•    
  Planetpositioner
  26-Apr-2018, 23:38 UT/GMT
  Sol640'41"13n45
  Måne296'32"3n47
  Merkur958'21"1n36
  Venus247' 5"21n23
  Mars2132'14"22s51
  Jupiter1951'49"r16s28
  Saturn95' 3"r22s14
  Uranus2857'57"10n37
  Neptun1545'13"6s28
  Pluto2116'57"r21s28
  Sand Månek.113'57"r17n27
  Chiron030'21"3n20
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra April 2018
for Mario Capecchi [Adb], født 6 Oktober 1937
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

På grund af din evne til at acceptere verden, som den er, vil du sikkert få en kolossal gavn af nogle af dine oplevelser og møder gennem det kommende år - selvom du måske bliver udfordret af konfrontationer eller af en kamp for at hævde din uafhængighed eller individualitet. Selvom du måske finder enhver form for aggressiv konfrontation ubehagelig, så ved du ikke desto mindre, at kampånd og selvtilliden med hensyn til at gøre dine egne behov gældende til tider er absolut nødvendigt for at komme [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Du er muligvis for opsat på at bevare nogle holdninger og strukturer, som du måske ville have bedre af at slippe. Prøv at lade være med at nagle alting fast i ren panik; du vil kunne fremprovokere netop det, du er bange for. Du kan have svært ved at nære [...]

Uroligt farvand

Uranus opposition Måne: Slutningen af juni 2018 indtil midten af april 2020

[..] Lige nu bliver du udfordret til at lære at være din egen forælder. I en vis forstand afspejler vores afhængighed af ting uden for os selv en grundlæggende, menneskelig længsel efter at blive taget vare på og høre til. For det meste fungerer det fint, og andre er lydhøre [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Rejse i mørket

prog. Måne kvadrat Pluto: Slutningen af februar 2019 indtil slutningen af april 2019

[..] Måske vil du opleve, at nogle tvangsprægede følelsesmønstre, som du ikke troede, at du kunne gøre noget ved, bliver mere tilgængelige for bevidstheden og derfor også for forandring. Måske vil du også opdage de dybere årsager til, at du har et gentaget mønster i dit følelsesliv [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Frigørelse af ånden

Uranus trigon Mars: Begyndelsen af juli 2018 indtil midten af april 2020

Tilliden til dig selv og din evne til at hævde dine egne ønsker er sandsynligvis stor lige nu. Du føler dig formentlig mere uafhængig og dog samtidig mere i stand til at udtrykke dine behov på en klar og rationel måde. Det er en periode, hvor du vil kunne opleve en kraftig [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

At løse knuderne

Chiron opposition Merkur: Slutningen af april 2016 indtil slutningen af januar 2019

[..] Det behøver ikke at være noget dårligt, for det vil kunne uddybe din oplevelse og få dig til at udvikle et bredere livssyn, som kombinerer forståelse med en medfølende accept at det, du ikke kan ændre. Det kan være et glimrende tidspunkt at udforske din indre verden [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Fornyelse af dit livssyn

Saturn konjunktion Jupiter: Begyndelsen af februar 2019 indtil slutningen af december 2019

[..] Dine forestillinger om fremtiden vil sandsynligvis blive langt mere realistiske og tilpasset verden omkring dig, og du får formentlig en stadig større indsigt i dine egne begrænsninger såvel som dine muligheder; derfor kan du have behov for at træffe nogle [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Når man ikke får det, man ønsker

Saturn konjunktion Mars: Slutningen af december 2017 indtil midten af november 2018

[..] Den dybere mening bag denne periode handler om en udvikling af indre disciplin og evne til at tøjle og fokusere din vilje og din energi på nogle realistiske og opnåelige mål. Hvis du kan se dit liv i dette lys, vil du muligvis være i stand til at forandre [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt