•    
  Actuele planetaire posities
  23-jan-2018, 23:05 UT/GMT
  Zon353'53"19s17
  Maan2154'36"4n01
  Mercurius1812'59"23s13
  Venus724'12"19s34
  Mars2824'49"19s06
  Jupiter2019'45"16s46
  Saturnus359'25"22s30
  Uranus2446' 3"9n04
  Neptunus1231' 6"7s42
  Pluto1933'25"21s36
  Ware Knoop1459'10"16n20
  Cheiron2524'20"1n26
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf januari 2018
voor James Eagan Holmes [Adb], geboren op 13 december 1987
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Dramatiek speelt een belangrijke rol in uw leven, ongeacht of u daar innerlijk of in de buitenwereld expressie aan geeft. Al bent u misschien niet bijzonder gesteld op de schaduwzijden van gevoelsuitbarstingen, toch zult u de emotionele stromingen die u in het komende jaar af en toe zullen kwellen waarschijnlijk rijk en dynamisch genoeg vinden om u het gevoel te geven dat u dicht bij de kern van het leven bent. U bent ook voldoende in contact met uw innerlijk om de indruk van een soort lotsbeschikking [...]

Verontrustende emotionele diepten

prog. Maan conjunct Pluto: Midden juli 2018 tot begin september 2018

[..] Deze ontmoeting met uw eigen ondergrondse gebieden kan leiden tot veranderingen in uw huiselijke omstandigheden of in uw relatie tot gezins- of familieleden. Wat u in deze periode over uzelf en uw gezin of familie ontdekt, kan u bevrijden van veel [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Probeer te voorkomen dat u overdreven verdedigend of theatraal reageert op andermans eigenzinnigheid of wedijver, waarschijnlijk bent u zelf even geneigd tot halsstarrigheid en rivaliteit. En zorg dat u uw woede en agressie in balans houdt met een realistische [...]

Opgewektheid

Jupiter conjunct Mars: Eind november 2017 tot midden augustus 2018

[..] Deze energie is constructief en creatief, en als u die kunt richten op vastomlijnde projecten en activiteiten, vooral in samenhang met verbeteringen in uw gezinsleven en familierelaties, en met alles waardoor u zich zekerder voelt en de indruk hebt ergens thuis te zijn, [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Veranderingen aan de basis

prog. Maan conjunct Middernachtspunt: Begin september 2018 tot begin november 2018

[..] Deze behoeften kunnen in conflict raken met uw maatschappelijke doelen en professionele belangen, aangezien uw persoonlijke behoeften momenteel waarschijnlijk voor gaan. Uw gewoonlijke tendens om de wereld tegemoet te treden met een evenwichtige en betrouwbare [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

De onvoorspelbaarheid van het leven

Chiron vierkant Uranus: Eind april 2016 tot midden januari 2019

[..] U moet misschien inderdaad veranderingen tot stand brengen in uw leven, vooral wat betreft uw liefdesleven en creatieve activiteiten. Het is mogelijk dat u alleen ontdekt wat u werkelijk wilt doordat het u wordt ontzegd, of door u er eerst bewust [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Verkeerde indrukken

Neptunus vierkant Mercurius: Eind maart 2018 tot begin januari 2021

[..] Probeer rustig te blijven en te onderzoeken wat er innerlijk aan de hand is. Al is uw vermogen om duidelijk en met vertrouwen in de buitenwereld te staan momenteel wat verzwakt, uw innerlijke wereld is waarschijnlijk levendig en rijk, en uw verbeelding bijzonder [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Het einde van illusies

Saturnus conjunct Neptunus: Eind januari 2018 tot midden december 2018

In deze tijd zullen dromen zich waarschijnlijk moeten aanpassen aan de realiteit en moeten diepgekoesterde illusies worden omgevormd tot haalbare idealen. Op bepaalde levensvlakken waren uw ogen vermoedelijk meer op het ideale dan op het feitelijke gericht, en op [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Het verleden goedmaken

Chiron vierkant Chiron: Eind april 2015 tot begin februari 2019

[..] Het belangrijke punt in deze periode is niet wie u wat aandoet, maar eerder hoe u reageert op de situaties die u ontmoet. Hoe meer u naar binnen kijkt, hoe duidelijker u waarschijnlijk zult inzien dat u in de loop der jaren krachtige afweermechanismen hebt ontwikkeld [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst