•    
  Actuele planetaire posities
  26-apr-2018, 22:05 UT/GMT
  Zon636'54"13n43
  Maan2814' 0"4n05
  Mercurius955' 8"1n35
  Venus242'23"21n21
  Mars2130'22"22s51
  Jupiter1952'17"r16s28
  Saturnus95' 6"r22s14
  Uranus2857'44"10n37
  Neptunus1545' 7"6s28
  Pluto2116'58"r21s28
  Ware Knoop114'26"r17n27
  Cheiron030' 9"3n20
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf april 2018
voor Hector Laing [Adb], geboren op 12 mei 1923
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat u gewoonlijk niet terugschrikt voor emotionaliteit of intense ervaringen zullen bepaalde ervaringen waarmee u in het komende jaar wordt geconfronteerd u waarschijnlijk niet al te veel in de knoop brengen, al zult u af en toe misschien vinden dat emotionele beproevingen het uiterste van u vergen. Waarschijnlijk zullen relaties van elke soort veel van uw tijd eisen, en dat geldt misschien ook voor gezins- of familiekwesties die u doorgaans liever op veilige afstand houdt. Het klimaat van deze [...]

Zelfstandigheid verwerven

Saturnus vierkant Maan: Begin januari 2019 tot eind november 2019

[..] U wordt emotioneel veel rijper en zelfstandiger in deze periode en moet nu waarschijnlijk leren hoe u voor uzelf kunt zorgen. Hoe meer u van anderen verwacht dat ze iets zullen doen om u een beter gevoel te geven, hoe onwaarschijnlijker de kans dat u zult [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Maak u geen zorgen als uw visie op het moment een beetje aan de sombere kant is, ook al zijn anderen zich niet bewust van de diepe absurditeit van het leven, u bent dat wél. U zult in de komende maanden misschien met een paar harde uitdagingen worden [...]

Zich nergens thuis voelen

Saturnus conjunct Middernachtspunt: Midden januari 2019 tot begin december 2019

[..] U hebt er misschien genoeg van om altijd zorg te moeten dragen voor de behoeften van anderen en verlangt er misschien naar om voor de verandering uzelf voor te laten gaan. Een van de dingen die u waarschijnlijk moet nagaan is welke rol u in uw privé- en beroepsleven [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Liefde kan zwaar zijn

Saturnus vierkant Venus: Midden februari 2019 tot eind december 2019

[..] Probeer om zelf het hoofd te bieden aan gevoelens van eenzaamheid en gebruik uw energie om te ontdekken wat u van anderen wilt en wat u zelf kunt bieden als individu. U moet misschien leren om meer van uzelf te houden en om uzelf evenveel waarde toe te kennen [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Verandering in de omgeving

prog. Maan conjunct Ascendant: Eind oktober 2018 tot midden december 2018

Momenteel maakt u waarschijnlijk een soort nieuwe geboorte door omdat de voorgaande jaren van onzekerheid zich nu concretiseren in de behoefte om belangrijke veranderingen tot stand te brengen in uw omgeving. In emotioneel opzicht bent u waarschijnlijk zekerder [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Grillige gedachten

Jupiter oppositie Mercurius: Begin december 2018 tot begin januari 2019

Uw intuïtie is momenteel waarschijnlijk erg actief en u hebt vermoedelijk veel oog voor de grote lijnen. Hierdoor is uw geest waarschijnlijk gericht op de toekomst en op een algemeen beeld van wat u van het leven wilt. Op het moment hebt u de mogelijkheid om verbanden [...]

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Nieuwe mogelijkheden

Jupiter conjunct Jupiter: Eind november 2017 tot midden augustus 2018

[..] U zult waarschijnlijk kansen krijgen die uiteindelijk nieuwe mogelijkheden bieden om uw talenten en vaardigheden op een praktischer en rendabeler manier te gebruiken, waardoor u op het emotionele en financiële vlak meer zelfstandigheid kunt opbouwen. Maar de resultaten [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Een tijd van frustratie

Pluto vierkant Chiron: Eind februari 2016 tot begin november 2019

[..] Zelfs als u denkt dat er redenen zijn om zelfmedelijden te hebben, probeer de dosis te rantsoeneren. U doet er waarschijnlijk verstandiger aan te erkennen dat er een zuiveringsproces gaande is dat u zal veranderen en aanzienlijk veel wijzer en sterker zal maken. U zult [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst