•    
  Planetpositioner
  19-Mar-2018, 09:02 UT/GMT
  Sol2842'23"0n31
  Måne2058' 8"3n48
  Merkur161' 5"8n55
  Venus1523' 0"5n11
  Mars057'45"23s29
  Jupiter233'34"r17s21
  Saturn825'51"22s17
  Uranus2648'20"9n50
  Neptun1429'25"6s57
  Pluto2059'53"21s28
  Sand Månek.146'26"r16n36
  Chiron2819'30"2n29
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Bill Rodgers [Adb], født 23 December 1947
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Stenbukken, Månen i Tyren *Ascendanten i Skorpionen, Mars i 9. hus *Solen i 2. hus *Venus i 2. hus *Månen i 5. hus *Saturn i 9. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 23 December 1947 kl. 4:30 i Hartford, Connecticut.

Dit soltegn er Stenbuk. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Skorpion, og din Måne står i Tyr.

I tilfælde af at du undrer dig over, hvorfor du bliver kaldt for en Stenbuk i denne rapport: Hvis du var blevet født 16 ur 48 minutter tidligere, ville du være det foregående tegn Skytte. Det eksakte tidspunkt, hvor Solen bevæger sig fra et tegn og ind i det næste, varierer fra år til år.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Stenbukken, Månen i Tyren

Dette er den mest praktisk indstillede af alle de mulige kombinationer. Du har en fasttømret natur og en høj grad af selvkontrol. Du er opfyldt af et ønske om at opløfte og forbedre andre, men dine synspunkter er og bliver konservative. Du nærmer dig genstanden for din kærlighed med fuld indsigt i egne forventninger, og du bliver ved, indtil du har sejret.

Du vil have tendens til at få succes i forbindelse med erhvervelse og akkumulation af ejendom, arv og materielle besiddelser. Din indre natur er stærk og harmonisk. Desuden er der tegn på, at du ejer den nødvendige visdom til at bruge din rigdom til gode formål. Din karakter er loyal og tålmodig, og dine følelser bliver styret og udtrykt på en god måde. Da det er dit mest bevidste mål i livet at opnå integritet, er du både grundig og forsigtig i dine handlinger.

Nøglen til et mere harmonisk selv ligger i at følge din individuelle instinkter, for de er grundlæggende fornuftige og gode. Men samtidig bør du afværge farerne ved strengheden og den manglende smidighed i din karakter.

til top

Ascendanten i Skorpionen, Mars i 9. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Skorpionen op i horisonten. Dets hersker, Mars, er placeret i 9. hus.

Dit liv vil være præget af en skarpsindig, hemmelighedsfuld, stejl, klog og reserveret indstilling. Du forbliver en gåde: med disse træk kan dit liv enten blive meget tragisk eller meget heldigt. Hvilken af de to Skorpion-kategorier tilhører du? Der findes to typer, den ekstremt emotionelle, som tiltrækkes af de patologiske aspekter ved de biologiske relationer, eller den meget mystiske, som er optaget af spiritualitet.

Du er et menneske, som er optaget af ekstremer, yderst sensitiv og med en stærk trang til at knytte sig. Der optræder en vis dragning mod det okkulte eller mod psykiske fænomener. Du er aktiv i den forstand, at der foregår en psykisk kamp i dit indre mellem de positive og de negative poler - dem der bekræfter og tilfredsstiller, eller dem der afviser og undertrykker. Du er følelsesmæssigt meget intens og er lidenskabeligt knyttet til den person, som du elsker. Ligeledes vil du, hvis der er nogen, du ikke bryder dig om, være lige så fastlåst i denne følelse. Men der er grund til optimisme: uanset hvilken Skorpion-type du måtte være, findes der dybt i dit indre en dyb trang til psykologisk genfødelse.

På et tidspunkt i dit liv efter en større dramatisk hændelse som vil gøre et dybt indtryk på dig, kan dit jegs mål og hele udtryk ændre sig fuldkommen. Men dine lidenskabers intensitet og dybde vil altid være konstant. Du har en tendens til at gå ind i skyggen og i al hemmelighed planlægge den handlingskurs, som du vil vælge, idet du tøver med at lade andre kende dine stemningers eller følelsers præcise karakter. I seksuelle forhold er du opfyldt af lidenskab og knytter dig stærkt.

Udøv større selvkontrol over dine lidenskaber; vær ikke så fortørnet på andre. Brug din stærke vilje og karakter på positive og gavnlige ting.

Du har en stærk tilbøjelighed til at engagere dig i medicin, måske endda kirurgi. Du er tiltrukket af forskning og undersøgelse i almindelighed.

Annoncering
Dit liv vil være orienteret mod at opnå højere viden og i materiel forstand at dyrke nogle aktiviteter, som har at gøre med fremmede lande. Din tankegang er overdrevent entusiastisk vedrørende filosofiske eller religiøse emner, og der optræder en stærk tendens til, at følelserne overskygger forstanden - at impulser og emotionelt begær får lov til at tilsidesætte dine mere rationelle principper.

Medmindre du er i stand til at udøve en god portion selvbeherskelse, kan denne placering give dig tendens til at bryde med hele den religiøse og filosofiske opdragelse, som du voksede op med, og i overdreven grad anlægge en fritænkerholdning, som vil ligge langt fra enhver mere udbredt accepteret ideologi.

til top

Solen i 2. hus

Solen stod i dit 2. hus ved fødslen. Denne placering gør økonomiske forhold - og fysisk erobring og besiddelse - til den centrale drivkraft i dit liv.

Det er en decideret nødvendighed, at du retter opmærksomheden mod at opnå materiel tryghed. Forpligtelsen til at give udgør stadig en reel vanskelighed for dig, som du må lære at håndtere.

Du bør nyde din egen velstand og tillige lære dig selv den kunst at give til andre. Du ønsker at blive respekteret i økonomiske situationer og kan godt lide at blive anset for at være et menneske, som er selvberoende.

Du har en god portion tillid til egne evner; du tror, at uanset hvad der sker, så vil du altid overleve økonomisk. Denne indflydelse fra Solen giver stærke løfter om succes i livet.

Dine svagheder i forbindelse med penge indbefatter en tendens til at være meget demonstrativ og et begær efter penge på grund af den magt, de giver. Når du bliver mere moden, vil mulighedernes døre åbne sig for dig ved hjælp af personer, som er højt placeret i regeringen. Gå ikke glip af denne chance.

til top

Venus i 2. hus

Venus stod i dit 2. hus ved fødslen. I sin kerne er dette en ideel astrologisk placering, da den bringer løfte om nogle nemme midler til at klare dagen og vejen. Pengene vil ankomme i en jævn strøm og ganske ubesværet, uden overdreven indsats eller optagethed fra din side.

til top

Månen i 5. hus

Månen stod i dit 5. hus ved fødslen. Dette er et tegn på, at du vil deltage aktivt i økonomisk spekulation med mange forandringer i den forbindelse. Du er født med en sans for at omgås andre mennesker og en evne til at kommunikere med dem, især i forbindelse med forretninger og projekter.

Din følelsesmæssige natur er meget orienteret imod glæden ved fornøjelser, og du udviser en stærkt nysgerrig tendens, som kan give økonomisk gevinst samt glæder i forbindelse med dine forretninger.

Trods dine positive egenskaber forholder det sig dog sådan, at du i kærlighed er meget omskiftelig, ustabil eller alt for optaget af banale ting.

Din kærlighedsfølelse er veludviklet og medfører en stræk trang til sanseoplevelser og lidenskabelige tilbøjeligheder, som uheldigvis ikke kun er rettet mod én person.

Det er muligt, at du livet igennem vil være tilknyttet flere forskellige, mindre forretningsinvesteringer med et ret godt udbytte.

til top

Saturn i 9. hus

Saturn stod i dit 9. hus ved fødslen. Dette tyder på, at din bekymring vedrørende alle tings forgængelighed vil tvinge dig til at sætte grænser for dine personlighedstræk og anlægge en forsigtig og planlæggende holdning, før du kaster ud i vigtige sager.

Rent praktisk indtager du en omhyggelig, seriøs og meditativ holdning til alle højere, intellektuelle funktioner. Du bør dog være opmærksom på muligheden af tilstedeværelsen af flere problematiske elementer i din intellektuelle konstitution, såsom depression, frygt og strenghed.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Bill Rodgers [Adb] (mand)
født den 23. december 1947 lokaltid: 4:30
i Hartford, CT (US) U.T.: 09:30
72w41, 41n46 sid. tid: 10:43:36

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Stenbuk 0°42'45 i hus 2 direkte
Måne Tyr 1°49'30 i hus 5 direkte
Merkur Skytte 24°23'43 slutningen af hus 1 direkte
Venus Stenbuk 28°15'25 i hus 2 direkte
Mars Jomfru 6°03'32 i hus 9 direkte
Jupiter Skytte 13°16'01 i hus 1 direkte
Saturn Løve 22°20'41 i hus 9 retrograd
Uranus Tvilling 23°51'46 i hus 7 retrograd
Neptun Vægt 12°50'47 i hus 11 direkte
Pluto Løve 14°39'20 i hus 9 retrograd
Sand Måneknude Tyr 22°51'49 slutningen af hus 6 direkte
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 25°14'57
2.Hus Skytte 26°06'04
3.Hus Vandbærer 2°26'13
Imum Coeli Fisk 9°19'16
5.Hus Vædder 10°30'32
6.Hus Tyr 5°06'29
Descendant Tyr 25°14'57
8.Hus Tvilling 26°06'04
9.Hus Løve 2°26'13
Medium Coeli Jomfru 9°19'16
11.Hus Vægt 10°30'32
12.Hus Skorpion 5°06'29

Større aspekter
Sol Trigon Måne 1°07
Sol Konjunktion Merkur 6°19
Sol Trigon Mars 5°21
Sol Opposition Uranus 6°51
Måne Trigon Merkur 7°26
Måne Kvadrat Venus 3°34
Måne Trigon Mars 4°14
Måne Sekstil Uranus 7°58
Merkur Trigon Saturn 2°03
Merkur Opposition Uranus 0°32
Venus Sekstil Ascendant 3°00
Jupiter Sekstil Neptun 0°25
Jupiter Trigon Pluto 1°23
Saturn Sekstil Uranus 1°31
Saturn Kvadrat Ascendant 2°54
Uranus Kvinkuns Ascendant 1°23
Neptun Sekstil Pluto 1°49
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt