•    
  Planetpositioner
  23-Apr-2018, 07:00 UT/GMT
  Sol34'54"12n32
  Måne87' 4"17n58
  Merkur718' 1"0n58
  Venus2817'33"20n16
  Mars1944'17"22s59
  Jupiter2018' 6"r16s35
  Saturn97'36"r22s14
  Uranus2845'18"10n32
  Neptun1539'10"6s30
  Pluto2117'14"r21s28
  Sand Månek.1114'11"17n24
  Chiron019' 0"3n16
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Eleanor Roosevelt [Adb], født 11 Oktober 1884
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Skytten *Solen i Vægten *Solen i 10. hus *Månen i Krebsen *Månen i 8. hus *Venus i Jomfruen *Venus i 9. hus *Mars i Skorpionen *Mars i 11. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: kvinde, født 11 Oktober 1884 kl. 11:00 i New York, New York.

Dit soltegn er Vægt. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Skytte, og din Måne står i Krebs.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Skytten

For dig udgør kærligheden en mulighed for uendelig morskab, munterhed og fornøjelse, som skal tages med gavmild hjælp og veloplagthed.

Det er ikke så meget kærlighedens metode eller teknik, der tænder dig, men mere den simple glæde ved den gensidige udveksling med partneren.

Husk, du har sikkert en langt større udholdenhed end de fleste andre, så du kan uden at vide det komme til at trætte din partner med din overflod af energi. Find ud af, præcist hvad din partner kan lide og ikke kan lide, således at du ikke utilsigtet forvilder dig ind på forbudt territorium.

til top

Solen i Vægten

Det, du begærer mest i et forhold, er bestandig vækst og udvikling.

Derfor bør du undgå en kæreste, som ønsker at slå sig til ro i et varmt, hyggeligt, trygt forhold. Søg efter en mere eventyrglad person, som altid er på udkig efter nye metoder til at krydre forholdet og holde det i bevægelse.

Den egentlige prøve på et lykkeligt forhold handler om, hvorvidt I begge forstår at vælge den rette kurs mellem udvikling og stabilitet og undgå revene på begge sider.

Hvis I kan holde kursen, vil I helt sikkert blive et par, som udforsker følelsernes og den gensidige kommunikations verden, og I vil lære langt mere end de fleste andre om, hvad det er, der gør et forhold godt eller dårligt.

Hvis du og din kæreste er kreative og gensidigt lydhøre i jeres forhold, vil jeres kærlighed bliver et varigt og spændende eventyr.

Annoncering
til top

Solen i 10. hus

Formentlig vil du i højere grad finde mennesker, som du kan involvere dig i personligt, på din arbejdsplads end ved sociale sammenkomster.

Hvad enten du fortjener det eller ej, så har du sandsynligvis et vist omdømme som en god elsker, for andre vil kun være tilbøjelige til at tro det bedste af det, de hører om dig.

Det vil være klogt af dig at holde ugens nætter for dig selv og reservere weekender og ferier til at underholde din kæreste; så vil du kunne lægge hele din sjæl i det. Ellers kan du komme til at opleve, at dit arbejdsliv konstant er i konflikt med dit kærlighedsliv, og begge områder vil lide under det.

til top

Månen i Krebsen

Du har en meget forstående natur, og du er altid villig til at lytte til andres problemer og sorger. Som ung er du muligvis meget engageret i mennesker, som har følelsesmæssige problemer, hvilket kan være en stor belastning for din personlige styrke.

Du kan opnå stor tilfredsstillelse ved at hjælpe og støtte en kæreste, som har det svært, og det er fint, så længe du undlader at lade partnerens problemer fylde hele forholdet.

Når først du har etableret et forhold, vil din kærlighed aldrig dø, selvom kvaliteten og karakteren af den kan svinge betydeligt.

til top

Månen i 8. hus

Du føler dig draget af dybe, inderlige og i en eller anden forstand mystiske forhold præget af en meget høj grad af følelsesmæssig intensitet. Men du bør gøre en ekstra indsats for at bevare kontrollen over situationen, så du ikke bliver revet med af de følelsesmæssige storme, som du fremkalder.

Når et forhold af en eller anden grund løber ud af kontrol, vil den bedste løsning være at afmystificere det ved simpelthen at drøfte problemerne.

Jo dygtigere din elsker er, desto bedre, for fysisk tilfredsstillelse er yderst gavnlig for dig. Jo bedre du kan opnå en sådan, desto mere vil forholdet blomstre.

Note: Månen står teknisk set i slutningen af hus 7 og tolkes derfor i hus 8.

til top

Venus i Jomfruen

Du føler dig sikkert mest tryg ved en velkendt kæreste, som har et godt kendskab til dine vaner og ønsker. For at du skal kunne nyde kærligheden mest, må din partner være fuldkommen klar over, hvad du kan lide og ikke lide. Lad ikke en antikveret morals tabuer afholde dig fra at leve op til dine kærlighedsmæssige potentialer.

Du og din kæreste kan have glæde af at skrive jeres fantasier ned i detaljer og udveksle omkring dem. Dette kan gøre jeres elskov til en drøm, der bliver virkeliggjort på dens egne betingelser.

Annoncering
til top

Venus i 9. hus

Du udviser en medfødt værdsættelse af alt nyt og specielt i et forhold, og sex er for dig i bedste fald et konstant eventyr. Det, du ønsker, er en bestandigt ny, følelsesmæssig indstilling til kærligheden, som ikke kører fast i et bestemt spor.

Du vil muligvis kunne finde denne kvalitet i et forhold, som i sig selv er et eventyr og en læreproces. En udenlandsk kæreste eller en, der kulturelt adskiller sig fra dig, kan muligvis være spændende og udfordrende.

til top

Mars i Skorpionen

Du går og gemmer på et behov i lang tid, før du giver det lov til at komme til udbrud, og da er det meget intenst. Af denne grund er din kæreste måske ikke helt klar over karakteren eller omfanget af dine behov. Det vil være klogt af dig at udtrykke dig verbalt på forhånd, så der ikke opstår nogen ubalance for din partners vedkommende.

På grund af denne temmelig stærke, dominerende energi vil du ofte komme til at styre et forhold, direkte eller indirekte, især i fysisk henseende. Du har brug for en partner, som er åben over for seksuelle eventyr og selvovergivelse, en der er i stand til at leve med i din form for seksualitet.

Det vil tage jer nogen tid at udvikle en ægte kommunikation, men er den først etableret, vil båndene mellem jer være meget dybe og ikke nemme at bryde.

til top

Mars i 11. hus

Du bruger ekstra meget energi på alle tætte, personlige relationer, også selvom de ikke er seksuelle, for du tillægger loyalitet og venskab stor værdi, både hos dig selv og hos andre.

Af den grund foretrækker du et langvarigt forhold, som har tid til at udvikle sig, frem for nye og mindre faste tilknytninger.

På grund af dit ønske om at nå det ypperste i forbindelse med et forhold hælder du rent verdsligt mod en partner, som har et godt omdømme i sådanne sager. Så længe du husker, at de indre egenskaber vejer tungere end alt andet, kan denne vej bestandig give bonus, men hvis du koncentrerer dig om de ydre kvaliteter, ender du måske udelukkende som en, der søger op ad den sociale rangliste eller bare følger moden.

I selve kærlighedsakten stræber du efter det ypperste og gør dig umage for at skabe en yndefuld, æstetisk oplevelse, som både har substans og form.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Eleanor Roosevelt [Adb] (kvinde)
født den 11. oktober 1884 lokaltid: 11:00
i New York, NY (US) U.T.: 16:00
74w00, 40n43 sid. tid: 12:26:34

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vægt 18°44'30 i hus 10 direkte
Måne Krebs 19°33'47 slutningen af hus 7 direkte
Merkur Vægt 2°49'42 i hus 9 direkte
Venus Jomfru 3°49'06 i hus 9 direkte
Mars Skorpion 19°48'55 i hus 11 direkte
Jupiter Løve 28°52'59 i hus 8 direkte
Saturn Tvilling 24°12'35 i hus 7 stationær (R)
Uranus Jomfru 29°49'22 i hus 9 direkte
Neptun Tyr 22°47'48 i hus 5 retrograd
Pluto Tvilling 1°53'21 i hus 6 retrograd
Sand Måneknude Vægt 14°02'09 i hus 10 direkte
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skytte 16°36'47
2.Hus Stenbuk 21°31'49
3.Hus Fisk 1°24'47
Imum Coeli Vædder 7°14'05
5.Hus Tyr 5°02'37
6.Hus Tyr 27°05'29
Descendant Tvilling 16°36'47
8.Hus Krebs 21°31'49
9.Hus Jomfru 1°24'47
Medium Coeli Vægt 7°14'05
11.Hus Skorpion 5°02'37
12.Hus Skorpion 27°05'29

Større aspekter
Sol Kvadrat Måne 0°49
Sol Trigon Saturn 5°28
Sol Sekstil Ascendant 2°08
Måne Trigon Mars 0°15
Måne Sekstil Neptun 3°14
Måne Kvinkuns Ascendant 2°57
Merkur Konjunktion Uranus 3°00
Merkur Trigon Pluto 0°56
Venus Konjunktion Jupiter 4°56
Venus Kvadrat Pluto 1°56
Mars Opposition Neptun 2°59
Jupiter Sekstil Saturn 4°40
Jupiter Kvadrat Pluto 3°00
Saturn Kvadrat Uranus 5°37
Uranus Trigon Pluto 2°04
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt