•    
  Planetpositioner
  24-Mar-2018, 16:09 UT/GMT
  Sol357'58"1n35
  Måne416'28"20n06
  Merkur1643'48"r9n43
  Venus2156'20"7n50
  Mars357'57"23s33
  Jupiter2250'52"r17s17
  Saturn839'42"22s16
  Uranus275'10"9n56
  Neptun1441' 5"6s52
  Pluto214'47"21s27
  Sand Månek.1341'28"16n43
  Chiron2838'27"2n36
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for John William Gardner [Adb], født 8 Oktober 1912
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i John Williams fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i John William med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Han er fra naturens side hurtig til at opfatte og formulere sig og har endvidere en medfødt evne til at vurdere, afveje og analysere tingene ­ en evne som vil komme ham til gode både i skolen og senere hen i livet. Han vil sandsynligvis også være et usædvanligt velorganiseret

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i John Williams indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Når verden ikke passer til denne forestilling, vil han være tilbøjelig til at trække sig tilbage til sin fantasiverden og prøve at undgå situationer og personer, der truer med at ødelægge hans indre fred. Han kan have svært ved at tage til genmæle over for mere aggressive [...]

[..] John William er også meget nysgerrig over for livet ­ så vær forberedt på uendelige rækker af spørgsmål om alt muligt. Hvis det kan lade sig gøre, bør forældrene købe et godt børneleksikon og lade ham forfølge sine interesser på egen hånd. Han har behov for meget tid alene. Hans medfødte [...]

Skjulte træk

[..] Hvis han kan lære at imødekomme denne jordiske og menneskelige side af sig selv, vil det give ham større selvtillid og sætte ham i stand til at forsvare sig selv i konfliktsituationer. Han vil så også lettere kunne være oprigtig og autentisk i sit samvær med andre. Forældrene og [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Det er i langt højere grad forvirring og kaos end realiteterne, hvor vanskelige de end kan være, der foruroliger ham mest. Selv om orden og stabilitet altid vil være af meget stor betydning for ham i ethvert vigtigt forhold, er han også kvik, alsidig og nysgerrig over for [...]

[..] Det vigtigste er John Williams stærke ønske om at være tæt på og at komme til at ligne sin far, som efter hans opfattelse er sensitiv og i stand til at give følelsesmæssig respons og have omsorg for sin søns velfærd. Disse egenskaber afspejler den type mand, John William [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt