•    
  Planetpositioner
  18-Jun-2018, 02:29 UT/GMT
  Sol2649'57"23n24
  Måne2618'25"14n24
  Merkur1042'33"24n57
  Venus452'52"20n59
  Mars844'52"21s58
  Jupiter146'18"r14s58
  Saturn632'48"r22s25
  Uranus133'21"11n31
  Neptun1629'32"6s13
  Pluto2035'43"r21s39
  Sand Månek.630' 9"18n39
  Chiron217'42"4n08
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Wayne Thiebaud [Adb], født 15 November 1920
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Skorpionen, Månen i Stenbukken *Ascendanten står i Jomfruen, Merkur i 3. hus *Saturn i 1. hus *Solen i 3. hus *Venus i 4. hus *Månen i 5. hus *Uranus i opposition til Ascendanten

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 15 November 1920 kl. 1:00 i Mesa, Arizona.

Dit soltegn er Skorpion. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Jomfru, og din Måne står i Stenbuk.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Skorpionen, Månen i Stenbukken

Dit mest bevidste mål er at få magt over andre. Dette mål kan, sammen med din lidt hårde, ambitiøse natur, blive en kilde til konflikter i dit liv. Trods disse personlige faktorer er der tegn på, at du vil nå langt. På grund af din aggression og dine faste vaner kan du blive en glimrende leder eller forvalter i en eller anden forstand. I forbindelse med magtudøvelse præciserer du dine krav til andre, men du stiller lige så strenge krav til dig selv. Du er ofte tungsindig og svælger i grublerier. Nøglen til et mere harmonisk selv ligger i en dybtgående undersøgelse af din egen psyke (du har et medfødt talent for granskning og dybdeboring) med henblik på at opnå større selverkendelse.

til top

Ascendanten står i Jomfruen, Merkur i 3. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Jomfruen op i horisonten. Dets hersker, Merkur, er placeret i 3. hus.

Dette tyder på, at du gennem hele livet vil indtage en reserveret, stille, analytisk, kritisk og modtagelig indstilling.

Selvom du ikke er et menneske med meget store ambitioner, så besidder du evnen til at være vedholdende og udfolde ægte snilde.

En vis selviskhed kan bemærkes. Men hvis du er i stand til at imødegå dette træk ved hjælp af din medfødte hjælpsomme og forstående indstilling og bruge dine positive egenskaber til at løse andre menneskers problemer, så vil du kunne leve op til dine højeste spirituelle forpligtelser, og din bevidsthed og opfattelsesevne vil blive udvidet.

Du er ikke bange for at tage fat, men du holder af at foretage dig ting, hvor du bruger dine intellektuelle resurser frem for de mere mekaniske. Der optræder en vis uafhængighed, men lad være med at presse for hårdt på i så henseende, for Jomfruens naturlige miljø er et, hvor personen bliver styret af en magtfuld autoritet, og hvor de vigtigste beslutninger helst skal træffes af andre.

Du er meget opmærksom på detaljer, og dette gør dig til en god arbejdskraft, især i jobs, som kræver stor præcision og iagttagelsesevne. Du ønsker rene linjer, og selvom du ikke har noget imod at omgås andre, så er der noget, du absolut ikke bryder dig om: bestandig indtrængen i dit privatliv. Forretninger og praktiske gøremål bør være meget vigtige i dit liv. Selvom du selvfølgelig ikke skal rådes til at gå imod dine medfødte egenskaber, som gør dig en smule reserveret, kan det dog anbefales, at du, når du er forelsket, giver dig selv lov til at slappe af og være lydhør over for partneren, således at du bliver i stand til at gengælde noget af den kærlighed, som du modtager.

Du kan befinde dig i mange situationer i livet, hvor du vil fungere som rådgiver og vejleder; benyt disse situationer til at udfolde dine kreative evner.

Annoncering
Dit liv vil være orienteret mod at erhverve praktiske kundskaber; du elsker at lære nyt, er lærenem, vågen og intellektuelt aktiv. Din iver efter at undersøge tingene og forske gør dig til en glimrende kandidat til videnskabelig beskæftigelse.

Du er grundlæggende et intellektuelt menneske med stor gennemskuelseskraft og et nøjeregnende behov for præcise detaljer. Din svaghed er en tendens til at bekymre dig og være alt for distræt.

til top

Saturn i 1. hus

Saturn stod i dit 1. hus ved fødslen. Saturns placering her giver dig et konservativt, til tider dystert og selvfornægtende syn på livet. Fordi hver eneste kontakt har meget stor betydning, er du tilbøjelig til at være lidt distanceret og måske endda fjern, så du kan være sikker på, præcist hvor du står. Du kan være genert og føle dig akavet og snerpet over for andre, som synes at tage livet lettere. Den dybde, hvormed du betragter dig selv, vil også karakterisere din måde at forholde dig til andre på.

Du lærte meget tidligt i livet at være selvhjulpen, og du fik ofte overladt et større ansvar end normalt for din alder.

Dit intellekt fungerer konstant og sædvanligvis løsrevet fra øjeblikkets følelser og indskydelser. Logik spiller en vigtig rolle i din tankegang. Storslåede planer og teorier har ikke din store interesse.

Når du først har accepteret dine egne begrænsninger og lever op til dine udfordringer og ansvar med en fornemmelse af formål, kan du få succes på det felt, som du måtte vælge. Dit helbred er i almindelighed godt, blot du får tilstrækkeligt med motion til at løsne op for spændingerne.

til top

Solen i 3. hus

Solen stod i dit 3. hus ved fødslen.

Din individualitet, som er styret af Solen, må bestå flere forskellige karmiske, mentale tests for at vende tilbage til sit spirituelle hjem med en større viden om denne bevidsthedstilstand. Dit intellekt stræber efter berømmelse, social succes, hæder, magt og storslået forfremmelse ved hjælp af intellektuel indsigt.

Vejen til realisering af berømmelse, ære, ædelmodighed og forfremmelse ligger i studier, kommunikation og selvudtryk. Dit syn på livet er optimistisk, selvsikkert, venligt og generøst.

Dit intellekts begrænsninger ligger i en mangel på interesse for detaljer eller beskæftigelser og sager, som du anser for at være under din værdighed.

til top

Venus i 4. hus

Venus stod i dit 4. hus ved fødslen. Dette er sædvanligvis en meget gunstig og frugtbar placering, som giver nogle strålende familierelationer i et fredsommeligt og smukt miljø.

Denne placering kan tyde på mange sociale sammenkomster, fester, selskaber, fejringer og tilsvarende aktiviteter.

Nær slutningen på dit liv vil du opleve en økonomisk gevinst og en generel økonomisk forbedring.

Du har en medfødt kærlighed til livet på landet og i naturen og vil få mange muligheder for at imødekomme disse følelser.

til top

Månen i 5. hus

Månen stod i dit 5. hus ved fødslen. Dette er et tegn på, at du vil deltage aktivt i økonomisk spekulation med mange forandringer i den forbindelse. Du er født med en sans for at omgås andre mennesker og en evne til at kommunikere med dem, især i forbindelse med forretninger og projekter.

Din følelsesmæssige natur er meget orienteret imod glæden ved fornøjelser, og du udviser en stærkt nysgerrig tendens, som kan give økonomisk gevinst samt glæder i forbindelse med dine forretninger.

Trods dine positive egenskaber forholder det sig dog sådan, at du i kærlighed er meget omskiftelig, ustabil eller alt for optaget af banale ting.

Din kærlighedsfølelse er veludviklet og medfører en stræk trang til sanseoplevelser og lidenskabelige tilbøjeligheder, som uheldigvis ikke kun er rettet mod én person.

Det er muligt, at du livet igennem vil være tilknyttet flere forskellige, mindre forretningsinvesteringer med et ret godt udbytte.

Annoncering
til top

Uranus i opposition til Ascendanten

Uranus i opposition til Ascendanten viser, at dine forhold til andre står i vejen for opnåelsen af den frihed, som du ønsker. Du tiltrækker mennesker, som kræver deres personlige frihed, selvom dette betyder, at du må beskære din, og det irriterer dig.

Du er ikke egnet til et traditionelt ægteskab. Du foretrækker et mere frisindet forhold, hvor den eneste binding ligger i din følelsesmæssige tiltrækning til partneren. Du har en bred kreds af venner, som deler dine synspunkter, og med hvem du føler dig tryg og sikker. Du føler dig tiltrukket af beskæftigelser, som giver dig frihed til at arbejde på din egen måde, uden at være begrænset af regler og forskrifter.

Selvom du har dine egne meninger, er du formentlig ikke helt klar til at påtage dig ansvaret for dine egne handlinger.

En del af din rolle i livet består i at hjælpe andre med at vinde deres frihed ved at opfordre dem til at tage en uddannelse og lære noget om de sociale og politiske spørgsmål, som påvirker dem.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Wayne Thiebaud [Adb] (mand)
født den 15. november 1920 lokaltid: 1:00
i Mesa, AZ (US) U.T.: 08:00
111w49, 33n25 sid. tid: 04:09:09

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skorpion 22°40'16 i hus 3 direkte
Måne Stenbuk 14°19'55 i hus 5 direkte
Merkur Skorpion 24°50'46 i hus 3 retrograd
Venus Skytte 27°04'42 i hus 4 direkte
Mars Stenbuk 20°39'44 i hus 5 direkte
Jupiter Jomfru 15°16'23 i hus 1 direkte
Saturn Jomfru 22°37'11 i hus 1 direkte
Uranus Fisk 1°45'23 i hus 6 stationær (D)
Neptun Løve 13°45'40 i hus 12 stationær (R)
Pluto Krebs 8°39'55 i hus 11 retrograd
Sand Måneknude Skorpion 6°25'54 i hus 3 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Jomfru 6°36'07
2.Hus Vægt 2°05'38
3.Hus Skorpion 1°44'46
Imum Coeli Skytte 4°16'12
5.Hus Stenbuk 7°08'34
6.Hus Vandbærer 8°13'34
Descendant Fisk 6°36'07
8.Hus Vædder 2°05'38
9.Hus Tyr 1°44'46
Medium Coeli Tvilling 4°16'12
11.Hus Krebs 7°08'34
12.Hus Løve 8°13'34

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 2°10
Sol Sekstil Mars 2°01
Sol Sekstil Jupiter 7°24
Sol Sekstil Saturn 0°03
Måne Konjunktion Mars 6°20
Måne Trigon Jupiter 0°56
Måne Kvinkuns Neptun 0°34
Måne Opposition Pluto 5°40
Måne Trigon Ascendant 7°44
Merkur Sekstil Mars 4°11
Merkur Sekstil Saturn 2°14
Venus Kvadrat Saturn 4°28
Venus Sekstil Uranus 4°41
Mars Trigon Jupiter 5°23
Mars Trigon Saturn 1°57
Uranus Opposition Ascendant 4°51
Pluto Sekstil Ascendant 2°04
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - FAQ - Forum - Kontakt - Databeskyttelsespolitik - Brugsbetingelser - Sitemap