•    
  Planetpositioner
  19-Mar-2018, 14:03 UT/GMT
  Sol2854'52"0n26
  Måne2346'35"4n45
  Merkur167' 4"8n59
  Venus1538'32"5n18
  Mars14'55"23s29
  Jupiter233'10"r17s21
  Saturn826'27"22s17
  Uranus2648'59"9n50
  Neptun1429'53"6s56
  Pluto210' 5"21s28
  Sand Månek.144'46"r16n36
  Chiron2820'15"2n29
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Paolo Gucci [Adb], født 29 Marts 1931
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Stenbukken *Solen i Vædderen *Solen i 2. hus *Månen i Løven *Månen i 7. hus *Venus i Vandbæreren *Venus i 1. hus *Mars i Krebsen *Mars i 7. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 29 Marts 1931 kl. 2:45 i Florence, Italy.

Dit soltegn er Vædder. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Stenbuk, og din Måne står i Løve.

til top

Ascendanten i Stenbukken

Som det praktiske menneske du er, er du reserveret, men også ambitiøs. Du ønsker at udrette noget betydningsfuldt i denne verden, og du er villig til at arbejde for det.

Du har ikke nemt ved bare at slappe af og lege, og efterhånden som du bliver ældre, vil dette problem vokse.

Dine forældre er meget vigtige for dig, især din far, og et godt forhold til dem vil kalde det bedste frem i dig. Sært nok har mennesker med Ascendanten i Stenbukken ofte en god humoristisk sans, og faktisk er de i stand til at le ad sig selv.

til top

Solen i Vædderen

Du er meget energisk og livfuld. Du er tilbøjelig til at blive utålmodig, hvis tingene ikke går så hurtigt, som du ønsker. Dette kan bevirke, at du bliver totalt opslugt af din egen verden, fordi du ikke forholder dig tilstrækkeligt til andre mennesker. Du kan tænke selv, og du er ligeglad med, om andre er enige med dig.

Du vil gerne være den første til alting, og ofte tager du chancer, som andre anser for ukloge. Pas blot på at du undgår de virkelige problemer og prøv at lytte til, hvad andre har at sige; i virkeligheden prøver de måske på at hjælpe dig.

Du bliver ret nemt vred, men du bærer ikke nag. Når du er vred, handler du imidlertid overilet og kan komme til at sige ting, som du senere fortryder.

Når du taler med folk, foretrækker du at sige tingene enkelt og direkte. Pas blot på at du ikke er så ligefrem, at du sårer andres følelser.

Annoncering
til top

Solen i 2. hus

Du elsker tryghed, hvilket for dig vil sige at være omgivet af behagelige og velkendte genstande. Det eneste problem er, at du måske forsøger at komme til at eje mere, end du har brug for, så dit liv bliver fyldt op med materielle ejendele.

Du har muligvis vanskeligt ved at dele med andre, men hvis du ønsker dig nogle gode venskaber, så må du lære, hvordan man gør. Du kan endda optræde besiddende over for dine venner og bryder dig ikke om at dele dem med andre. Hvis en af dine venner viser en anden for stor opmærksomhed, når I er sammen, bliver du sandsynligvis meget jaloux. Men du må lære at dele dette menneske med andre.

til top

Månen i Løven

Du anser dig selv for betydningsfuld og ønsker at foretage dig ting, som gør andre mennesker stolte af dig. Men først og fremmest skal du selv føle stolthed.

I en gruppe vil du på enhver måde forsøge at være den, der bliver lagt mærke til. Du tager dine egne følelser meget alvorligt og er tilbøjelig til at betone eller overdrive dem, når du taler med andre.

Frem for alt har du behov for at være dig selv, og du har ikke nemt ved at optræde sådan, som andre ønsker det.

Du er følelsesmæssigt meget varm, og hvis du kan lide et menneske, lader du vedkommende det vide. Men du har også selv behov for kærlighed og hengivenhed og frem for alt bekræftelse. Jo bedre du har det med dig selv, desto mindre behov har du for at prale.

til top

Månen i 7. hus

Du vælger dine personlige venner ud fra, hvordan du reagerer følelsesmæssigt på dem. Hvis ikke mennesker appellerer stærkt til dine følelser og tilbyder følelsesmæssig støtte og tryghed, føler du dig ikke tiltrukket af dem.

Du tiltrækker selv mennesker, hvis følelser er stærke og tæt ved overfladen, for du kan lide at være velunderrettet om dine venners sindstilstand. Grunden til, at du tiltrækker den slags mennesker, er, at de hjælper dig med at forstå dine egne følelser.

Det er sandsynligt, at du vil gifte dig eller danne et tæt parforhold tidligt i livet. Du har brug for sådan et forholds tryghed og følelsesmæssige nærhed.

til top

Venus i Vandbæreren

Du er venlig over for mennesker, men sommetider kan du have svært ved at knytte nære bånd. Du foretrækker venner, som på en eller anden måde er spændende og anderledes.

Du nyder at være populær, og du arbejder godt sammen med andre i gruppeprojekter og holdindsatser. Du forstår umiddelbart, hvad der er godt for gruppen, og kan tilpasse dine egne mål efter det.

til top

Venus i 1. hus

Dette er en meget gunstig placering, for den sætter dig i stand til at gøre et godt indtryk på andre og blive vellidt. Du lægger stor vægt på dit udseende, for du hader at virke sjusket. Du vil muligvis udvikle et vist kunstnerisk talent, som vil blive støttet af din sans for form og design.

Du bestræber dig meget på at komme godt ud af det med andre, og sædvanligvis forsøger du at vinde diskussioner med diplomati og takt frem for styrke. Du må lære at være selvhævdende, når det er nødvendigt, og forsvare din ret, om nødvendigt kraftfuldt. Du kan bibringe verden megen skønhed, og du vil præsentere denne mest effektivt, hvis du lærer at kombinere charme med styrke.

Annoncering
til top

Mars i Krebsen

De ting, du foretager dig, afhænger i usædvanlig grad af dit humør. Når du føler dig positiv og munter, handler du fuld af selvtillid og selvhævdelse. Men når du er nedtrykt, er du mere tilbagetrukken og langt mere irritabel.

Prøv at lade være med at holde så meget igen på vreden. Det er meget bedre at udtrykke den end at holde den tilbage, så den gradvist kommer til at forgifte dit humør.

Sommetider kan denne Mars-placering være et tegn på problemer og uoverensstemmelser med familien. Men det er nok mere sandsynligt, at alt vedrørende din familie og din familiebaggrund og arv fremkalder en dyb loyalitetsfølelse hos dig.

til top

Mars i 7. hus

Hvis du ønsker at komme godt ud af det med andre, må du lære at gå på kompromis. Du er tilbøjelig til hele tiden at ville have din vilje, og det skaber uoverensstemmelser og endda stridigheder.

Prøv på ikke altid at se dig selv som værende i opposition til andre. Hvis du virkelig føler, at du må opgive mere, end du får igen, når du samarbejder med nogen, så vil det være bedre for dig at arbejde alene.

Hvis du nyder at arbejde sammen med en anden, så vil du kunne arbejdere mere end så godt som alle andre mennesker. Så længe du tror på, at du kan nå dit mål gennem samarbejde, vil du afgjort få succes.

Det er vigtigt at lære denne lektie nu, for ellers kan denne placering indikere et vanskeligt ægteskab, fordi du ikke er i stand til at samarbejde tilstrækkeligt til at skabe et reelt makkerskab.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Paolo Gucci [Adb] (mand)
født den 29. marts 1931 lokaltid: 2:45
i Florence, ITALY U.T.: 01:45
11e15, 43n46 sid. tid: 14:52:01

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vædder 7°24'59 i hus 2 direkte
Måne Løve 1°20'35 i hus 7 direkte
Merkur Vædder 20°22'28 i hus 3 direkte
Venus Vandbærer 26°48'18 i hus 1 direkte
Mars Krebs 29°45'43 i hus 7 direkte
Jupiter Krebs 11°12'11 i hus 6 direkte
Saturn Stenbuk 22°15'55 i hus 1 direkte
Uranus Vædder 14°52'17 slutningen af hus 2 direkte
Neptun Jomfru 3°33'08 slutningen af hus 7 retrograd
Pluto Krebs 18°41'36 i hus 7 stationær (D)
Sand Måneknude Vædder 14°24'22 slutningen af hus 2 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Stenbuk 18°29'23
2.Hus Fisk 4°51'03
3.Hus Vædder 16°21'36
Imum Coeli Tyr 15°28'24
5.Hus Tvilling 7°23'59
6.Hus Tvilling 26°56'31
Descendant Krebs 18°29'23
8.Hus Jomfru 4°51'03
9.Hus Vægt 16°21'36
Medium Coeli Skorpion 15°28'24
11.Hus Skytte 7°23'59
12.Hus Skytte 26°56'31

Større aspekter
Sol Trigon Måne 6°04
Sol Trigon Mars 7°39
Sol Kvadrat Jupiter 3°47
Sol Konjunktion Uranus 7°27
Måne Konjunktion Mars 1°35
Merkur Kvadrat Saturn 1°53
Merkur Konjunktion Uranus 5°30
Merkur Kvadrat Pluto 1°41
Merkur Kvadrat Ascendant 1°53
Venus Kvinkuns Mars 2°57
Jupiter Kvadrat Uranus 3°40
Jupiter Trigon Medium Coeli 4°16
Saturn Opposition Pluto 3°34
Saturn Konjunktion Ascendant 3°47
Uranus Kvadrat Pluto 3°49
Uranus Kvadrat Ascendant 3°37
Uranus Kvinkuns Medium Coeli 0°36
Pluto Opposition Ascendant 0°12
Pluto Trigon Medium Coeli 3°13
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt