•    
  Actuele planetaire posities
  20-feb-2018, 04:09 UT/GMT
  Zon127'53"10s57
  Maan2141'22"3n57
  Mercurius338'48"11s52
  Venus1131' 1"8s35
  Mars1459'16"22s11
  Jupiter2246'25"17s20
  Saturnus637'21"22s24
  Uranus2533'16"9n22
  Neptunus1327'52"7s20
  Pluto2023'32"21s31
  Ware Knoop1451'43"r16n22
  Cheiron2644'31"1n53
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Sam Rayburn [Adb], geboren op 6 januari 1882
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Sams geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Sam al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Vermoedelijk zal het wel een aantal jaren duren voor hij echt weet welke van deze twee kanten het meest bij hem past. Met steun en begrip van de mensen om hem heen zal hij bij het opgroeien echter merken dat hij aan beide kanten evenveel heeft. Zo erg zintuiglijk ingesteld

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Sams innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Daarnaast beschikt hij over een hoeveelheid geduld die je zelden bij kinderen ziet. Zijn voorzichtige en beschouwende instelling kan anderen misleiden en hen de vergissing laten begaan te denken, dat hij ouder is dan hij in feite is. Hij houdt van continuïteit, en dat is [...]

[..] Omdat hij een heel concreet-lichamelijke benadering van het leven heeft, moet hij eerst voelen dat hij controle over zijn eigen lichaam en zijn directe omgeving heeft. En dat gevoel van iets persoonlijk aan te kunnen kan alleen verkregen worden door iets langzaam en steeds [...]

Verborgen trekjes

Naast en in contrast met het karakter dat Sam van nature heeft, namelijk nuchter en voorzichtig, zit er diep binnen in hem ook iets onconventioneels en een stuk rebellie dat van tijd tot tijd losbreekt, tot verrassing van iedereen ­ en niet in het minst tot Sams eigen [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Waarschijnlijk zal blijken dat hij in zijn jeugd op beide manieren met anderen omgaat. Sams emotioneel warm en edelmoedig karakter gaat gepaard met een groot verlangen naar intimiteit en de wens om het anderen naar de zin te maken. Zijn anders uiterst individualistische [...]

[..] Conflicten tussen zijn ouders mogen nooit gebruikt worden als excuus om te beknibbelen op de tijd die vader en zoon met elkaar kunnen doorbrengen. Hoewel het ook belangrijk is dat Sam en zijn vader samen gewoon plezier kunnen maken, bergt deze relatie toch een dieper en [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst