•    
  Actuele planetaire posities
  23-mei-2018, 08:01 UT/GMT
  Zon29'18"20n35
  Maan179'43"8n00
  Mercurius1644'55"15n18
  Venus431'20"25n03
  Mars238' 5"21s52
  Jupiter1634'20"r15s36
  Saturnus811'12"r22s18
  Uranus024' 3"11n07
  Neptunus1617'58"6s16
  Pluto213'56"r21s33
  Ware Knoop823'18"r18n10
  Cheiron138'42"3n49
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor James Eagan Holmes [Adb], geboren op 13 december 1987
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via James Eagans geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen James Eagan al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Omdat hij het heel moeilijk vindt om alleen te zijn, ook al is het maar voor eventjes, lijkt het soms of James Eagan erg afhankelijk is, en zich aan anderen vastklampt. Hij heeft er een enorme hekel aan om zich buitengesloten te voelen, en kan er ook niet tegen dat zijn

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in James Eagans innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Als het leven een toneelstuk is, zoals Shakespeare ooit schreef, en alle mensen (en kinderen) slechts acteurs, dan wil James Eagan graag een ster zijn ­ of minstens de rol van schurk toebedeeld krijgen, als hij niet voor de rol van held in aanmerking komt. Hij heeft liever [...]

[..] Maar er zijn momenten dat zijn ouders de haren te berge rijzen, als ze zien hoe hij ondanks hun verbod over het hek klimt om appels bij de buren te stelen, of met een spuitbus op de muur van de school bezig is. Probeer niet om zijn avontuurlijke geest te breken. Ook al moet [...]

Verborgen trekjes

[..] Onder zijn ogenschijnlijk egocentrische houding is hij heel erg gehecht aan iemand op wie hij gesteld is, en van hem of haar is hij heel afhankelijk. Voor zo iemand kan hij zoveel over hebben, dat hij het gênant zou vinden als dat openlijk op tafel zou komen. James Eagan [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Hij wil de zekerheid dat de mensen op wie hij gesteld is vandaag precies zo zijn als gisteren. Als anderen boos worden of zich op een onvoorspelbare manier gedragen wil hij dat zij in staat zijn om dat uit te leggen, want pas daarna kan het leven weer zijn gewone loop nemen, [...]

[..] Omdat James Eagan zijn vader ziet als sterk en krachtig ­ daargelaten of deze feitelijk aan dat beeld voldoet ­ moet hij onvermijdelijk het vaderlijk gezag tarten, wil hij zijn eigen kracht kunnen ontdekken, die zich ontwikkelt. James Eagan zoekt echt naar een voorbeeld [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst