•    
  Planetpositioner
  22-Mar-2018, 07:10 UT/GMT
  Sol136'38"0n38
  Måne058' 4"15n33
  Merkur1652'27"9n36
  Venus190' 7"6n40
  Mars237'29"23s32
  Jupiter2257'11"r17s19
  Saturn833'49"22s17
  Uranus2657'33"9n54
  Neptun1435'53"6s54
  Pluto212'41"21s27
  Sand Månek.1346'32"r16n41
  Chiron2829'58"2n33
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for James Hanratty [Adb], født 4 Oktober 1936
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i James' fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i James med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Men denne tendens til at tage sig af andre ­ det kan endda være forældrene, hvis han fornemmer, at de er oprørte eller kede af det ­ vil kunne danne en konflikt med hans lige så vigtige behov for at udtrykke sine egne stærke indre fantasier. Hvis der stilles for store forventninger [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i James' indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

Selv om James er et barn, er han på mange måder også en slags forælder, der instinktivt ønsker at beskytte alle, der er små, hjælpeløse eller lider nød. Få måneder gammel kan denne medfølende evne give sig udtryk i en fintmærkende registrering af forældrenes uudtalte følelser [...]

[..] Det er klart, at det ikke altid er muligt at give ham nøjagtig det, han har behov for, og før eller siden må han lære, at han ikke kan forvente, at livet altid tilgodeser hans følelsesmæssige behov på bekostning af andres ønsker. Men hvis en radikal forandring er absolut [...]

Skjulte træk

På trods af James' længsel efter følelsesmæssig nærhed rummer han også nogle mere voldsomme individualistiske træk, og når de kommer op til overfladen, kan de vise sig meget chokerende på baggrund af hans ellers meget sympatiske natur. Det er, som om han pludselig bliver [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] James vil også forvente gensidig omsorg, hjælpsomhed og beskyttelse af ethvert betydningsfuldt forhold. Men først og fremmest behøver han pålidelighed og loyalitet fra dem, han holder af. Barndomsvenskaber, der har bestået tidens prøve, vil sandsynligvis vare hele livet, [...]

[..] Det er vigtigt, at eventuelle konflikter mellem forældrene ikke bliver brugt som begrundelse for et indgreb i den voksende mentale forståelse mellem far og søn. Efterhånden som James vokser op, vil han også være meget nysgerrig over for sin fars arbejde, hans idéer og livsanskuelse, [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt