•    
  Actuele planetaire posities
  20-feb-2018, 10:15 UT/GMT
  Zon143'15"10s52
  Maan252'52"5n05
  Mercurius47' 0"11s41
  Venus1150' 5"8s28
  Mars158'25"22s12
  Jupiter2247'13"17s21
  Saturnus638'37"22s24
  Uranus2533'52"9n23
  Neptunus1328'26"7s20
  Pluto2023'57"21s31
  Ware Knoop1451' 8"r16n23
  Cheiron2645'21"1n54
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Adam Paterson Ingram [Adb], geboren op 1 februari 1947
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Stier *Zon in Waterman *Zon in het Elfde Huis *Maan in Tweelingen *Maan in het Tweede Huis *Venus in Boogschutter *Venus in het Achtste Huis *Mars in Waterman *Mars in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 1 februari 1947 om 10:30 in Glasgow,.

Uw zonneteken is Waterman. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Stier en uw Maan staat in Tweelingen.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Stier

U ziet er in vrijetijdskleding net zo aantrekkelijk uit als in uitgaanstenue en dat is niet voor iedereen weggelegd. Uw stemming, niet uw kleding, bepaalt uw aantrekkingskracht, al houdt u nog zo van dure of sensuele outfits.

U geeft de voorkeur aan een nuchtere partner die rechtstreeks vanuit het hart communiceert. Hebt u eenmaal zo iemand gevonden, dan overlaadt u hem of haar met genegenheid.

Ook de manier waarop u de liefde bedrijft is vermoedelijk direct en fysiek; voor u geen woorden, maar daden. U ontleent veel seksueel plezier aan fysiek comfort en de veiligheid die uw partner biedt.

Uw ideale geliefde is iemand die meteen uw hart steelt, iemand aan wie u uw hart en ziel kunt toevertrouwen.

naar boven

Zon in Waterman

U bent zeer begripvol als geliefde en u verstaat de kunst uitermate hulpvaardig te zijn wanneer een partner emotionele problemen heeft.

U kunt een scala aan seksuele ervaringen opdoen, dus als u zich beperkt tot één partner is het wenselijk dat diegene de liefde beschouwt als een groot afwisselend, affectief, avontuur.

U bent niet een type dat zich intellectueel of emotioneel laat beperken, dus moet u een partner vinden die uw vrijheid respecteert.

Om de band te krijgen waar u op uit bent, moet u op diverse niveaus met uw partner contact hebben, dus een intieme relatie ontwikkelt zich slechts langzaam.

Al ervaart u seks op zich natuurlijk als bevredigend, u bent ook in staat om een verhouding voort te zetten zonder enige vorm van seksueel contact, op platonische basis.

Adverteren
naar boven

Zon in het Elfde Huis

U verstaat de kunst uzelf voor te doen als een uitermate aantrekkelijke partner, voor bijna iedereen die u ontmoet.

Sociaal klimt u steeds hoger op de ladder en u leert met succes mensen kennen die voldoen aan uw hoge sociale verwachtingen. Dit talent kan u veel succes en zelfs welvaart bezorgen, maar let wel op dat u oude, trouwe vrienden niet verwaarloost.

Uw sociale leven is heel belangrijk voor u, dus vermijd het type einzelgänger als geliefde. Hoe meer u wordt opgeslokt door de buitenwereld, hoe gelukkiger en vruchtbaarder uw persoonlijke relaties verlopen.

naar boven

Maan in Tweelingen

Uw stijl van liefhebben is flexibel en meegaand. U sluit uzelf vrolijk aan bij alle vormen van expressie die uw partner aandraagt.

Laat de fysieke seksuele kanten de emotionele elementen van de liefde niet overheersen of in de weg staan.

U hebt er vast geen moeite mee om openlijk over seks te praten en zo te ontdekken wat de smaak van uw geliefde is en hoe u elkaar het beste kunt laten genieten.

Kies voor een partner die niet al te bezitterig is, want u hebt behoefte aan vrijheid, al kiest u er wellicht voor om die niet te gebruiken. Wees voorzichtig met persoonlijke verklaringen. Een geliefde kan die serieuzer opvatten dan u bedoelt en dat zou ongewild pijn kunnen doen.

naar boven

Maan in het Tweede Huis

Een goede fysieke gezondheid en comfortabel financieel welzijn zijn noodzakelijk voor uw emotionele gevoel van veiligheid. U wordt niet blij van een armoedige liefdesrelatie, hoe romantisch die ook mag zijn.

Om problemen tussen u beiden goed te maken verwacht u wellicht kostbare cadeaus of onbetaalbare blijken van liefde van uw partner. Het is natuurlijk geoorloofd om liefdesgeschenken te koesteren om hun emotionele waarde, maar het is ook gevaarlijk, omdat u zo problemen omzeilt die een bepaalde oorzaak hebben.

U verlangt in wezen naar eerlijkheid en integriteit in een relatie, waardoor u dit obstakel kunt vermijden, want u wordt geleid door fundamentele normen en waarden.

naar boven

Venus in Boogschutter

Seksueel vuurwerk staat voor u de onmisbare liefdescommunicatie maar in de weg. Het leidt u af van de warmte en vriendschap die ware, vervullende seksualiteit voor u met zich meebrengt.

U experimenteert eerder wat betreft uw geliefden, dan in de manier waarop u de liefde bedrijft. Uw geliefden zijn over het algemeen ook expressief, gedreven en wispelturig, maar minder behoedzaam dan u. U moet zo nu en dan maar de rol van stabilisator op u nemen.

naar boven

Venus in het Achtste Huis

U streeft naar relaties die heel intens zijn en waar u tot over uw oren inzit. U wordt wellicht aangetrokken door mensen die vrij mysterieus of uitdagend lijken op een bepaalde manier en dat kan goed en slecht uitwerken.

Intellectuele franjes in de liefde boeien u niet zo, u eist liever fysieke aandacht in een relatie. U voelt zich daarom het prettigste bij een hartstochtelijke geliefde die aandacht schenkt aan uw passie en emotionele behoeften.

Hoe meer u zich verliest in liefdesaffaires, vooral in de seksuele aspecten, hoe meer voldoening u voelt. Zorg er wel voor dat uw leven buiten de relatie niet uit balans raakt.

Adverteren
naar boven

Mars in Waterman

Uw expressie kent meerdere gezichten en u richt zich liever op de ontdekking van verschillende vormen van bevrediging dan op de ontwikkeling van één specifiek terrein. Het zou ideaal zijn als uw partner net zo veelzijdig georiënteerd is als u, zodat u afwisseling met oprecht bevredigende intimiteit kunt combineren.

U hebt er alles voor over om tegemoet te komen aan alle fantasieën van uw geliefde. Vermijd jaloerse types, want u moet vrij zijn in de expressie van uw persoonlijkheid, ook al kiest u wellicht ervoor om die vrijheid niet te gebruiken.

naar boven

Mars in het Elfde Huis

U steekt heel veel energie in elke intieme, persoonlijke relatie, ook als die niet seksueel is, want u hecht veel waarde aam loyaliteit en vriendschap, van uzelf en van anderen.

U geeft daarom de voorkeur aan langdurige verhoudingen die de tijd krijgen om tot bloei te komen, in plaats van nieuwe, minder solide verbintenissen.

In het leven van alledag wordt u aangetrokken door partners met een goede reputatie, want u verlangt naar onberispelijkheid in een relatie. Onthoud vooral dat het gaat om inhoudelijke kwaliteiten, dan zal deze aanpak voortdurend vruchten afwerpen. Maar als u zich enkel en alleen concentreert op uiterlijke kwaliteiten, eindigt u als een sociale meeloper die trends najaagt.

In het liefdesspel streeft u naar perfectionisme en doet u alle moeite om er een gracieuze, esthetisch verantwoorde ervaring van te maken, die zowel inhoud als vorm heeft.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Adam Paterson Ingram [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 1 februari 1947 kloktijd: 10:30
in Glasgow, Scotland U.T: 10:30
4w14, 55n52 sterrentijd: 18:56:13

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Waterman 11°43'55 in huis 11 direct
Maan Tweelingen 13°29'23 in huis 2 direct
Mercurius Waterman 18°13'02 in huis 11 direct
Venus Boogschutter 24°57'04 in huis 8 direct
Mars Waterman 5°25'38 in huis 11 direct
Jupiter Schorpioen 25°03'18 in huis 7 direct
Saturnus Leeuw 4°55'56 in huis 5 retrograde
Uranus Tweelingen 17°59'14 in huis 2 retrograde
Neptunus Weegschaal 10°41'45 in huis 6 retrograde
Pluto Leeuw 12°12'10 in huis 5 retrograde
Maanskn.(t) Tweelingen 9°46'50 eind van huis 1 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Stier 8°42'47
2de huis Tweelingen 10°01'35
3de huis Tweelingen 27°31'10
Imum Coeli Kreeft 12°56'08
5de huis Leeuw 1°03'08
6de huis Maagd 0°36'09
Descendant Schorpioen 8°42'47
8ste huis Boogschutter 10°01'35
9de huis Boogschutter 27°31'10
Medium Coeli Steenbok 12°56'08
11de huis Waterman 1°03'08
12de huis Vissen 0°36'09

Majeure aspecten
Zon Driehoek Maan 1°45
Zon Conjunct Mercurius 6°29
Zon Conjunct Mars 6°18
Zon Oppositie Saturnus 6°48
Zon Driehoek Uranus 6°15
Zon Driehoek Neptunus 1°02
Zon Oppositie Pluto 0°28
Zon Vierkant Ascendant 3°01
Maan Driehoek Mercurius 4°44
Maan Conjunct Uranus 4°30
Maan Driehoek Neptunus 2°48
Maan Sextiel Pluto 1°17
Mercurius Driehoek Uranus 0°14
Mars Oppositie Saturnus 0°30
Mars Driehoek Neptunus 5°16
Mars Vierkant Ascendant 3°17
Saturnus Sextiel Neptunus 5°46
Saturnus Vierkant Ascendant 3°47
Uranus Sextiel Pluto 5°47
Neptunus Sextiel Pluto 1°30
Neptunus Inconjunct Ascendant 1°59
Pluto Vierkant Ascendant 3°29
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst