•    
  Actuele planetaire posities
  24-apr-2018, 23:23 UT/GMT
  Zon443'17"13n06
  Maan133'56"12n33
  Mercurius824'56"1n11
  Venus020'26"20n47
  Mars2033'49"22s56
  Jupiter206'15"r16s32
  Saturnus96'36"r22s14
  Uranus2851' 4"10n34
  Neptunus1541'58"6s29
  Pluto2117' 9"r21s28
  Ware Knoop1113' 5"r17n24
  Cheiron024'13"3n18
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Eliza Dushku [Adb], geboren op 30 december 1980
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Eliza's geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Eliza al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Als zij zich gelukkig voelt is zij het meest stimulerende, interessante en verrukkelijke gezelschap dat je je maar kunt wensen. Zij moet ook er ook meer op leren vertrouwen dat wat zij elke dag in emotioneel opzicht nodig heeft belangrijk is, en het is van wezenlijk belang [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Eliza's innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Dat is iets wat haar ouders en de rest van het gezin maar vreemd vinden ­ waarom, bijvoorbeeld, het liefst blijven spelen met een teddybeer die totaal aan flarden ligt in plaats van een nieuwe te nemen, wat veel beter zou zijn, of er helemaal niet meer mee spelen, omdat [...]

[..] En dat gevoel van iets persoonlijk aan te kunnen kan alleen verkregen worden door iets langzaam en steeds weer opnieuw te proberen, totdat zij voelt dat zij het in haar macht heeft. Dwing Eliza nooit om plotseling tot actie over te gaan, zonder dat zij er klaar voor is. Zij zal [...]

Verborgen trekjes

[..] Het is daarom waarschijnlijk dat zij deze kant van haar karakter zal proberen te onderdrukken. Het is belangrijk, dat haar ouders en de rest van het gezin dit onderdrukkingsproces niet steunen, elk vanwege zijn eigen motieven. De stille rebellie die Eliza van binnen heeft [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Eliza heeft iets met woorden en ideeën, en veel praten ­ hoe "beuzelachtig" of "nietszeggend" ook ­ is beslist essentieel voor haar als het er om gaat zich veilig te voelen in belangrijke persoonlijke contacten. Omdat zij intelligent is, en gevoel heeft voor juiste verhoudingen, [...]

[..] Het is uiterst belangrijk, dat Eliza's moeder de talenten en alles wat haar dochter voor ogen staat aanmoedigt. Maar zij mag niet onbewust via haar proberen te leven, in de hoop dat wat haar dochter later bereikt, haar zal compenseren voor wat ze zelf in haar leven heeft [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst