•    
  Actuele planetaire posities
  24-maa-2018, 01:06 UT/GMT
  Zon320'39"1n20
  Maan2525'58"19n31
  Mercurius1650'18"r9n44
  Venus219'49"7n32
  Mars336'45"23s32
  Jupiter2252'38"r17s17
  Saturnus838'12"22s17
  Uranus273' 9"9n56
  Neptunus1439'43"6s53
  Pluto214'15"21s27
  Ware Knoop1341'45"r16n43
  Cheiron2836'12"2n35
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Mark Thatcher [Adb], geboren op 15 augustus 1953
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Marks geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Mark al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] U kunt versteld staan van de grote belangstelling die hij heeft voor de meer verborgen kanten van het leven ­ dromen, spoken, vreemde fantasieën over mensen en over de toekomst ­ en het is van belang dat er naar wat hij vertelt geluisterd wordt, ook al lijken zijn verhalen

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Marks innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Het innerlijk beeld van schoonheid en betovering dat hij heeft is zo sterk, dat hij gewoonweg weigert om in te zien dat de werkelijkheid ook ruwe kanten heeft ­ de onbewuste manier waarop andere kinderen wreed kunnen zijn, de dood van een huisdier, en allerlei kleine kwetsuren [...]

[..] Slechte mensen zitten altijd op zwarte paarden, en goede mensen altijd op witte, en het leven "moet" volgens hem fair zijn. Ondanks de mogelijke desillusies waarvan hij door het hem aangeboren idealisme slachtoffer kan worden, is Mark toch een heel leuk en aardig kind, en [...]

Verborgen trekjes

[..] Dat is iets wat hard nodig is, maar men moet wel goed begrijpen waar het precies om gaat, en er komt veel aanmoediging bij kijken. Het gaat hier om al die diep weggestopte, maar sterke instinctieve en emotionele behoeftes die Mark bij het opgroeien heel wat problemen kunnen [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

In overeenstemming met zijn aangeboren idealisme, wil Mark het liefst dat anderen hem vriendelijk, fair en met respect behandelen. Praten beschouwt hij als een belangrijk middel om harmonie en orde om zich heen te scheppen. Sta dus altijd klaar om honderduit met hem te [...]

[..] Mark ervaart zijn vader als een soort mythisch figuur, die over ondefinieerbare krachten beschikt, en hij ziet hem niet zozeer als een gewoon menselijk wezen. Ooit moet de jongen dit magische beeld dat hij van zijn vader heeft innerlijk tot het zijne maken. Pas dan kan hij [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst