•    
  Planetpositioner
  24-Feb-2018, 07:53 UT/GMT
  Sol539' 0"9s26
  Måne1834'15"18n35
  Merkur1125' 0"8s38
  Venus1642'34"6s33
  Mars1728'28"22s30
  Jupiter2257'54"17s23
  Saturn657'36"22s23
  Uranus2543'13"9n26
  Neptun1337'13"7s17
  Pluto2030'10"21s30
  Sand Månek.1447'55"16n24
  Chiron2658'27"1n58
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Februar 2018
for Mohammed Merah [Adb], født 10 Oktober 1988
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da du dybest set er idealist, vil du måske ikke altid nyde de udfordringer, som nogle af dine mere kraftfulde oplevelser i det kommende år sandsynligvis vil bringe. Du kan blive konfronteret med det komplicerede spørgsmål om menneskelig aggression i alle dens former, positive såvel som negative, og du kan også blive tvunget til at bringe din kampånd og din evne til at styre dit eget liv i anvendelse på en måde, som du måske tidligere ville have undgået. Vrede og aggression kan til tider udgøre nogle [...]

Kampinstinkt

Saturn kvadrat Mars: Midten af december 2017 indtil midten af oktober 2018

[..] Før du eksploderer, bør du standse op og tænke over, hvad det er, der foregår i dit indre. Det kan blive en meget produktiv periode, og du vil kunne opdage nogle nye resurser i form af indre styrke og udholdenhed. Du kan også i stigende grad blive bevidst om et behov for [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Så længe du forbinder dine oplevelser med en mulighed for forbedrede relationer og større nærhed med andre, kan du klare de fleste af de ting, som livet bringer. De kommende tolv måneder vil dog nok ind imellem blive omskiftelige og ustabile, og du vil [...]

At lære at blive selvberoende

Saturn kvadrat Måne: Midten af marts 2018 indtil midten af januar 2019

[..] Du gennemgår en følelsesmæssig modningsproces, som kan gøre dig langt mere selvberoende, og i øjeblikket har du sandsynligvis brug for at lære at nære og pleje dig selv. Jo mere du kræver, at andre skal gøre noget, der gør dig bedre tilpas, desto mindre [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Generøs gavmildhed

Jupiter konjunktion prog. Måne: I flere år, indtil august 2018

Rent følelsesmæssigt vil du sikkert være usædvanligt godt tilfreds, tryg og glad i øjeblikket og i stand til at give generøst til andre. Din tillid til de mennesker, som står dig nær, er sandsynligvis stærk og urokkelig, og gammel usikkerhed fra fortiden plager dig næppe [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Klarhed over hvilken vej man ønsker at gå

Saturn trigon MC: Begyndelsen af december 2017 indtil begyndelsen af oktober 2018

[..] Visse sider af din indstilling kan også ændre sig, især med hensyn til din omgang med den ydre verden. En medfødt tilbøjelighed til rastløs skiften fra den ene opgave til den anden kan blive forvandlet til en disciplineret anvendelse af dine [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Et kig ned under overfladen

Pluto kvadrat Merkur: Midten af marts 2016 indtil slutningen af november 2019

[..] Men det er også muligt, at disse hændelser i sig selv - såfremt de forekommer - slet ikke fortjener den intensitet, hvormed du reagerer. Dybest set er du i færd med at vokse fra nogle gamle synspunkter og måder at opfatte tilværelsen på. Er du i stand til [...]

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Gaver fra himlen

Jupiter konjunktion prog. Sol: Midten af december 2017 indtil midten af september 2018

[..] Men dette er blot et overfladisk udtryk for, hvad der foregår, og hvis du ikke foretager dig andet end at læne dig tilbage og glæde dig over tingenes tilstand, vil denne periode blot passere og efterlade sig et behageligt, men svagt minde. På et dybere plan vil din [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

En følelse af at blive rykket op med rode

Chiron konjunktion prog. IC: Slutningen af maj 2017 indtil begyndelsen af marts 2021

[..] Når du gransker din indre verden, bliver du måske nødt til at kigge tilbage på den baggrund, som du kommer fra, og de familiære forventninger og antagelser, som du formentlig har båret med dig, lige siden du var barn og ung. Måske har du forsøgt [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt