•    
  Planetpositioner
  23-Jan-2018, 08:16 UT/GMT
  Sol316'12"19s25
  Måne1348'59"1n16
  Merkur1717'16"23s17
  Venus637'39"19s45
  Mars282' 0"19s01
  Jupiter2015' 7"16s45
  Saturn355'26"22s30
  Uranus2445'22"9n04
  Neptun1229'57"7s42
  Pluto1932'11"21s36
  Sand Månek.1458'45"16n20
  Chiron2522'48"1n25
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Robert F. Kennedy [Adb], født 20 November 1925
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Robert F.s fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Robert F. med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Opmuntring til større tro på sig selv og formidling af følelsesmæssig tryghed, mens man samtidig kærligt, men fast, holder stand imod hans forsøg på følelsesmæssig manipulation, vil bidrage væsentligt til Robert F.s udvikling af en ægte, afbalanceret personlighed.

På grund [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Robert F.s indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Men forældrene bør ikke af den grund tro, at han ikke har behov for den samme kærlighed, hengivenhed og omsorg som ethvert andet barn. Han er imidlertid i besiddelse af en usædvanlig indre ligevægt, der har sin rod i hans meget modne måde at gribe tingene an på. Når han [...]

[..] Han kan derfor sommetider skabe utilpashed hos mere udadvendte personer, for han registrerer motiver og følelser hos dem, som de ikke selv ved af. Oprigtighed er en absolut nødvendighed, når man har med Robert F. at gøre. Han stoler på denne egenskab hos dem, han holder [...]

Skjulte træk

[..] Så derfor er "magi selvfølgelig noget vrøvl, og der er ingen julemand, og heltene er lidt flossede i kanterne og rider ikke altid på hvide heste". Alt dette er en typisk voksen indstilling. Alligevel længes han i al hemmelighed efter den magi, der kan fylde livet med mystik [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Omsorgsfuldhed, pålidelighed, trofasthed og konsistens er vigtige punkter på hans liste over fornødenheder på det følelsesmæssige område ­ vigtigere end overstrømmende beviser på hengivenhed, der tørrer ud ved det mindste tegn på stress eller en forestående krise ­ og han [...]

[..] Derfor er det vigtigt, at eventuelle problemer mellem forældrene aldrig bruges som begrundelse for et indgreb i det voksende følelsesmæssige bånd mellem far og søn. Selv om omstændigheder, som f.eks. et stort arbejdspres eller konflikter i familien, kan forårsage fravær [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt