•    
  Actuele planetaire posities
  23-maa-2018, 08:24 UT/GMT
  Zon239'14"1n03
  Maan1539'21"18n19
  Mercurius1654' 2"r9n42
  Venus2018'10"7n11
  Mars313'11"23s32
  Jupiter2254'31"r17s18
  Saturnus836'29"22s17
  Uranus270'55"9n55
  Neptunus1438'12"6s53
  Pluto213'38"21s27
  Ware Knoop1342'53"r16n42
  Cheiron2833'43"2n34
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Helmut Newton [Adb], geboren op 31 oktober 1920
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Helmuts geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Helmut al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Als hij wat ouder wordt is het nuttig als Helmut aangemoedigd wordt om zulke periodes waarin hij wat teruggetrokken is, als iets normaals en natuurlijks te beschouwen. Hij kan die periodes dan gebruiken om te ontdekken wat hij echt voelt en denkt, zonder bang te hoeven zijn

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Helmuts innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Hij zal zich als verdediger opwerpen van iemand op wie men op school de "pik" heeft, hij zal krachtig protesteren tegen alles waarvan hij vindt dat het oneerlijk is, en hij zal er op hameren dat binnen het gezin iedereen gelijk behandeld wordt ­ ook al gaat dat ten koste [...]

[..] Alles duidelijk uitleggen, hoe vermoeiend dat soms voor zijn ouders ook is, is van wezenlijk belang om hem te helpen een beeld te krijgen van hoe in het leven alles met alles samenhangt. Bepaalde levensterreinen waar zijn interesse naar uitgaat lijken soms wel eens wat vreemd, [...]

Verborgen trekjes

[..] De kans is daarom groot dat de schommel heel wat keren heen en weer zal gaan, voordat hij in staat is om een creatieve dialoog tussen die twee aspecten op gang te brengen. Zijn verborgen angsten zullen vermoedelijk blijken uit het feit dat hij zich bijzonder intens kan gaan [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Woorden kunnen soms belangrijker voor Helmut zijn dan aangeraakt te worden: als hij van streek is of een beetje van slag, kan de stem van iemand van wie hij houdt hem meer troosten en op zijn gemak stellen dan op de arm genomen of geknuffeld te worden. Zijn wens om alles [...]

[..] Helmut heeft een grote bewondering voor zijn vader, en wil het hem graag in alles naar de zin maken. Daarom is misbruik van macht ­ openlijk of meer subtiel ­ of het met harde hand uitoefenen van gezag niet alleen onnodig, maar ook erg destructief voor Helmuts zelfvertrouwen. [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst