•    
  Planetpositioner
  26-Maj-2018, 22:41 UT/GMT
  Sol537'25"21n14
  Måne450'22"8s22
  Merkur2345'31"17n43
  Venus849'22"24n55
  Mars350'20"21s47
  Jupiter169' 5"r15s29
  Saturn759'32"r22s19
  Uranus034'53"11n11
  Neptun1620'52"6s15
  Pluto210'45"r21s33
  Sand Månek.81'15"r18n16
  Chiron146' 0"3n53
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Maj 2018
for Laure Manaudou [Adb], født 9 Oktober 1986
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da din verden har tendens til at kredse om dine følelsesmæssige bånd til andre, vil du måske finde nogle af dine oplevelser i det kommende år temmelig udfordrende. Det skyldes, at du sikkert bliver konfronteret med nogle emner vedrørende grænsedragning og selvberoenhed, og det er netop de områder i livet, som du plejer at gøre dit bedste for at undgå. Selvom du kan være uhyre stærk og stædig, så snart dit hjerte er berørt, eller du kæmper på andres vegne, så bliver du måske nødt til at udholde en [...]

At blive voksen

Saturn konjunktion Måne: Begyndelsen af december 2017 indtil begyndelsen af oktober 2018

[..] I øjeblikket kommer du måske til at indse, at andre ikke altid kan forsyne dig med uophørlig varme, kærlighed og tryghed. Måske trænger du også til at komme til at forstå, at det at ofre dig selv for at tage vare på andre ikke er nogen garanti for, at de til gengæld [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Så længe du forbinder dine oplevelser med en mulighed for forbedrede relationer og større nærhed med andre, kan du klare de fleste af de ting, som livet bringer. De kommende tolv måneder vil dog nok ind imellem blive omskiftelige og ustabile, og du vil [...]

Ubesværet følelsesmæssigt udtryk

prog. Måne sekstil prog. Ascendant: Midten af marts 2019 indtil midten af maj 2019

[..] Måske oplever du, at du kan udfolde fremsyn og begejstring på en måde, som betyder, at du får det godt med dig selv og også er et fornøjeligt og spændende bekendtskab for andre mennesker. Selvom din øgede følelsesmæssige åbenhed og tillid sandsynligvis [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Værelse med udsigt

Uranus trigon Måne: Begyndelsen af maj 2018 indtil midten af februar 2020

[..] Måske vil du få lyst til at foretage nogle ændringer, som giver dig større frihed til at rejse, skifte omgivelser og søge nye områder, som du kan udforske. Du føler dig sandsynligvis rastløs og keder dig sikkert i øjeblikket, og det kan være et glimrende tidspunkt [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Omgang med en uimodtagelig verden

Saturn kvadrat MC: Slutningen af februar 2018 indtil begyndelsen af januar 2019

[..] Frem for alt bør den rolle, som du vælger at spille, måske være mere fleksibel, samtidig med at den afspejler dine dybere værdier, og ikke være et spejlbillede af det konventionelt acceptable, som får dig til at føle dig uvirkelig eller falsk, eller [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Omsider fri

Jupiter konjunktion Uranus: Slutningen af januar 2019 indtil midten af oktober 2019

[..] Du føler dig sandsynligvis også meget rastløs, for måske er du bevidst om et behov for langt større frihed og mobilitet i dit liv. Dette kan især gælde din måde at omgås andre på og graden af din følelse af at have været spærret inde af konventionelle, sociale normer eller [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Illusionernes ophør

Saturn konjunktion Neptun: Slutningen af december 2017 indtil begyndelsen af november 2018

I denne tid kan du blive nødt til at justere dine drømme efter virkeligheden og forvandle dine foretrukne illusioner til funktionsdygtige idealer. På de områder af dit liv, hvor du har haft blikket rettet mod det ideelle i stedet for det faktisk forekommende, kan du [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Gaver fra himlen

Jupiter konjunktion prog. Sol: Midten af december 2017 indtil midten af september 2018

[..] For virkelig at blive tilfreds i livet må du formentlig før eller siden præge din omverden gennem en individuel indsats og personlig dygtighed, og du er sikkert klar over dette, selvom du måske ikke har været i stand til at handle ud fra denne indsigt. Hvis du har [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt