•    
  Planetpositioner
  25-Mar-2018, 05:37 UT/GMT
  Sol431'20"1n48
  Måne1212'21"20n12
  Merkur1635'30"r9n41
  Venus2237'57"8n07
  Mars416'53"23s33
  Jupiter2249'14"r17s16
  Saturn841' 1"22s16
  Uranus276'59"9n57
  Neptun1442'18"6s52
  Pluto215'16"21s27
  Sand Månek.1341'41"16n43
  Chiron2840'27"2n37
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Sean Young [Adb], født 20 November 1959
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Skorpionen, Månen i Krebsen *Ascendanten i Stenbukken, Saturn i 12. hus *Månen i 7. hus *Månen i opposition til Ascendanten *Venus i 8. hus *Solen i 10. hus *Saturn i 12. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: kvinde, født 20 November 1959 kl. 10:46 i Louisville, Kentucky.

Dit soltegn er Skorpion. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Stenbuk, og din Måne står i Krebs.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

til top

Solen i Skorpionen, Månen i Krebsen

Du stoler meget på dine følelser og sansefornemmelser. Du lader dig nemt lokke ud i affærer, som modarbejder dine egne interesser. Din blødhed kommer tydeligst frem i familiemæssige og sociale sammenhænge. I forretningsmæssige anliggender bærer du derimod den snu og meget praktiske spekulants maske. I skuffelse over menneskeheden vil du måske vende dig mod det okkulte og mystiske efter det, som du ikke finder i mere almindelige sfærer.

Også i kærlighed udtrykker du dit store begær og din stædige målrettethed. Du har så lidt tillid til andre, at du kan have svært ved at indlede et forhold, men når du først har betroet dig til et andet menneske, er du vedkommende meget hengivent forbundet. Nøglen til et mere harmonisk selv ligger i en dæmpelse af din emotionelle opblussen, når den opstår. Efterhånden som du i højere grad bliver en drivkraft i dit liv i stedet for en følgevirkning af det, vil du nærme dig tilværelsen mindre frygtsomt.

til top

Ascendanten i Stenbukken, Saturn i 12. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Stenbukken op i horisonten. Dets hersker, Saturn, er placeret i 12. hus.

Stenbukkens tegn tyder på en tilværelse, hvor temperamentet i meget vigtigt. Du giver indtryk af ambitioner, ihærdighed, viljestyrke, bestandighed og udholdenhed. Du blev født med en tendens til at søge materiel, social, ja måske endda politisk magt.

Stenbukken giver tendens til en udfordrende tilværelse, som tvinger dig til at bruge alle dine resurser for at sejre. På grund af din takt og klogskab vil du være begunstiget med betydningsfulde personers velvilje.

Dit sind er egocentrisk og rationelt, og du har en medfødt tendens til skepsis. Du er i stand til at arbejde hårdt og vil tålmodigt udholde forhindringer og skuffelser.

Kærlighedsmæssigt og i alle andre aktiviteter vil du gå frem med forsigtighed. Du vil seriøst overveje alle et forholds forgreninger, især vedrørende din egen uafhængighed, og du vil ikke binde dig til en partner, før du er sikker i dit valg. Herefter vil der imidlertid være tendens til en fredelig og stille tilværelse.

Du er meget sparsommelig i dine daglige gøremål, og hvis du ikke får kontrol over dette karaktertræk, kan du komme til at virke temmelig nærig.

Du er mest egnet til en stilling af regeringsmæssig, kommunal eller politisk karakter eller inden for en stor forretningsorganisation, hvor hierarkiet er nøje defineret. Nøglebegrebet i din professionelle orientering er ansvarlighed.

Annoncering
Denne placering tyder på, at dit liv føres i mørket, og at du er tilbøjelig til at lægge planer i ly af ensomheden. Du har ikke noget imod afsondretheden, så længe du kan tænke og udtrykke dig frit.

Du vil muligvis blive i stand til at opsamle store pengesummer på en måde, som ikke virker helt acceptabel på dine bekendte.

til top

Månen i 7. hus

Månen stod i dit 7. hus ved fødslen. Der kan opstå et spændende kærlighedsforhold på et tidligt stadium i livet. Du bør dog advares om, at denne partner, medmindre senere tydninger modificerer dette, kan være ret svingende i sin tilknytning.

Du er også et menneske, som i løbet af sit parforhold spiller en lang række af forskellige personlighedsroller, og som sjældent viser sin sande natur i intime situationer.

til top

Månen i opposition til Ascendanten

Månens opposition til Ascendanten viser, at du forsøger at blive personligt involveret i de menneskers affærer, som du kender. Ubevidst har du behov for, at nogen har brug for dig altid. Du har en bred vennekreds, som agter dig højt på grund af din gavmilde og venlige indstilling. Ikke desto mindre har du svært ved at skabe individuelle, varige forhold, fordi du aldrig rigtig føler dig sikker på, at du kan leve op til det ansvar, som følger med.

Du ønsker at blive elsket, og du dvæler konstant ved denne kendsgerning. Du hader at være alene, så en hvilken som helst professionel interesse bør indebære en personlig kontakt med offentligheden eller et publikum.

Det er vigtigt, at du lærer at stå alene og være tryg i din selvstændighed. Du bliver ved med at håbe på, at alt det, du ønsker, en skønne dag vil blive til virkelighed.

til top

Venus i 8. hus

Venus stod i dit 8. hus ved fødslen. Dette er en gunstig placering med hensyn til muligheden for økonomisk gevinst via en forretning, der er ejet af din ægtefælle eller af samarbejdspartnere.

Rent psykologisk vil du opleve mange harmoniske situationer i forbindelse med dine seksuelle forhold.

Hvis din indre vækst er af en sådan art, at din vitale energi er rettet mod spirituelle frem for materielle glæder, så vil du opnå tilfredsstillelse og lykke ved at forske i livets og dødens mysterier.

Du burde få nogle glimrende muligheder for økonomisk og social fremgang omkring midten af livet, eller når du omsider stabiliserer din tilværelse i et ægteskab eller anden form for nært forhold.

til top

Solen i 10. hus

Solen stod i dit 10. hus ved fødslen. Solen på dette sted bringer løfte om ære, succes og prestige som voksen. Offentligt vil du virke som et vitalt, stolt og magtfuldt menneske. Din individualitet har brug for at manifestere sig offentligt og ofte pådutte andre sin energi. Du er blevet født med en tilfredsstillende fysisk og moralsk arv, og du vil opnå velvilje fra mange magtfulde personer, som vil støtte dig i din fremgang i livet.

Dine vanskeligheder kan skyldes overdreven stolthed, arrogance og en tendens til at stole for meget på egne resurser.

Annoncering
til top

Saturn i 12. hus

Saturn stod i dit 12. hus ved fødslen. Denne planet kan medføre mange ubehagelige og irriterende hindringer i dit liv og kan øge din følelse af, at omgivelserne begrænser dig.

Din professionelle ære påvirker i høj grad dine følelser, og du er vældig godt tilfreds, når tingene går godt. Måske er skæbnen nødt til at lære dig at skelne tydeligere mellem virkelighed og fantasi.

Der gemmer sig nogle komplekser i dit ubevidste, og de kan ytre sig i dit sind som overfølsomhed, et ønske om at være alene og at gøre tingene selv, så ingen får at vide, hvordan du har det. Du får brug for en smule humor og selvtillid.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Sean Young [Adb] (kvinde)
født den 20. november 1959 lokaltid: 10:46
i Louisville, KY (US) U.T.: 16:46
85w46, 38n15 sid. tid: 14:58:44

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skorpion 27°36'52 i hus 10 direkte
Måne Krebs 25°18'53 i hus 7 direkte
Merkur Skytte 6°12'35 i hus 10 retrograd
Venus Vægt 11°15'15 i hus 8 direkte
Mars Skorpion 20°48'50 i hus 10 direkte
Jupiter Skytte 9°29'47 slutningen af hus 10 direkte
Saturn Stenbuk 4°48'03 i hus 12 direkte
Uranus Løve 21°03'26 i hus 7 direkte
Neptun Skorpion 7°27'46 i hus 9 direkte
Pluto Jomfru 6°04'50 i hus 7 direkte
Sand Måneknude Vægt 2°11'58 i hus 8 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Stenbuk 25°00'02
2.Hus Fisk 8°38'41
3.Hus Vædder 17°56'36
Imum Coeli Tyr 17°09'00
5.Hus Tvilling 10°07'58
6.Hus Krebs 1°15'01
Descendant Krebs 25°00'02
8.Hus Jomfru 8°38'41
9.Hus Vægt 17°56'36
Medium Coeli Skorpion 17°09'00
11.Hus Skytte 10°07'58
12.Hus Stenbuk 1°15'01

Større aspekter
Sol Trigon Måne 2°18
Sol Konjunktion Mars 6°48
Sol Kvadrat Uranus 6°33
Sol Sekstil Ascendant 2°37
Måne Trigon Mars 4°30
Måne Opposition Ascendant 0°19
Merkur Sekstil Venus 5°03
Merkur Konjunktion Jupiter 3°17
Merkur Kvadrat Pluto 0°08
Venus Sekstil Jupiter 1°45
Mars Kvadrat Uranus 0°15
Mars Sekstil Ascendant 4°11
Jupiter Kvadrat Pluto 3°25
Saturn Sekstil Neptun 2°40
Saturn Trigon Pluto 1°17
Neptun Sekstil Pluto 1°23
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt