•    
  Planetpositioner
  21-Feb-2018, 19:41 UT/GMT
  Sol37'29"10s21
  Måne1343'52"10n56
  Merkur642'22"10s38
  Venus1334'34"7s47
  Mars1558'31"22s19
  Jupiter2251'21"17s21
  Saturn645'31"22s23
  Uranus2537' 8"9n24
  Neptun1331'34"7s19
  Pluto2026'12"21s31
  Sand Månek.1448'33"r16n23
  Chiron2650' 0"1n55
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Heidi Van de Vijver [Adb], født 31 December 1969
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Heidis fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Heidi med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Hvis uro i hjemmet ikke kan undgås, vil små regelmæssige ritualer, kært legetøj og kendte ting kunne give hende en følelse af tryghed. Dette vil måske forekomme nogle familiemedlemmer underligt, men disse ting har en dyb symbolsk betydning for Heidi og bør aldrig latterliggøres [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Heidis indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Hendes forsigtige og velorvervejede natur kan meget let få andre til at tro, at hun er ældre, end hun i virkeligheden er. Hun holder af og har brug for kontinuitet. Tilknytning til fortiden ­ et gammelt stykke legetøj, et yndlingssted, mindet om et mistet kæledyr ­ vil sandsynligvis [...]

[..] Men ting, mennesker og information om den ydre verden må først omhyggeligt afprøves i forhold til hendes egen direkte oplevelse og erfaring. Hun vil altid begynde med en slags indre "Nej, jeg er ikke parat endnu", indtil hun føler sig sikker på sig selv. Idet hun har en [...]

Skjulte træk

[..] Der bor en skjult poet og profet i hende, og det kan give en masse konflikter, efterhånden som hun vokser op, for disse manifestationer fra hendes indre verden kan virke splittende på hendes sikre og trygge omgivelser. Når hun bliver større, er det derfor muligt, at hun [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Men der er også noget meget sart og flygtigt ved hendes kærlighed, og de mennesker, der tramper på hendes drømme eller som henvender sig til hende på en grov eller primitivt besiddende måde, vil venligt, men bestemt, blive strøget af listen over de personer, hun bryder sig [...]

Selv som ganske lille oplever Heidi en dyb medfølelse med sin mor, som hun ikke kun opfatter som moder, men også som et kompliceret og fejlbarligt menneske. Hun er især påvirket af hendes livshistorie ­ hendes fortid, hendes vanskeligheder, hendes stærke sider og hendes [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt