•    
  Planetpositioner
  22-Feb-2018, 09:42 UT/GMT
  Sol342'47"10s09
  Måne2142'20"13n08
  Merkur747'52"10s11
  Venus1418'21"7s30
  Mars1619'29"22s21
  Jupiter2252'58"17s22
  Saturn648'22"22s23
  Uranus2538'32"9n24
  Neptun1332'53"7s18
  Pluto2027' 8"21s30
  Sand Månek.1447'53"r16n24
  Chiron2651'57"1n56
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Alex Griffiths [Adb], født 10 Januar 1990
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Alex' fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Alex med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Efterhånden som hun bliver ældre og begynder at opfatte sig selv som et selvstændigt væsen, bliver det særlig vigtigt at hjælpe hende med at forstå disse to sider af hendes natur. På grund af at Alex' styrke ligger på den konkrete side af tilværelsen, kan hun have en tendens

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Alex' indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Hun er et alvorligt barn, dyb, eftertænksom og meget modvillig over for ændringer i sine nærmeste omgivelser. Det daglige livs rutiner og ritualer er meget vigtige for hende, og hun vil have gavn af tidligt at få små opgaver og pligter på grund af den tilfredsstillelse, [...]

[..] Hun trives, når hun kan mærke, at forældrene har tillid til hende og er parate til at lade hende udvikle sig i sit eget tempo. Man skal ikke tro, at mere iltre og impulsive søskende er mere intelligente og begavede end Alex. Hun forstår værdien af at give sig tid og betydningen [...]

Skjulte træk

[..] Den skjulte oprører i Alex er nemlig en potentiel kilde til en fantasi og opfindsomhed, der senere i livet kan formidle en meget vigtig afbalancering af hendes til tider lidt for jordbundne og forsigtige natur. Hun har behov for at opdage, at det er i orden at være sig selv, [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Alex har et så dybt behov for følelsesmæssig nærhed, at hun er i stand til at ignorere eller undertrykke sine egne behov bare for at være sådan, som hun føler, at hendes nærmeste ønsker, hun skal være. Det kan således være svært at få hende til at give udtryk for, hvad hun [...]

[..] Jo større ærlighed, der er mellem mor og datter, og jo bedre moderen er i stand til at udtrykke det, hun virkelig føler ­ også når det drejer sig om følelser, der er meget intense og måske ikke er almindeligt accepterede ­ jo bedre vil Alex blive i stand til at have tiltro [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt