•    
  Actuele planetaire posities
  19-maa-2018, 11:19 UT/GMT
  Zon2848' 4"0n29
  Maan2214'44"4n14
  Mercurius163'51"8n57
  Venus1530' 4"5n14
  Mars11' 1"23s29
  Jupiter233'23"r17s21
  Saturnus826' 8"22s17
  Uranus2648'38"9n50
  Neptunus1429'38"6s57
  Pluto2059'58"21s28
  Ware Knoop145'41"r16n36
  Cheiron2819'51"2n29
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Seanna Micaela Downey [Adb], geboren op 4 oktober 1993
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Weegschaal, Maan in Stier *Ascendant Vissen, Neptunus in het Elfde Huis *Maan in het Derde Huis *Zon in het Zevende Huis *Venus in het Zevende Huis *Venus oppositie Ascendant *Saturnus in het Twaalfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 4 oktober 1993 om 17:46 in Dallas, Texas.

Uw zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Vissen en uw Maan staat in Stier.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

naar boven

Zon in Weegschaal, Maan in Stier

U leeft het leven in uw eigen tempo. U vormt langzaam maar zeker uw mening en kunt halsstarrig zijn in uw denkbeelden. Met uw hang naar traditie en bewondering voor beproefde zaken en ideeën respecteert u afkomst, fundamenten en duurzaamheid. Innerlijk bent u vredelievend en bereid tot compromissen, want balans en symmetrie gaan voor u boven alles. In de liefde kiest u zorgvuldig een partner die u met veel geduld probeert te veroveren. Dicht bij de natuur staan is heel goed voor u. U kunt er bijtanken, krijgt zo nieuwe energie. De sleutel tot een sereen leven vindt u door uw koppigheid en kortzichtigheid aan te pakken. Gebruik uw aanleg om intens te genieten en alles te ontdekken wat het leven te bieden heeft, niet alleen de platgetreden paden.

naar boven

Ascendant Vissen, Neptunus in het Elfde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Vissen aan de horizon. De heerser Neptunus staat in het elfde huis.

Het beweeglijke karakter van dit teken laat uw ervaringen steeds op en neer slingeren tussen twee extremen. Emotioneel gezien kunt u enorm verward raken wanneer uw ziel tussen twee tegengestelden wordt verscheurd. Uw houding is hoe dan ook vriendelijk en u kunt genieten van de meest subtiele emotionele ervaringen.

U leeft vrij introvert, teruggetrokken en op uzelf. Het is goed voor u wanneer u bezigheden hebt waarin u uw creativiteit vrijelijk kunt uiten.

Het wemelt in uw bestaan van de veranderingen, maar dat hindert u niet, want u kunt zich uitstekend aanpassen.

In wezen bent u ruimdenkend. U wordt geleid door intuïtie en emotie en kunt gemakkelijk wisselen tussen verheven en depressieve stemmingen.

U hebt een aangeboren ontvankelijkheid en voelsprieten waar het verstand niet tussenkomt. Dat vermogen wordt helaas niet vaak begrepen, want wat moet een mens ermee in het dagelijks leven? Maar houdt u zich bezig met de schone kunsten, dan is de kans groot dat u heel succesvol bent als schrijver, musicus, schilder of dichter.

Uw liefdesleven zal zeer intens en afwisselend verlopen. Wanneer u verliefd bent lijken de grenzen van uw persoonlijkheid te vervagen en staat u open voor al wat leeft.

U hebt strenge begeleiding nodig die u helpt bij de praktische kanten van het bestaan. Over het algemeen hebt u aanleg voor beroepen die met occulte of mediamieke zaken werken, religie, zeevaart, acteren, psychometrie, helderziendheid, schilderkunst, dichtkunst, mystiek en spionage.

Adverteren
Dit huis geeft informatie over uw meest intieme verlangens, wensen, aspiraties, uw hoop voor de toekomst en over geestverwanten, de vriendenkring of uw netwerk. Deze stand kan aangeven dat u soms op wonderlijke wijze hulp krijgt bij uw sociale activiteiten. U bent uiterst idealistisch tot naïef over bepaalde vriendschappen. Blijf realistisch en kritisch, want de kans bestaat dat sommige vrienden misbruik van u maken of u misleiden.

Het kan een aanwijzing zijn voor onbevredigende connecties of sociaal isolement, of een bepaalde vorm van helderziendheid.

naar boven

Maan in het Derde Huis

De Maan staat in het derde huis van uw geboortehoroscoop. Uw bent heel gevoelig voor de buitenwereld en daardoor veranderlijk. Uw mening past zich steeds aan per situatie.

Uw geheugen en verbeeldingskracht zijn sterk en beeldend. Maar de kans is groot dat u te subjectief en oppervlakkig nadenkt en weinig kennis of praktisch inzicht opdoet, laat staan uzelf intellectueel ontwikkelt. Positief gezien hebt u een onuitputtelijke bron van creativiteit tot uw beschikking die u succesvol kan maken op het gebied van schrijven en poëzie. De Maan zorgt voor een intens actief bestaan vol veranderingen, beweeglijkheid en reizen.

Het devies bij deze stand is eenvoudig: probeer vat te krijgen op uw instabiele en rusteloze verbeelding en leer uzelf concentreren. Dat zal enorme verbeteringen op mentaal niveau geven, maar ook het vermogen om realistisch te communiceren met anderen.

naar boven

Zon in het Zevende Huis

De Zon staat in het zevende huis van uw geboortehoroscoop. Dit geeft ondermeer aan dat uw identiteit zich op belangrijke punten ontwikkelt door relaties met anderen, of door een huwelijk. Waarschijnlijk huwt u met een vrij trots en waardig type, maar het is vooral zo dat uw levenspad afhankelijk is van uw relaties.

Hoe dan ook, u mag interessante, langdurige en veelbetekenende verbintenissen verwachten in uw bestaan.

naar boven

Venus in het Zevende Huis

Venus staat in het zevende huis van uw geboortehoroscoop. Wat het huwelijk of andere intieme relaties betreft is dit een van de beste invloeden. U mag rekenen op een gelukkige relatie met een zeer aantrekkelijke, sympathieke en liefdevolle persoon. De kans is groot dat u zowel emotioneel als financieel winst boekt door deze verbintenis.

U bent gericht op de buitenwereld en op uw omgeving. Dat brengt u veel geluk en geeft psychologische steun bij minder gemakkelijke kanten van het bestaan. U trekt zeer harmonieuze relaties aan.

U vindt balans door sentimenten en affectie, schoonheid, kunst en relaties.

naar boven

Venus oppositie Ascendant

Venus in oppositie met uw Ascendant geeft aan dat u zich sterk aangetrokken voelt tot verfijnde, stijlvolle mensen. U bent welgemanierd en mensen hebben over het algemeen een goede indruk van u. U hebt geen moeite met concessies als die nodig zijn om harmonieuze relaties te handhaven.

Ook al komt u zelfverzekerd over, het is voor u niet gemakkelijk om alleen te staan. U doet op subtiele wijze uw uiterste best om ervoor te zorgen dat mensen u een warm hart toedragen. U hoopt dat niemand uw negatieve kwaliteiten zal opvallen en ontdekt hoe onzeker u in feite bent.

Uw vrienden zijn uw beste promotors, omdat zij u roemen wanneer iemand daar maar om vraagt.

Op het oog lijkt u meegaand, zachtaardig en charmant, maar onderhuids bekokstooft u van alles en nog wat om een graantje mee te pikken van de mensen met wie u omgaat.

Adverteren
naar boven

Saturnus in het Twaalfde Huis

Saturnus staat in het twaalfde huis van uw geboortehoroscoop. Deze planeet in dit huis kan veel onplezierige, irritante obstakels veroorzaken in uw bestaan. Het gevoel dat u opgesloten zit in uw omgeving kan erdoor worden versterkt.

Professioneel gezien bent u heel gevoelig en idealistisch, maar niet erg realistisch. Het kan zijn dat het lot u het verschil tussen feiten en fictie wil leren inzien.

Bepaalde complexen draagt u onbewust met u mee en steken soms geestelijk de kop op in de vorm van overgevoeligheid. Daardoor wilt u vaak alleen zijn en kruipt u in uw schulp zodat niemand weet wat er in u omgaat. U kunt wel wat meer humor en zelfvertrouwen gebruiken.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Seanna Micaela Downey [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 4 oktober 1993 kloktijd: 17:46
in Dallas, TX (US) U.T: 22:46
96w48, 32n47 sterrentijd: 17:13:19

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 11°42'59 in huis 7 direct
Maan Stier 27°08'30 in huis 3 direct
Mercurius Schorpioen 5°05'26 in huis 8 direct
Venus Maagd 16°20'25 in huis 7 direct
Mars Schorpioen 5°19'31 in huis 8 direct
Jupiter Weegschaal 22°07'58 in huis 7 direct
Saturnus Waterman 24°05'01 in huis 12 retrograde
Uranus Steenbok 18°15'05 in huis 11 direct
Neptunus Steenbok 18°22'56 in huis 11 stationair (D)
Pluto Schorpioen 23°47'37 eind van huis 8 direct
Maanskn.(t) Boogschutter 4°08'10 in huis 9 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Vissen 12°31'17
2de huis Ram 24°11'42
3de huis Stier 24°57'15
Imum Coeli Tweelingen 19°16'13
5de huis Kreeft 12°01'26
6de huis Leeuw 7°41'58
Descendant Maagd 12°31'17
8ste huis Weegschaal 24°11'42
9de huis Schorpioen 24°57'15
Medium Coeli Boogschutter 19°16'13
11de huis Steenbok 12°01'26
12de huis Waterman 7°41'58

Majeure aspecten
Zon Vierkant Uranus 6°32
Zon Vierkant Neptunus 6°40
Zon Inconjunct Ascendant 0°48
Maan Vierkant Saturnus 3°03
Maan Oppositie Pluto 3°21
Mercurius Conjunct Mars 0°14
Venus Driehoek Uranus 1°55
Venus Driehoek Neptunus 2°03
Venus Oppositie Ascendant 3°49
Jupiter Driehoek Saturnus 1°57
Jupiter Vierkant Uranus 3°53
Jupiter Vierkant Neptunus 3°45
Saturnus Vierkant Pluto 0°17
Uranus Conjunct Neptunus 0°08
Uranus Sextiel Pluto 5°33
Uranus Sextiel Ascendant 5°44
Neptunus Sextiel Pluto 5°25
Neptunus Sextiel Ascendant 5°52
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst