•    
  Planetpositioner
  23-Jan-2018, 16:39 UT/GMT
  Sol337'31"19s20
  Måne1822'48"2n49
  Merkur1748'46"23s15
  Venus73'59"19s39
  Mars2814'55"19s04
  Jupiter2017'45"16s46
  Saturn357'41"22s30
  Uranus2445'45"9n04
  Neptun1230'36"7s42
  Pluto1932'53"21s36
  Sand Månek.1459' 1"16n20
  Chiron2523'40"1n26
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Januar 2018
for Susan Butcher [Adb], født 26 December 1954
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da du stort set forholder dig til verden ved hjælp af stærke og klare sanseoplevelser og en værdsættelse af betydningen af den materielle virkelighed, vil nogle oplevelser af ustabilitet i de kommende tolv måneder måske nu og da gøre dig en anelse usikker. Selvom du er i stand til at håndtere forestillingen om forandring på en konstruktiv måde, så bliver selve virkeligheden måske ikke helt så nem at takle. Da du er vant til at have styr på både dig selv og omstændighederne i din tilværelse, ligger [...]

Ændring af livsbane

Uranus konjunktion MC: Slutningen af april 2018 indtil begyndelsen af februar 2020

[..] Men det kan betyde, at du har nået et punkt, hvor dine tidligere forpligtelser er blevet opfyldt så meget, som det nu er menneskeligt muligt, og nu har du din frihed til at gå videre til en livsform, som egner sig bedre for dig som individ. Hvis dette er tilfældet, [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Men trods dette mulige ubehag kan året vise sig at blive kolossalt indbringende på det følelsesmæssige plan, og du vil muligvis opdage mange nye sider af din egen indre natur, som hidtil ikke er blevet tilstrækkeligt udfoldet. Forsøg ikke at vige tilbage [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

At slutte fred med fortiden

prog. Måne trigon Chiron: Begyndelsen af juli 2018 indtil slutningen af august 2018

[..] Du ejer evnen til blidt at forsone dig med dine egne ufuldkommenheder og mangler og kan derfor forholde dig til andre med realisme og medfølelse. Måske er du særligt bevidst om nogle ulykkelige oplevelser i din fortid, og du kan have følelsen af, at du er [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Følelsen af hjemløshed

Saturn konjunktion prog. IC: Begyndelsen af marts 2017 indtil midten af oktober 2018

[..] Måske er du dødtræt af altid at skulle være stabil, pålidelig og ligevægtig og kan længes efter en chance til at skabe et par kriser og give efter for dine følelser. En af de ting, du muligvis bør undersøge, er den rolle, som du har spillet over for andre, både [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Nøgterne tanker

Saturn konjunktion Merkur: Midten af januar 2018 indtil slutningen af november 2018

[..] Hvis du føler, at du kun har skimmet overfladen, så prøv at tage udfordringen op og dyk dybere ned i områder, som interesserer dig, eller hvor din træning eller viden er utilstrækkelig. Trods denne periodes alvorlige stemning kan den være yderst velegnet til at uddybe [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Opdagelsestrang

Uranus kvadrat Jupiter: Begyndelsen af maj 2017 indtil midten af februar 2019

Dette vil sikkert blive en spændende og inspirerende tid. Sjæl og ånd søger nogle større højder, som de kan udforske, og du kan føle dig meget rastløs og fuld af uudfoldede muligheder, som kræver at komme til udtryk. Selvom du måske nærer et stærkt ønske om forandring i [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Mangel på klarhed

Neptun konjunktion Mars: Begyndelsen af juni 2017 indtil midten af december 2020

[..] Måske har du brug for at lære at give slip, især i de situationer, hvor du måske tidligere har været alt for opsat på at styre alt omkring dig. Lige nu vil du måske kunne lære, at du er skrøbelig og menneskelig ligesom alle andre. Det kan være meget helbredende. Du har [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt