•    
  Planetpositioner
  25-Maj-2018, 05:44 UT/GMT
  Sol359' 7"20n57
  Måne1239'13"0n47
  Merkur2023'30"16n35
  Venus647'33"25n00
  Mars316'53"21s50
  Jupiter1620'53"r15s32
  Saturn85' 9"r22s18
  Uranus029'48"11n09
  Neptun1619'33"6s16
  Pluto212'18"r21s33
  Sand Månek.815'30"r18n12
  Chiron142'37"3n51
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Mohammed Merah [Adb], født 10 Oktober 1988
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Mohammeds fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Mohammed med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Tværtimod har han brug for så megen hjælp og opmuntring som muligt til at anerkende og påskønne sine følelsesmæssige behov, selv når disse er i modstrid med andre familiemedlemmers behov. En af de bedste måder, hvorpå forældre og familiemedlemmer kan hjælpe Mohammed til [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Mohammeds indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] I skolen vil Mohammed kunne blive meget populær blandt de andre børn, for han har masser af charme og tiltrækningskraft. Han vil sikkert tidligt skaffe sig venner, og han vil inspirere dem til loyalitet, fordi han selv har en medfødt viden om, hvori ægte venskab består. Han vil [...]

[..] Skønt han ligesom alle andre børn har brug for kærlighed og ros, kan han have svært ved at tage imod denne kærlighed, hvis han samtidig ser, at andre bliver forfordelt eller manipuleret. Mohammed vil jævnligt kunne komme i opposition til sine forældre, hvis han synes, at [...]

Skjulte træk

[..] Han vil måske også tillade andre at overskride sine grænser og udnytte hans venlige natur, fordi han foretrækker et hvilken som helst selskab fremfor at skulle være alene. Og han er måske ude af stand til at sige nej, selv når det ville være til hans eget bedste. Hans levende [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] De forskellige yndefulde iklædninger af hengivenhed betyder meget for ham, og han har ikke let ved at forstå folk, der viser deres følelser på praktiske, men uinspirerende måder, eller som viser for meget rå følelsesintensitet. Han kan være en rigtig flirt og charmetrold, [...]

[..] Da Mohammed længes efter at få del i sin fars følelser og indre drømmeverden, er kvaliteten af samværet i den tid, far og søn har sammen, af stor betydning ­ også hvis et stort arbejdspres eller konflikter i familien afbryder samværet i perioder. Forældrenes indbyrdes problemer [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt