•    
  Actuele planetaire posities
  24-feb-2018, 19:03 UT/GMT
  Zon67' 5"9s16
  Maan2511'45"19n20
  Mercurius1217'44"8s15
  Venus1717'26"6s20
  Mars1745' 7"22s32
  Jupiter2258'59"17s23
  Saturnus659'47"22s23
  Uranus2544'22"9n27
  Neptunus1338'16"7s16
  Pluto2030'53"21s30
  Ware Knoop1448'23"16n23
  Cheiron270' 1"1n59
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Seanna Micaela Downey [Adb], geboren op 4 oktober 1993
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Seanna Micaelas geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Seanna Micaela al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Zij heeft waarschijnlijk een grote behoefte aan genegenheid, gekoester en geknuffel, en zij wil graag tastbare bewijzen van liefde zien, zoals verjaardagscadeautjes die met zorg gekozen zijn of haar lievelingseten, speciaal voor haar klaargemaakt. Waarschijnlijk zal zij [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Seanna Micaelas innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

Hoewel Seanna Micaela een kind is, heeft zij van nature in veel opzichten iets van een ouder in zich. Dat wil zeggen, dat zij zich er instinctief toe aangetrokken voelt om alles wat jong is, zich hulpeloos voelt en pijn lijdt, te beschermen. In de eerste paar maanden van [...]

[..] Zij is uiterst creatief, en daarnaast vloeit zij bijna over van sympathie voor anderen. Deze twee dingen maken dat zij een kind is met het zeldzame talent om met zichzelf voor de dag te komen op een manier, die anderen tot in hun hart raakt. Maar het is niet onwaarschijnlijk [...]

Verborgen trekjes

[..] In het spoor van deze aanvallen van opstandigheid zal vermoedelijk heel wat angst volgen, want Seanna Micaela is daarna buitengewoon kwetsbaar, en moet dan weer heel erg gerustgesteld en op haar gemak gesteld worden. Als zij wat ouder wordt, is er kans dat zij bang wordt [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Zij hecht zich sterk aan iedereen die haar na aan het hart ligt, en anderen kunnen haar passie en vasthoudendheid wel eens een beetje te veel van het goede vinden. Haar loyaliteit is totaal, maar zij heeft nogal eens moeite om objectief te zijn wat gevoelens betreft, en [...]

[..] Seanna Micaela ervaart haar niet alleen maar als "moeder", maar ook als een mysterieus wezen met bijna magische kenmerken. De dochter reageert op haar moeders emotionele behoeftes met een combinatie van grote loyaliteit, ontzag en een klein beetje angst. Heel diep in haar [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst