•    
  Actuele planetaire posities
  21-jan-2018, 15:15 UT/GMT
  Zon131'52"19s49
  Maan220'52"6s06
  Mercurius1444'19"23s24
  Venus428'47"20s14
  Mars2658'46"18s45
  Jupiter202' 3"16s42
  Saturnus344'18"22s30
  Uranus2443'37"9n03
  Neptunus1226'48"7s44
  Pluto1928'46"21s36
  Ware Knoop1456'51"16n21
  Cheiron2518'38"1n24
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf januari 2018
voor John Belushi [Adb], geboren op 25 januari 1949
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Schoonheid is erg belangrijk voor u en u bent erg gevoelig voor het magische in het leven, daarom zult u waarschijnlijk vinden dat bepaalde ervaringen en gevoelens in het komende jaar uw vertrouwen in het leven vernieuwen en u een diep besef van doel en betekenis geven. U voelt zich misschien diep betrokken bij een hoger doel, of merkt dat uw creatieve projecten van veel inspiratie getuigen en erg gemakkelijk verlopen. Heel belangrijk is dat u zich waarschijnlijk verbonden zult voelen met een dieper [...]

Conflict in de liefde

prog. Zon vierkant Venus: Eind oktober 2017 tot begin november 2019

[..] Uw idealen zijn niet verkeerd, maar momenteel streeft u waarschijnlijk naar grotere vrijheid en een vaster omlijnde identiteit en dat is in wezen onverenigbaar met de manier waarop u deze idealen hebt gekoesterd en nageleefd. Het is niet nodig de waarden af te [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] U hebt de nodige objectiviteit en zelfstandigheid om het hoofd te bieden aan ervaringen die samenhangen met een scheiding of verandering, zonder in een apathische of depressieve toestand te vervallen. En zelfs als zich gebeurtenissen voordoen die u als [...]

Behoefte aan vrijheid

prog. Maan conjunct Uranus: Begin augustus 2018 tot begin oktober 2018

U doet er goed aan om in deze periode het onverwachte te verwachten omdat u er waarschijnlijk toe zult worden uitgedaagd na te denken over en open te staan voor veranderingen, niet alleen in uw privé-leven maar ook in uw gevoelens. Iets in u verlangt naar meer vrijheid [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Emotionele teleurstellingen

Chiron vierkant Maan: Een transit die op zijn eind loopt, vanaf eind april 2015, durend tot midden januari 2018

[..] U kunt kritisch, veeleisend, geërgerd, boos en misschien zelfs regelrecht kinderachtig zijn. Er is echter innerlijk een genezingsproces gaande dat uw begrip voor uzelf en uw behoeften kan verbeteren, en u ook kan helpen verdraagzamer en begripvoller te zijn [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Geneigd tot vechten

Saturnus vierkant prog. Mars: Begin maart 2018 tot midden januari 2019

[..] Probeer om halt te houden en na te denken over wat er innerlijk gaande is vóór u uitbarst. Het kan een uiterst vruchtbare tijd zijn en u kunt innerlijk nieuwe voorraden kracht en vastberadenheid ontdekken. U kunt zich ook in toenemende mate bewust worden van behoefte [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Laat frisse lucht binnen

Uranus driehoek Ascendant: Midden mei 2018 tot begin maart 2020

[..] U wilt misschien veranderingen tot stand brengen in uw hechte relaties zodat u de mogelijkheid krijgt om expressie te geven aan uw slimheid en praktisch inzicht zonder u er zorgen over te maken of dat anderen bevalt. Het kan een uitstekende tijd zijn om constructieve [...]

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Verlangen naar macht

Jupiter vierkant Pluto: Begin december 2017 tot begin september 2018

[..] Als u artistieke mogelijkheden hebt die u in staat stellen uw hevige hartstochten en grootse dromen tot expressie te brengen, kunt u diepe bevrediging vinden in wat u produceert en kunnen uw creatieve ideeën en inspiratie zich vernieuwen. Maar als u geen creatieve [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Een stevige kern

Saturnus driehoek Saturnus: Begin januari 2018 tot eind november 2018

[..] Het is een uitstekende tijd om plannen te maken wat betreft uw oriëntatie in uw beroeps- en privé-leven. Het is geen tijd waarin de hemel u alles zomaar in de schoot zal werpen, het profijt zal in deze periode waarschijnlijk eerder innerlijk zijn, en als u gezegend [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst