•    
  Actuele planetaire posities
  22-maa-2018, 10:46 UT/GMT
  Zon145'34"0n42
  Maan33'22"16n00
  Mercurius1653'12"9n37
  Venus1911'16"6n44
  Mars242'35"23s32
  Jupiter2256'49"r17s19
  Saturnus834'12"22s17
  Uranus2658' 2"9n54
  Neptunus1436'13"6s54
  Pluto212'49"21s27
  Ware Knoop1345'52"r16n42
  Cheiron2830'30"2n33
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor John Belushi [Adb], geboren op 25 januari 1949
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Johns geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen John al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Emotioneel geladen uitspraken als "Als je niet doet wat ik zeg ben je een egoïstisch en gevoelloos kind", en hooghartige bevelen als "Je moet dat doen omdat ik dat zeg", die gedaan worden in een poging om hem zich te laten gedragen op een manier waarvan u denkt dat het de [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Johns innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] In zijn jeugd kan dit de vorm aannemen van de zeldzame eigenschap om zich helemaal te wijden aan iemand om wie hij veel geeft ­ dit kan een van zijn ouders zijn, een broertje of zusje, of een vriendje of vriendinnetje, maar het kan ook om een huisdier gaan. Dit vermogen [...]

[..] Vaak lijdt hij onder een teveel aan regelmaat en vaste patronen ­ dingen waar hij zelf vermoedelijk om gevraagd heeft of die hij zelf zo gewild heeft, maar die hij plotseling en zonder reden ervaart als een te grote beperking van zijn avontuurlijke instelling. Vermijdt ook [...]

Verborgen trekjes

[..] Dit klinkt natuurlijk allemaal wat overdreven, maar waar het op aan komt is dat hij zichzelf wat meer moet leren waarderen, en minder gevoelig moet worden voor het beroep dat een ander op hem doet. Deze verborgen kant van zijn persoonlijkheid kan hem tegen allerlei misbruik [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Op die manier wil hij kleur toevoegen aan een omgeving waarvan hij het gevoel heeft dat alles er veel te bezadigd aan toe gaat. John heeft emotioneel gezien een veerkrachtig en van nature zonnig karakter. Hij lacht gemakkelijk, en kan plezier hebben met iedereen die bereid [...]

[..] Hij wil dat zijn vader in emotioneel opzicht oprecht is, begrip voor hem heeft, en bereid is in te gaan op zijn vragen over de moeilijker en de pijnlijker kanten van het leven, en over alle andere dingen waar hij in gedachten mee bezig is. Het kan niet anders, of John is [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst