•    
  Planetpositioner
  24-Mar-2018, 11:17 UT/GMT
  Sol345'54"1n30
  Måne124'45"19n58
  Merkur1646'13"r9n43
  Venus2141'17"7n44
  Mars351' 6"23s33
  Jupiter2251'27"r17s17
  Saturn839'13"22s16
  Uranus274'31"9n56
  Neptun1440'39"6s52
  Pluto214'37"21s27
  Sand Månek.1341'30"r16n43
  Chiron2837'43"2n36
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Marti Caine [Adb], født 26 Januar 1945
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Martis fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Marti med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Du vil sikkert opleve, at denne fantasibetonede og uforudsigelige side af Marti giver sig tilkende i uforklarlige angst- og fantasiforestillinger. Hun prøver måske at undertrykke disse gennem intensive bestræbelser for at skabe ydre tryghed, såsom at overdrive lektielæsning

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Martis indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Hun har heller intet ønske om at være midtpunkt, men vil sikkert befinde sig bedst ved at spille en rolle "bag kulisserne" ­ hjælpsom i det stille, uden at kræve noget og oprigtigt glad, når en søskende eller ven har heldet med sig. Hun vil sikkert fungere godt i grupper [...]

[..] Hun er også en mester i at skabe en meget dyster atmosfære, som er vanskelig at gøre sig fri af, selv om man er i den modsatte ende af huset. Hvis hun forsøger at bruge groft manipulerende metoder til at binde venner eller familiemedlemmer til sig, så prøv at få hende til [...]

Skjulte træk

Marti er imidlertid ikke helt den, hun lader til at være. Hun er meget mere ukuelig, hårdfør og selvcentreret, end hun er i stand til eller ønsker at vise, og hendes hemmelige behov for selvstændighed står i direkte modsætning til hendes mere åbenlyse afhængighed af andre. Denne skjulte [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Martis behov for at delagtiggøre andre i sin indre verden indebærer, at hun vil føle sig mest glad i forhold, hvor der foruden følelsesmæssig varme også er et element af eventyr og magi. Det kan betyde langt mere for hende, at man tager hende med på spændende ture, går på [...]

[..] Selv i tilfælde af at moderen må bære tunge forpligtelser i familien og ikke har ret meget tid til fornøjelser eller til at gøre noget ud af sig selv, vil Marti alligevel opfatte hende som dejlig og forfinet, en prinsesse der midlertidigt er blevet tvunget til at spille [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt