Waterman 28°23'54 in huis 4 direct
Mars Ram 20°19'56 in huis 6 direct
Jupiter Tweelingen 24°53'27 in huis 8 direct
Saturnus Vissen 22°55'17 in huis 5 direct
Uranus Maagd 16°27'28 in huis 11 retrograde
Neptunus Schorpioen 21°43'51 in huis 1 retrograde
Pluto Maagd 16°27'36 in huis 11 retrograde
Maanskn.(t) Stier 25°56'15 in huis 7 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Schorpioen 1°21'31
2de huis Schorpioen 29°25'06
3de huis Steenbok 2°35'20
Imum Coeli Waterman 8°48'14
5de huis Vissen 12°09'33
6de huis Ram 9°31'31
Descendant Stier 1°21'31
8ste huis Stier 29°25'06
9de huis Kreeft 2°35'20
Medium Coeli Leeuw 8°48'14
11de huis Maagd 12°09'33
12de huis Weegschaal 9°31'31

Majeure aspecten
Zon Oppositie Maan 6°09
Zon Conjunct Mars 5°33
Zon Inconjunct Uranus 1°41
Zon Inconjunct Pluto 1°41
Zon Driehoek Midhemel 5°58
Maan Sextiel Midhemel 0°11
Mercurius Vierkant Jupiter 2°07
Mercurius Conjunct Saturnus 0°09
Mercurius Driehoek Neptunus 1°02
Venus Driehoek Jupiter 3°30
Venus Driehoek Ascendant 2°58
Mars Sextiel Jupiter 4°34
Mars Inconjunct Neptunus 1°24
Jupiter Vierkant Saturnus 1°58
Saturnus Driehoek Neptunus 1°11
Uranus Sextiel Neptunus 5°16
Uranus Conjunct Pluto 0°00
Neptunus Sextiel Pluto 5°16
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst