•    
  Actuele planetaire posities
  20-maa-2018, 16:12 UT/GMT
  Zon2959'51"0n00
  Maan833'35"9n30
  Mercurius1632'30"9n18
  Venus1659'31"5n51
  Mars142'10"23s30
  Jupiter230'56"r17s20
  Saturnus829'29"22s17
  Uranus2652'24"9n52
  Neptunus1432'18"6s56
  Pluto211' 9"21s28
  Ware Knoop1356'23"r16n38
  Cheiron2824' 9"2n30
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Matt Biondi [Adb], geboren op 8 oktober 1965
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Weegschaal Ascendant *Zon in Weegschaal *Zon in het Eerste Huis *Zon Conjunct Ascendant *Maan in Vissen *Maan in het Zesde Huis *Venus in Schorpioen *Venus in het Tweede Huis *Mars in Boogschutter *Mars in het Tweede Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 8 oktober 1965 om 6:37 in Palo Alto, California.

Je zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat ook in Weegschaal en je Maan staat in Vissen.

naar boven

Weegschaal Ascendant

Met dit teken op de ascendant ben je hoogstwaarschijnlijk aantrekkelijk voor anderen en vast heel populair. Jij gebruikt niet je kracht, maar je charme om anderen ervan te overtuigen iets op jouw manier te doen.

Je hebt een hekel aan lelijk, in welke vorm dan ook, dus doe je je best om alles prettig te laten verlopen en mooi te maken.

Om die reden kleed je jezelf graag opvallend elegant. Je ontwikkelt wellicht al vroeg gevoel voor kunst, muziek en literatuur.

Omdat je zo graag plezierig wilt overkomen moet je er wel voor oppassen niet steeds compromissen te sluiten, vooral als het gaat om dingen die belangrijk voor je zijn. Soms is het noodzakelijk om ergens voor te vechten en moet je leren wanneer en hoe je dat moet doen.

naar boven

Zon in Weegschaal

Je bent hartelijk, affectief en graag onder de mensen. Daardoor blijf je niet onopgemerkt op de achtergrond, al ben je niet opdringerig. Je bent behoorlijk wilskrachtig en vaak degene in een groep die zorgt dat er iets gebeurt.

Je geniet van mooie dingen en hebt een hekel aan alles wat lelijk is. Je liefde voor schoonheid betreft niet alleen jezelf. Je houdt van mooie huizen en interieurs, een lieflijk landschap, kunst en muziek. Daarvoor ontwikkel je een opvallend goede smaak.

Wanneer je een beslissing moet nemen, valt het je vaak moeilijk om een knoop door te hakken. Dat komt omdat je oog hebt voor meerdere kanten van een onderwerp en daardoor moeilijk een keuze maakt. Jouw gave om tegengestelde kanten te begrijpen maakt je een uitstekende bemiddelaar wanneer anderen een meningsverschil hebben. Jij kunt hen ook beide kanten laten zien.

Adverteren
naar boven

Zon in het Eerste Huis

Je hebt een sterke persoonlijkheid waarmee je direct indruk maakt op anderen. Je bent wilskrachtig en energiek. Het kan een probleem zijn dat je mensen om je heen overheerst en niet zichzelf laat zijn. Toch hebben zij het recht om voor zichzelf op te komen, dus die kans moet je hun geven.

Je enorme zelfvertrouwen kan nuttig zijn, zolang je maar je grenzen in de gaten houdt.

Je bent fysiek vitaal en hebt over 't algemeen een goede gezondheid. Leer je beperkingen in te zien en je energie op een juiste manier te beheersen, dan kun je veel bereiken.

naar boven

Zon Conjunct Ascendant

Je hebt een sterke, markante persoonlijkheid. Wanneer jij de kamer binnenkomt valt dat iedereen op. Je wilt liefst de leider van de groep zijn, degene om wie alles draait. Al kun je heel charmant en ontwapenend zijn, je dominante houding is voor sommige mensen heel irritant. Probeer je te concentreren op zelfkennis en leer zo goed mogelijk je beperkingen inschatten.

Je kunt niet goed met autoritaire figuren overweg, zelfs als je nog jong bent wil je je eigen baas zijn.

Je beste eigenschap is eerlijkheid. Je hebt respect voor de unieke kwaliteiten van anderen en bent bereid die ook in jezelf te ontwikkelen.

Mensen zien dat je het beste met iedereen voor hebt en zij zullen je over het algemeen graag mogen. Met jouw streven naar oprecht succes zul je uiteindelijk ieders respect winnen.

naar boven

Maan in Vissen

Je bent een ontvankelijk persoon met hevige emoties. Maakt iemand een gemene opmerking, dan neem je dat heel zwaar op. In feite is een van de opdrachten in je leven dat je een dikkere huid moet ontwikkelen. Maar je gevoeligheid is ook een goed iets, want het maakt je vriendelijk en heel begaan met anderen. Omzeil mensen die altijd negatief zijn want je wordt sterk beïnvloed door hun gevoelens.

Je hebt een rijke en levendige verbeelding, waardoor je heel creatief kunt zijn.

Naarmate je ouder wordt ontwikkel je interesse voor occulte en bovennatuurlijke zaken.

Conflicten vermijd je liever, ook wanneer je je eigen ideeën moet verdedigen. Wanneer je niet voldoende voor jezelf opkomt, trek je mensen aan die misbruik van je kunnen maken.

naar boven

Maan in het Zesde Huis

Er is een sterke link tussen je stemmingen en je fysieke gezondheid. Ben je langere tijd ongelukkig of depressief dan loop je kans daardoor ziek te worden. Je zorgt niet goed voor jezelf wanneer je negatief bent ingesteld en dat breekt je op.

Het is vast moeilijk voor je om volgens plan, gedisciplineerd dingen aan te pakken. Toch ben je dol op werk waardoor jouw eigen wereld netjes en overzichtelijk wordt.

Je geeft de voorkeur aan werken voor anderen omdat je liever wordt aangestuurd door iemand die meer wilskracht heeft dan jijzelf.

Zodra je volwassen bent is de kans groot dat je geïnteresseerd raakt in een carrière die op een of andere manier met de zorgsector, huishoudelijke diensten of producten, gezondheid, voedsel of landbouw te maken heeft.

naar boven

Venus in Schorpioen

Je koestert zeer intense gevoelens voor mensen; je mag hen heel graag of helemaal niet.

Alleen intense relaties hebben betekenis voor jou. Je hebt er moeite mee om iemand te vertellen dat je hem of haar leuk vindt, uit angst te worden afgewezen. Het is moeilijk om je gevoelens te verwoorden omdat ze zo gecompliceerd zijn. Het is ook zo dat niet iedereen jou en jouw gevoelens zal begrijpen, maar dat moet je leren accepteren.

Adverteren
naar boven

Venus in het Tweede Huis

Je bezit graag mooie dingen en omringt jezelf met comfort en luxe. Wel heb je een gat in je hand, want als je iets ziet dat je wilt hebben, koop je het ook.

Positief gezien zul je, als je een goede smaak en gezond verstand ontwikkelt, alleen dingen kopen die de prijs waard zijn.

Geef niet toe aan elke ingeving en bevlieging.

naar boven

Mars in Boogschutter

Je ondernemingen worden aangezwengeld door je idealisme. Je bent bereid hard te werken om de wereld te verbeteren volgens jouw normen en waarden en minder bezig met je zin doordrijven. Werk je met anderen samen dan wil je een belangrijke positie hebben, in de voorhoede waar de echte actie plaatsvindt.

Buiten zijn geeft je een gevoel van vrijheid en het is een goede uitlaatklep voor je enorme fysieke energie. Bewegingsruimte is uiterst belangrijk voor je. Je komt in opstand tegen beperkingen.

Je hebt een sterk rechtvaardigheidsgevoel en bent niet bereid toe te kijken hoe iemand oneerlijk wordt behandeld.

naar boven

Mars in het Tweede Huis

Wanneer je iets ziet dat je graag wilt hebben, word je heel fanatiek en werk je er hard aan om het te bemachtigen. Je vindt dat je de vrijheid hebt om je voorraad, middelen of geld te verspillen als je dat wilt, of om spaarzaam of voorzichtig te zijn als je daar zin in hebt. De opstandige aard van Mars geeft aan dat je waarschijnlijk achteloos bent in materieel opzicht. Zet zorgvuldig op een rijtje wat je echt nodig hebt en schaf het dan aan na rijp beraad.

Wie jouw sterke gevoel voor bezit en eigendom krenkt, roept woede op. Niet dat je heel egoïstisch bent, maar je wilt zelf bepalen wat je cadeau geeft en wel op eigen initiatief.

Uiteindelijk moet je leren om wat minder bezitterig te zijn ten aanzien van je spullen en middelen. Anders zullen die eigendommen je meer last dan plezier bezorgen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Matt Biondi [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 8 oktober 1965 kloktijd: 6:37
in Palo Alto, CA (US) U.T: 13:37
122w09, 37n27 sterrentijd: 06:36:18

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 15°03'32 in huis 1 direct
Maan Vissen 21°33'21 in huis 6 direct
Mercurius Weegschaal 23°02'40 in huis 1 direct
Venus Schorpioen 28°42'34 in huis 2 direct
Mars Boogschutter 3°02'04 in huis 2 direct
Jupiter Kreeft 1°06'24 in huis 9 direct
Saturnus Vissen 11°35'30 in huis 6 retrograde
Uranus Maagd 17°05'35 in huis 12 direct
Neptunus Schorpioen 18°29'22 in huis 2 direct
Pluto Maagd 17°07'29 in huis 12 direct
Maanskn.(t) Tweelingen 5°54'59 in huis 9 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 7°25'18
2de huis Schorpioen 4°31'58
3de huis Boogschutter 5°14'53
Imum Coeli Steenbok 8°20'09
5de huis Waterman 11°14'49
6de huis Vissen 11°23'00
Descendant Ram 7°25'18
8ste huis Stier 4°31'58
9de huis Tweelingen 5°14'53
Medium Coeli Kreeft 8°20'09
11de huis Leeuw 11°14'49
12de huis Maagd 11°23'00

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mercurius 7°59
Zon Conjunct Ascendant 7°38
Zon Vierkant Midhemel 6°43
Maan Inconjunct Mercurius 1°29
Maan Driehoek Venus 7°09
Maan Oppositie Uranus 4°28
Maan Driehoek Neptunus 3°04
Maan Oppositie Pluto 4°26
Venus Conjunct Mars 4°19
Venus Inconjunct Jupiter 2°24
Mars Inconjunct Jupiter 1°56
Mars Sextiel Ascendant 4°23
Saturnus Oppositie Uranus 5°30
Saturnus Oppositie Pluto 5°32
Saturnus Driehoek Midhemel 3°15
Uranus Sextiel Neptunus 1°24
Uranus Conjunct Pluto 0°02
Neptunus Sextiel Pluto 1°22
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst