•    
  Actuele planetaire posities
  22-maa-2018, 00:42 UT/GMT
  Zon120'34"0n32
  Maan2713'24"14n40
  Mercurius1650'37"9n34
  Venus1840' 7"6n32
  Mars228'20"23s31
  Jupiter2257'51"r17s19
  Saturnus833' 7"22s17
  Uranus2656'42"9n53
  Neptunus1435'18"6s54
  Pluto212'26"21s27
  Ware Knoop1347'51"r16n41
  Cheiron2829' 0"2n32
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Bob Barker [Adb], geboren op 12 december 1923
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Bobs geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Bob al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Hoewel Bob heel intuïtief is en erg openstaat voor de gevoelens van anderen, is het heel goed mogelijk dat hij zelf maar langzaam de verbale vaardigheden onder de knie krijgt, die hem in staat stellen om diezelfde gevoelens onder woorden te brengen. Niet woorden zijn zijn [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Bobs innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Zijn ouders moeten niet verwachten dat hij het eens is met pogingen om allerlei zaken anders voor te stellen dan ze in werkelijkheid zijn. Hij is iemand die er uitflapt hoe het precies zit, en 't liefst juist op het moment dat zijn ouders proberen een zo goed mogelijke indruk [...]

[..] Zoiets geeft hem meer voldoening dan een doos vol met allerlei dure spullen, of een kast vol met kleren die uit de beste winkels van de stad komen. Bob voelt instinctief aan hoe mooi het eenvoudige kan zijn, en weet heel goed in te schatten wat een persoon of een voorwerp [...]

Verborgen trekjes

[..] De kans bestaat ook dat zijn fantasie, waar hij normaliter geen acht op slaat als hij bezig is met het gewone leven van alledag, hem soms overweldigt met beelden van betoverend mooie plaatsen en prachtig mooie mensen. Maar tegelijk heeft hij dan het gevoel dat hij nooit [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Hij is levendig, intelligent en nieuwsgierig, en daarom mogen zijn onderzoekende geest en zijn gretigheid om iedereen die hem na aan het hart ligt van binnen en van buiten te leren kennen, nooit bekritiseerd of onderdrukt worden. Liefde, die zich alleen maar uit in plichtsgetrouwe [...]

[..] Waar de zoon echt behoefte aan heeft is vriendschap met zijn vader, in de diepere betekenis van het woord ­ een band die aangegaan en in stand gehouden wordt niet uit plichtsgevoel of schuldgevoel, maar door een oprechte, brede en open belangstelling voor elkaar, die inspirerend [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst