•    
  Actuele planetaire posities
  23-feb-2018, 17:33 UT/GMT
  Zon52'57"9s40
  Maan108'17"17n15
  Mercurius1017'25"9s08
  Venus1557'49"6s51
  Mars177' 5"22s27
  Jupiter2256'26"17s22
  Saturnus654'45"22s23
  Uranus2541'45"9n26
  Neptunus1335'52"7s17
  Pluto2029'14"21s30
  Ware Knoop1447'33"16n24
  Cheiron2656'25"1n58
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Paolo Gucci [Adb], geboren op 29 maart 1931
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Steenbok Ascendant *Zon in Ram *Zon in het Tweede Huis *Maan in Leeuw *Maan in het Zevende Huis *Venus in Waterman *Venus in het Eerste Huis *Mars in Kreeft *Mars in het Zevende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 29 maart 1931 om 2:45 in Florence, Italy.

Je zonneteken is Ram. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Steenbok en je Maan staat in Leeuw.

naar boven

Steenbok Ascendant

Als praktisch mens ben je nuchter en gereserveerd, maar ook ambitieus. Je wilt iets bereiken in deze wereld en bent bereid je daarvoor serieus in te zetten.

Je kunt je niet gemakkelijk ontspannen en naarmate je ouder wordt, zal dat probleem alleen maar groter worden, dus oefen daar nu al in.

Je ouders zijn heel belangrijk voor je, vooral je vader. Een goede relatie met hem brengt het beste in je naar boven. Ondanks de verlegenheid hebben mensen met een Steenbok Ascendant een heel goed gevoel voor humor, ze kunnen heel goed om zichzelf lachen.

naar boven

Zon in Ram

Je bent heel energiek en gemotiveerd. Je reageert ongeduldig als dingen niet zo snel gaan als jij zou willen. Je kun helemaal opgaan in jezelf, maar leer ook genoeg rekening met anderen te houden. Je bent heel eigenzinnig en het kan je niets schelen of iemand het met je eens is of niet.

Je bent een haantje de voorste die vaak risico's neemt die anderen onverstandig vinden. Wees een beetje voorzichtig, dan voorkom je een hoop ellende. Probeer te luisteren naar wat anderen te zeggen hebben. Het kan echt zo zijn dat ze je proberen te helpen.

Je ontvlamt snel, maar je bent niet wraakzuchtig. Wel kun je overhaast reageren in je woede en dingen zeggen waar je later spijt van krijgt.

In gesprekken met anderen ben je het liefst simpel en direct. Pas ervoor op dat je niet al te kort door de bocht gaat, want daardoor kun je de gevoelens van anderen kwetsen.

Adverteren
naar boven

Zon in het Tweede Huis

Je hebt een hang naar zekerheid. Je omringt jezelf graag met comfortabele en vertrouwde objecten. Een probleem kan zijn dat je veel meer wilt bezitten dan je nodig hebt, waardoor je bestaan volgepropt zit met materiële zaken.

Delen met anderen is niet je sterkste kant, maar als je goede banden wilt smeden moet je dat toch leren. Zelfs binnen je vriendenkring ben je bezitterig. Je wilt exclusieve aandacht. Besteedt een vriend tijd aan een ander terwijl jullie samen zijn, dan neig je naar jaloezie. Toch moet je mensen en dingen leren delen met anderen.

naar boven

Maan in Leeuw

Je vindt jezelf belangrijk en wilt dingen doen waardoor andere mensen trots op je kunnen zijn. Maar, je wilt vooral trots zijn op jezelf.

In een groep probeer je hoe dan ook op te vallen. Je neemt je gevoelens heel serieus en hebt de neiging ze te benadrukken of overdrijven wanneer je met anderen in gesprek bent.

Bovenal heb je de behoefte om jezelf te kunnen zijn en je gedraagt je dan ook niet zomaar zoals anderen dat zouden willen.

Emotioneel gezien ben je heel temperamentvol en als je iemand aardig vindt steek je dat niet onder stoelen of banken. Zelf heb je ook liefde en aandacht nodig en vooral bevestiging. Hoe beter je gevoel over jezelf, hoe minder je behoefte om op te scheppen.

naar boven

Maan in het Zevende Huis

Intieme vrienden kies je op basis van jouw emotionele reacties op hen. Tenzij mensen sterk op je gevoel inspelen en emotionele steun en veiligheid bieden, voel je jezelf niet tot hen aangetrokken.

Je trekt mensen aan wiens gevoelens sterk zijn en duidelijk aan de oppervlakte liggen, want je voelt graag emotionele betrokkenheid bij je vrienden. Zulke mensen helpen ook om je eigen gevoelens te leren begrijpen.

De kans bestaat dat je al vroeg in je leven trouwt of een hechte band met iemand aangaat. Je hebt de veiligheid en emotionele nabijheid van een relatie nu eenmaal nodig.

naar boven

Venus in Waterman

Je bent heel vriendelijk tegen mensen, maar het kan je soms moeite kosten om hechte relaties aan te knopen. Je geeft de voorkeur aan vrienden die op een of andere manier opwindend en anders zijn.

Je bent graag populair en kunt goed samenwerken in groepsprojecten en teamwork. Je ziet onmiddellijk wat goed is voor de groep en zorgt ervoor dat je eigen doelstellingen daarbij aansluiten.

naar boven

Venus in het Eerste Huis

Dit is een hele gunstige stand omdat het zegt dat je een zeer prettige indruk maakt op anderen en geliefd bent. Je besteedt veel aandacht aan je uiterlijk, je ziet er niet graag slonzig uit. Waarschijnlijk ontwikkel je een bepaald artistiek talent, dat wordt gestimuleerd door je gevoel voor vorm en compositie.

Je doet echt je best aangenaam met anderen om te gaan. Meestal probeer je conflicten met diplomatie en tact te bestrijden, niet door je vuist op tafel te slaan. Kom voor jezelf en voor je rechten op wanneer dat nodig is, desnoods met harde hand. Je kunt de wereld meer schoonheid brengen en als je charme en kracht leert combineren, zal dat heel effectief uitwerken.

Adverteren
naar boven

Mars in Kreeft

Je aanpak is sterk afhankelijk van hoe je jezelf voelt. Voel je jezelf positief en opgewekt dan ben je vol zelfvertrouwen en strijdvaardig. Ben je negatief gestemd of depressief, dan ben je veel terughoudender en snel geïrriteerd.

Probeer je boosheid niet zo te verbergen. Het is beter om die te uiten voor het stilletjes je hele stemming verpest.

Soms geeft deze stand van Mars moeilijkheden en onenigheid met je familie aan. Maar het is tegelijkertijd waarschijnlijk dat alles wat met je familie, je achtergrond en afkomst te maken heeft enorme loyaliteitsgevoelens oproept.

naar boven

Mars in het Zevende Huis

Als je goed met mensen wilt leren omgaan, moet je compromissen sluiten. Je wilt constant je eigen zin doordrijven en dat veroorzaakt onenigheid en zelfs ruzie.

Probeer jezelf niet steeds als tegenstander van anderen te zien. Als je echt het gevoel hebt dat je meer strijd levert dan dat het iets oplevert wanneer je met iemand samenwerkt, is het beter om alleen te werken.

Werk je wel graag samen, dan kun je werk verzetten voor twee. Zolang je gelooft dat je door samenwerking je doelen sneller kunt bereiken, zul je zeker slagen.

Het is belangrijk dat je die lessen nu leert, anders kan deze stand aangeven dat je een moeilijk huwelijk krijgt omdat je te veel op jezelf bent gericht om een echt partnerschap aan te gaan.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Paolo Gucci [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 29 maart 1931 kloktijd: 2:45
in Florence, ITALY U.T: 01:45
11e15, 43n46 sterrentijd: 14:52:01

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Ram 7°24'59 in huis 2 direct
Maan Leeuw 1°20'35 in huis 7 direct
Mercurius Ram 20°22'28 in huis 3 direct
Venus Waterman 26°48'18 in huis 1 direct
Mars Kreeft 29°45'43 in huis 7 direct
Jupiter Kreeft 11°12'11 in huis 6 direct
Saturnus Steenbok 22°15'55 in huis 1 direct
Uranus Ram 14°52'17 eind van huis 2 direct
Neptunus Maagd 3°33'08 eind van huis 7 retrograde
Pluto Kreeft 18°41'36 in huis 7 stationair (D)
Maanskn.(t) Ram 14°24'22 eind van huis 2 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Steenbok 18°29'23
2de huis Vissen 4°51'03
3de huis Ram 16°21'36
Imum Coeli Stier 15°28'24
5de huis Tweelingen 7°23'59
6de huis Tweelingen 26°56'31
Descendant Kreeft 18°29'23
8ste huis Maagd 4°51'03
9de huis Weegschaal 16°21'36
Medium Coeli Schorpioen 15°28'24
11de huis Boogschutter 7°23'59
12de huis Boogschutter 26°56'31

Majeure aspecten
Zon Driehoek Maan 6°04
Zon Driehoek Mars 7°39
Zon Vierkant Jupiter 3°47
Zon Conjunct Uranus 7°27
Maan Conjunct Mars 1°35
Mercurius Vierkant Saturnus 1°53
Mercurius Conjunct Uranus 5°30
Mercurius Vierkant Pluto 1°41
Mercurius Vierkant Ascendant 1°53
Venus Inconjunct Mars 2°57
Jupiter Vierkant Uranus 3°40
Jupiter Driehoek Midhemel 4°16
Saturnus Oppositie Pluto 3°34
Saturnus Conjunct Ascendant 3°47
Uranus Vierkant Pluto 3°49
Uranus Vierkant Ascendant 3°37
Uranus Inconjunct Midhemel 0°36
Pluto Oppositie Ascendant 0°12
Pluto Driehoek Midhemel 3°13
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst