•    
  Planetpositioner
  23-Apr-2018, 11:52 UT/GMT
  Sol316'46"12n36
  Måne1057'40"17n27
  Merkur725'31"0n59
  Venus2832'22"20n20
  Mars1950'17"22s59
  Jupiter2016'41"r16s35
  Saturn97'30"r22s14
  Uranus2846' 0"10n33
  Neptun1539'30"6s30
  Pluto2117'14"r21s28
  Sand Månek.1114'11"17n24
  Chiron019'38"3n16
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Cedric Villani [Adb], født 5 Oktober 1973
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Vægten, Månen i Stenbukken *Ascendanten i Tyren, Venus i 7. hus *Mars i konjunktion med Ascendanten *Saturn i 3. hus *Solen i 6. hus *Merkur i opposition til Ascendanten *Venus i 7. hus *Månen i 10. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 5 Oktober 1973 kl. 19:25 i Brive La Gaillarde,.

Dit soltegn er Vægt. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Tyr, og din Måne står i Stenbuk.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Vægten, Månen i Stenbukken

Dit vigtigste mål i livet, bevidst såvel som ubevidst, er et opnå sikkerhed. I kærlighed er du tilbøjelig til at være meget tæt på din partner, og du har sandsynligvis svært ved at dele hende med andre. Men dine lejlighedsvise anfald af jalousi kan få hende til at føle sig begrænset. Trods dit store behov for kærlighed, har du muligvis svært ved at udtrykke dine følelser. Prøv at give udtryk for din længsel efter kærlighed og dine følelser over for din partner.

Selvom du søger materiel sikkerhed, er det ikke noget, der kommer nemt til dig. Nogle af de hindringer, som hæmmer opnåelsen af dette mål, kan forsvinde, hvis du er villig til at overveje nogle af dine holdninger. Et mere optimistisk syn på tingene kunne hjælpe med at udglatte virkningerne af dit generelt temmelig pessimistiske livssyn. Du kan bruge din klare og rationelle forstand til at finde nogle måder at løse dine problemer på. Da du har store evner for at håndtere abstrakte begreber, kan du bruge dette til at nå dine praktiske mål.

til top

Ascendanten i Tyren, Venus i 7. hus

På det tidspunkt, hvor du blev født, var Tyrens tegn på vej op over horisonter. Dets hersker, Venus, er placeret i 7. hus.

Tyren er det andet tegn i Dyrekredsen, og under dens styre hersker der beslutsomhed, sund fornuft, ejendomsfølelse og en tendens til at søge materiel velstand.

Du virker som en solid, sikker, ja ligefrem langsom person, som holder af at styre efter det håndgribelige og ikke bryder sig om abstrakte spekulationer.

Du er loyal og vedholdende i kærlighed. Din generelle indstilling er venlig, og du udviser stor tålmodighed i omgangen med andre. Du er et sanseligt menneske og kan lide at fordybe dig i sunde, men altid fornøjelige aktiviteter. Trods dette besidder du imidlertid en kolossal evne til at udøve både viljefasthed og fysisk styrke. En større vanskelighed i dit liv skyldes din mangel på smidighed; når først du har truffet en beslutning, lukker du af over for alle andre forslag eller meninger.

Annoncering
Venus, som styrer dit liv, står i 7. hus, hvilket giver dig mulighed for gennem ægteskab og personlige forbindelser at tilegne dig de egenskaber, som du mangler.

Endelig vil du også få succes i offentlige forehavender, et område som du har en stærk tilbøjelighed for.

Indre fred og harmoni opstår gennem dit forhold til omgivelserne uden for dig selv.

til top

Mars i konjunktion med Ascendanten

Mars i konjunktion med Ascendanten giver dig en utrættelig forsyning af energi. Du er i konstant bevægelse, men sommetider er det bevægelse uden mening. Du savner selvdisciplin og tager vovede og unødvendige chancer, når du bliver udfordret. Du ønsker mest af alt, at andre mennesker skal anerkende din overlegenhed.

Det image, som du frembyder over for omverdenen, skjuler et vedholdende mindreværdskompleks. Du vinder sandsynligvis dine skænderier ved at lave mest larm og trætte dine modstandere med uophørlig chikane. Men du behøver ikke at spilde energien på denne måde, for du har nogle kolossale, kreative evner, som blot skal gives retning og mål. Gør du det, vil ingen andre kunne få succes så nemt, som du kan, og endda have energi til overs.

Positivt set er du uafhængig og fuld af selvtillid. Du ved, hvordan du kan mobilisere andre mennesker og deres resurser for at nå dine mål.

til top

Saturn i 3. hus

Saturn stod i dit 3. hus ved fødslen. Denne planet bibringer alle mentale funktioner et skær af objektivitet og opfindsomhed; din generelle indstilling er reserveret, alvorlig og udviser en mangel på dynamik, varme og fleksibilitet. Du tænker meget og er en langsom, men beslutsom planlægger.

Kampen for at virkeliggøre dine planer i livet kan blive vanskelig, og du vil ikke få megen hjælp fra dine nærmeste.

Du har tendens til at bekymre dig unødigt eller være overdrevent optaget af planer, som kun vil give et meget beskedent afkast i forhold til den indsats, som du investerer i dem. Det må tilrådes, at du planlægger tingene omhyggeligt og realistisk, men uden at overdrive det.

Saturn på dette sted repræsenterer forpligtelser, som du må efterkomme, og som er af en intellektuel art. Det peger også på, at der på kritiske tidspunkter kan forekomme tests af din karakter i forbindelse med menneskelige relationer, tests, som du kun kan "bestå" ved at udvikle en menneskekærlig og medfølende natur, som muliggør undskyldning og tilgivelse.

til top

Solen i 6. hus

Solen stod i dit 6. hus ved fødslen. Denne placering tyder på, at du i alle aktiviteter kan blive pålagt visse ting af omgivelserne. Din generelle orientering i tilværelsen vil handle om at udrette noget ved at opfylde dine erhvervsmæssige forpligtelser. I helbredsmæssig henseende er denne astrologiske placering ikke ideel, eftersom Solens livgivende energi her har mindre magt og nu og da giver dig en oplevelse af at mangle fysisk styrke. Du er imidlertid tilbøjelig til at passe godt på dit helbred. I omgangen med arbejdskolleger og underordnede vil du udvise en værdig, stærk, men gavmild indstilling.

Du vil arbejde med en veludviklet stolthed i alt, hvad du foretager dig.

til top

Merkur i opposition til Ascendanten

Merkurs opposition til Ascendanten betyder, at du, når det er muligt, forsøger at indtage de samme standpunkter som de mennesker, du omgås. Du er bange for, at du skal blive afvist, og venter derfor, indtil du har hørt, hvad dine bekendte siger, før du udtrykker dig. Faktisk gør du dig alt for store anstrengelser for, at andre skal kunne lide dig; du vil blive mere respekteret, hvis du er mere oprigtig og mindre overbevisende. Med dit talent for effektiv kommunikation kan du få størst succes i en beskæftigelse, som kræver en tæt, intim kontakt med andre mennesker. Selvom du rent faktisk kan lide mennesker og har brug for dem, så ønsker du ikke at føle dig forpligtet over for dem. Du er uafhængig og hader at få din frihed begrænset, om det så blot er midlertidigt.

Annoncering
til top

Venus i 7. hus

Venus stod i dit 7. hus ved fødslen. Med hensyn til ægteskab og andre intime relationer er dette en af de bedste påvirkninger, der findes. Du har udsigt til et lykkeligt forhold med et meget tiltalende, kærligt og behageligt menneske. Du har mulighed for at opnå både følelsesmæssig og økonomisk vinding af denne forbindelse.

Din individualitet trænger sig ind på omgivelserne, og dette vil medføre lykke og yde psykisk kompensation for dine eventuelle mangler. I din udveksling med andre mennesker vil der udvikle sig nogle harmoniske relationer.

Du vil skabe balance gennem en følelsesladet kærlighed, æstetik, kunst og relationer til andre mennesker.

til top

Månen i 10. hus

Månen stod i dit 10. hus ved fødslen. Dette er blandt andet et tegn på din evne til at tilpasse dig skiftende vilkår. Uanset dine temperamentsmæssige egenskaber vil skæbnen anbringe dig i situationer, hvor du skal omgås offentligheden.

En vis offentlig omtale kan blive resultatet. Men du bør huske, at Månens succes er temmelig æterisk og ikke har nogen varig karakter.

Fantasi, en ihærdig indstilling og en evne til at forholde dig til et publikum figurerer blandt dine positive egenskaber. Udadtil vil du virke som et menneske, der reagerer mere på følelser end på fornuft, men du forsøger at foretage en logisk analyse af dine impulsive træk. Du vil bedst kunne udvikle dine evner i en professionel kreds, hvor dine medfødte tilbøjeligheder kan komme til udfoldelse i rimeligt omfang.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Cedric Villani [Adb] (mand)
født den 5. oktober 1973 lokaltid: 19:25
i Brive La Gaillarde, France U.T.: 18:25
1e32, 45n10 sid. tid: 19:28:16

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vægt 12°22'04 i hus 6 direkte
Måne Stenbuk 26°48'48 i hus 10 direkte
Merkur Skorpion 4°03'21 i hus 6 direkte
Venus Skorpion 25°56'07 i hus 7 direkte
Mars Tyr 7°26'23 slutningen af hus 12 retrograd
Jupiter Vandbærer 2°22'31 i hus 10 direkte
Saturn Krebs 4°37'56 i hus 3 direkte
Uranus Vægt 22°43'54 i hus 6 direkte
Neptun Skytte 5°19'47 i hus 7 direkte
Pluto Vægt 4°35'58 i hus 6 direkte
Sand Måneknude Stenbuk 2°19'04 i hus 9 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Tyr 9°51'08
2.Hus Tvilling 9°37'45
3.Hus Krebs 0°37'47
Imum Coeli Krebs 20°24'07
5.Hus Løve 13°44'40
6.Hus Jomfru 17°51'47
Descendant Skorpion 9°51'08
8.Hus Skytte 9°37'45
9.Hus Stenbuk 0°37'47
Medium Coeli Stenbuk 20°24'07
11.Hus Vandbærer 13°44'40
12.Hus Fisk 17°51'47

Større aspekter
Sol Kvadrat Saturn 7°44
Sol Sekstil Neptun 7°02
Sol Konjunktion Pluto 7°46
Sol Kvinkuns Ascendant 2°31
Måne Kvadrat Merkur 7°15
Måne Sekstil Venus 0°53
Måne Konjunktion Jupiter 5°34
Måne Kvadrat Uranus 4°05
Måne Trigon Pluto 7°47
Merkur Opposition Mars 3°23
Merkur Kvadrat Jupiter 1°41
Merkur Trigon Saturn 0°35
Merkur Opposition Ascendant 5°48
Mars Kvadrat Jupiter 5°04
Mars Sekstil Saturn 2°48
Mars Kvinkuns Neptun 2°07
Mars Kvinkuns Pluto 2°50
Mars Konjunktion Ascendant 2°25
Jupiter Kvinkuns Saturn 2°15
Jupiter Sekstil Neptun 2°57
Jupiter Trigon Pluto 2°13
Saturn Kvinkuns Neptun 0°42
Saturn Kvadrat Pluto 0°02
Saturn Sekstil Ascendant 5°13
Neptun Sekstil Pluto 0°44
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt