•    
  Planetpositioner
  18-Jan-2018, 10:40 UT/GMT
  Sol2816'57"20s30
  Måne130' 9"16s44
  Merkur104' 5"23s28
  Venus028' 6"21s04
  Mars250'28"18s16
  Jupiter1936'36"16s35
  Saturn323'15"22s30
  Uranus2440'44"9n02
  Neptun1221' 5"7s46
  Pluto1922'20"21s37
  Sand Månek.1454' 8"r16n22
  Chiron2511'10"1n22
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Ben Affleck [Adb], født 15 August 1972
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Krebsen *Solen i Løven *Solen i 3. hus *Månen i Skorpionen *Månen i 5. hus *Venus i Krebsen *Venus i 1. hus *Venus i konjunktion med Ascendanten *Mars i Jomfruen *Mars i 3. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: mand, født 15 August 1972 kl. 2:53 i Berkeley, California.

Dit soltegn er Løve. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Krebs, og din Måne står i Skorpion.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Krebsen

For dig er de vigtigste sider af et forhold sandsynligvis oprigtighed og tryghed. Du vil udholde mange prøvelser for at få et forhold til at fungere, så længe du føler, at partneren er lige så opsat på det.

Er der nogen problemer med denne placering, vil det være overfølsomhed, en tendens til at tage bemærkninger fremsat i spøg alt for højtideligt.

Denne placering gør dig til at trofast kæreste, men i vore dages frisindede klima ville utroskab være meget traumatisk for dig. Du bør undgå at blive for besiddende rent fysisk; trofasthed hører mere hjemme i hjertet end i kroppen.

til top

Solen i Løven

Løven er elskerens tegn, og Solen i dette tegn giver dig personlig ynde, generøsitet og charme. Du giver og modtager kærlighed frit, og du omgiver din partner med ømhed og hengivenhed.

Der vil være en medfødt tilbøjelighed hos dig til at øse din hengivenhed ud over partneren, hvilket kan overraske eller overvælde en person, som ikke er vant til det. Det kan godt blive for meget af det gode.

Forvent ikke at din kæreste skal gengælde din hengivenhed på samme måde. Selv den dybeste kærlighed kan udtrykkes på mange forskellige måder, som du måske burde give dig til at lede efter.

Du er en meget loyal partner, så længe du har friheden til at være det. Du må også give din partner den samme ret og undgå at blive besiddende eller jaloux. Loyalitet kommer fra hjertet, og du vil snarere følelsesmæssigt end handlingsmæssigt vide, om din partner er den rette for dig.

Når du får problemer i et forhold, så analyser dem med følelserne, ikke med hovedet.

til top

Solen i 3. hus

De fleste mennesker har brug for deres partners fysiske tilstedeværelse for at kunne gennemføre et forhold, men du kan sagtens køre et forhold på afstand.

Du har en mere levende fantasi end de fleste og et større potentiale for seksuel forestillingsevne. Af den grund gør du klogt i at vælge en partner, som er rimeligt åben og ikke bange for at tale om sex.

til top

Månen i Skorpionen

Du er særligt skrap til at fokusere på, hvad der er vigtigt i en situation, især i et længerevarende forhold, og handle herefter.

Denne evne kan være gavnlig i det lange løb, men den kan betyde, at du går glip af nogle muligheder, hvis du venter for længe på, at en potentiel kæreste skal åbne op over for dig.

Sandsynligvis vil du vælge en partner, som tager tilværelsen mindre alvorligt, end du gør, en som giver glæde i dagligdagen og lader dig om at klare de større problemer.

I et ideelt forhold vil du fuldkommen kunne transcendere din egen personlighed i det seksuelle samvær og gøre dette til en næsten religiøs oplevelse.

til top

Månen i 5. hus

Du besidder en smittende evne, som sætter dig i stand til at lede andre i gode tider.

Det er derfor nemt for dig at blive involveret i et kærlighedsforhold, alene på grund af den glæde og fornøjelse det giver. Men du kan være uvillig til at konfrontere de mere alvorlige eller problematiske aspekter af et forhold, fordi du ikke er tilbøjelighed til at engagere dig i den slags komplikationer.

Normalt tager du føringen, når det handler om at gøre elskovskunsten til en smilende kunstform, hvor du kan nyde hvert eneste fornøjeligt øjeblik og føre dansen mod større højder.

til top

Venus i Krebsen

Din appetit efter kærlighed er meget stor, men du tilfredsstiller den sædvanligvis ikke på en regelmæssig, jævn måde. Den bygges snarere op gennem en lang periode, og når den så bliver frisat, sker det ofte ganske eksplosivt.

For dig er kærligheden i bedste fald en altomfattende oplevelse, hvor du fuldkommen besidder og bliver opløst i din partner på en sådan måde, at grænserne mellem jeres personligheder fuldkommen vaskes bort.

Ægte hengivenhed skal hvile på gensidig styrke og tillid mellem to jævnbyrdige parter, så du bør undgå dit til tider naturligt opståede ønske om fuldkommen at besidde eller blive besiddet af din kæreste.

til top

Venus i 1. hus

Denne placering giver en god portion social charme og ynde samt fysisk tiltrækning.

Du reagerer naturligt på andre menneskers behov, og mange vil søge sympati og forståelse hos dig. Lad ikke nogen fejltolke din indføling og dit diplomati som svaghed, for i så fald vil folk prøve at manipulere med dig og udnytte din villighed til at lytte.

Enhver med sådan en stor og naturlig fordel bør bruge den til at forføre og rumme en attrået kæreste frem for at tage vedkommende med storm.

Note: Venus står teknisk set i slutningen af hus 12 og tolkes derfor i hus 1.

til top

Venus i konjunktion med Ascendanten

Du ejer en magnetisk personlighed, og der hviler en slags naturlig glød over din personlige skikkelse. Du kan meget nemt indlede et forhold, sommetider endda for nemt.

Fordi det er så nemt for dig at indlede et forhold, bør du passe på, at du kun involverer dig med mennesker, som virker meningsfulde og er umagen værd.

På grund af din udstråling tiltrækker du andre, som er udadvendte og elektriske.

Du er præget en vis mildhed og ømhed, og du vil passe bedst sammen med en partner, som sætter pris på forfinelse frem for en primitiv, fysisk tilgang. Dette udelukker ikke, at der ligger en mere stiv personlighed nedenunder, men din ydre optræden vil sædvanligvis være forfinet og blid.

til top

Mars i Jomfruen

Du er en meget forsigtig og følsom elsker, som er meget betænksom med hensyn til at sørge for, at atmosfæren og omgivelserne for kærligheden er helt rigtige.

Almindeligvis foretrækker du et velindrettet værelse med alt udstyret, så du har overblik over situationen og kan koncentrere dig om intimitetens mere følsomme detaljer.

Din mest fremherskende egenskab er din opmærksomhed over for seksualitetens myriader af enkeltheder - alle de bittesmå nuancer, som gør det til en uendeligt varieret beskæftigelse. Men sørg også for at holde spontaniteten levende!

til top

Mars i 3. hus

Du er sandsynligvis en ret konverserende elsker, og dine venlige og stimulerende sætninger bibringer elskovsakten ikke så lidt.

Du vil muligvis kunne udfolde dette talent ved at skrive kærlighedsdigte eller blot ved at vide, hvordan du taler en kæreste i seng, hvilket i sig selv kan være en værdifuld evne. Du er også en ret opfindsom elsker, som konstant byder din partner på nye glæder.

Er der noget problem her, kan det derimod være, at du forsømmer at udvikle det personlige samvær i et forhold.

Du er et meget sympatisk menneske, og du er ikke tilbøjelig til at være overdrevent emotionel eller opblæst vedrørende et forhold, selvom du kan være meget veltalende omkring det. Din elskovsstil er blid og følsom, og du vil være lykkeligst sammen med en, som værdsætter ømhed i forbindelse med kærligheden.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Ben Affleck [Adb] (mand)
født den 15. august 1972 lokaltid: 2:53
i Berkeley, CA (US) U.T.: 09:53
122w16, 37n52 sid. tid: 23:19:33

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Løve 22°39'22 i hus 3 direkte
Måne Skorpion 4°46'11 i hus 5 direkte
Merkur Løve 10°50'15 i hus 2 retrograd
Venus Krebs 7°27'38 slutningen af hus 12 direkte
Mars Jomfru 0°14'08 i hus 3 direkte
Jupiter Skytte 28°38'30 i hus 6 retrograd
Saturn Tvilling 18°34'12 i hus 12 direkte
Uranus Vægt 15°27'15 i hus 4 direkte
Neptun Skytte 2°29'12 slutningen af hus 5 stationær (D)
Pluto Vægt 0°27'23 i hus 4 direkte
Sand Måneknude Stenbuk 25°41'15 i hus 7 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Krebs 8°33'52
2.Hus Krebs 28°56'26
3.Hus Løve 21°20'27
Imum Coeli Jomfru 18°59'56
5.Hus Vægt 24°07'52
6.Hus Skytte 3°23'26
Descendant Stenbuk 8°33'52
8.Hus Stenbuk 28°56'26
9.Hus Vandbærer 21°20'27
Medium Coeli Fisk 18°59'56
11.Hus Vædder 24°07'52
12.Hus Tvilling 3°23'26

Større aspekter
Sol Konjunktion Mars 7°35
Sol Trigon Jupiter 5°59
Sol Sekstil Saturn 4°05
Sol Sekstil Uranus 7°12
Måne Kvadrat Merkur 6°04
Måne Trigon Venus 2°41
Måne Sekstil Mars 4°32
Måne Sekstil Jupiter 6°08
Måne Trigon Ascendant 3°48
Merkur Sekstil Uranus 4°37
Venus Konjunktion Ascendant 1°06
Mars Trigon Jupiter 1°36
Mars Kvadrat Neptun 2°15
Jupiter Kvadrat Pluto 1°49
Saturn Trigon Uranus 3°07
Neptun Sekstil Pluto 2°02
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt