•    
  Planetpositioner
  25-Feb-2018, 14:09 UT/GMT
  Sol655' 6"8s58
  Måne637'47"20n01
  Merkur1348' 4"7s36
  Venus1817' 3"5s56
  Mars1813'35"22s35
  Jupiter230'46"17s23
  Saturn73'30"22s22
  Uranus2546'22"9n27
  Neptun1340' 5"7s15
  Pluto2032' 7"21s30
  Sand Månek.1449'26"16n23
  Chiron272'44"2n00
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Februar 2018
for Marti Caine [Adb], født 26 Januar 1945
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da din verden har tendens til at kredse om dine følelsesmæssige bånd til andre, vil du måske finde nogle af dine oplevelser i det kommende år temmelig udfordrende. Det skyldes, at du sikkert bliver konfronteret med nogle emner vedrørende grænsedragning og selvberoenhed, og det er netop de områder i livet, som du plejer at gøre dit bedste for at undgå. Selvom du kan være uhyre stærk og stædig, så snart dit hjerte er berørt, eller du kæmper på andres vegne, så bliver du måske nødt til at udholde en [...]

Erkendelse af livets sørgelige sider

Saturn kvadrat Chiron: Slutningen af december 2017 indtil begyndelsen af november 2018

[..] Du oplever muligvis ikke så megen morskab i denne periode, men du vil komme til at gro, og kan du håndtere processen klogt, vil du dukke frem i den anden ende som et langt mere fleksibelt og forstående menneske. Frem for alt bør du forsøge at undgå [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Du kan også få et mere uddybet syn på måden, hvorpå menneskelige problemer gives videre fra den ene generation til den næste. Du kan dukke frem som en generelt stærkere og mere realistisk person i de kommende måneder. Selvom dette skulle indebære en vis [...]

En udfordring af din tro

Chiron opposition Jupiter: Begyndelsen af maj 2016 indtil begyndelsen af februar 2019

[..] Du er almindeligvis tilbøjelig til at føle dig heldig i forbindelse med din situation og din baggrund og sandsynligvis nærme dig tilværelsen med en intuitiv følelse af, at heldet er med dig. Din gode tro er hovedsagelig blevet belønnet, til dels fordi optimisme [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

En tilfreds periode

prog. Måne konjunktion Venus: Begyndelsen af januar 2019 indtil slutningen af februar 2019

[..] Dine kærlighedsidealer har formodentlig altid været knyttet til din placering i verden, og det at dele dine verdslige mål og dit arbejdsliv med en støttende partner kan udgøre en vigtig del af din forestilling om det perfekte parforhold. I øjeblikket føler du muligvis, [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Et gavmildt hjerte

Jupiter trigon Venus: Slutningen af januar 2018 indtil midten af oktober 2018

[..] Enhver indsats for at forankre din sans for harmoni og skønhed i kreative former kan kaste belønninger af sig, som kan blive en del af dit liv i lang tid frem. Du kan også få gavn af en indsats for at opnå større anerkendelse og påskønnelse af din professionelle [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Åbenbaringernes tid

Uranus konjunktion prog. Merkur: Midten af april 2017 indtil begyndelsen af april 2018

[..] Nye indsigter og ideer kan forekomme på områder, der handler om dynamikken i de menneskelige relationer, både på de personlige og de professionelle områder. Al den tid og energi, som du bruger til at udvide dit kundskabsfelt, vil være gunstig og love godt for fremtiden, [...]

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Anløbne drømme

Saturn kvadrat Neptun: Midten af januar 2018 indtil begyndelsen af december 2018

[..] Måske oplever du en dyb lydhørhed over for musik, poesi og andre former for kunst, som udtrykker disse stærke, barnlige følelser i et sprog, som går til hjertet. Hvis du overhovedet er interesseret i at udvikle dine kreative evner, kan dette være et glimrende tidspunkt [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Hjemmets glæder

Jupiter konjunktion prog. IC: Midten af januar 2018 indtil midten af oktober 2018

[..] Et hjem er ikke bare et fysisk sted, men også et symbolsk rum, hvor du kan slå rod og føle dig forbundet med fortiden og med en indre livskilde. I den forstand søger du måske et større og bedre hjem for ånden og fantasien. Din energi vil sandsynligvis være mere koncentreret [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt