•    
  Actuele planetaire posities
  21-feb-2018, 17:49 UT/GMT
  Zon32'47"10s23
  Maan1240'32"10n37
  Mercurius633'39"10s42
  Venus1328'44"7s50
  Mars1555'43"22s18
  Jupiter2251' 7"17s21
  Saturnus645' 8"22s23
  Uranus2536'57"9n24
  Neptunus1331'23"7s19
  Pluto2026' 5"21s31
  Ware Knoop1448'39"r16n23
  Cheiron2649'44"1n55
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Heidi Van de Vijver [Adb], geboren op 31 december 1969
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Heidis geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Heidi al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Als grote veranderingen thuis onvermijdelijk zijn, dan kan het steeds weer opvoeren van kleine vaste rituelen en het geven van speciaal speelgoed of andere dingen haar vermoedelijk wel opnieuw een gevoel van stabiliteit geven. Zoiets kan voor de rest van het gezin wel wat [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Heidis innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Zij houdt van continuïteit, en dat is iets wat zij ook erg nodig heeft. Waarschijnlijk typeert het haar dat zij zich moeilijk los kan maken van dingen die met het verleden te maken hebben ­ een oud stuk speelgoed, een plek waar zij altijd graag zit of rondloopt, of de herinnering [...]

[..] Innerlijk voelt zij altijd eerst een soort "Nee, ik ben er nog niet klaar voor", tot het moment waarop zij zich helemaal zeker van zichzelf voelt. Omdat zij een heel concreet-lichamelijke benadering van het leven heeft, moet zij eerst voelen dat zij controle over haar eigen [...]

Verborgen trekjes

[..] Heimelijk schuilt er een dichter en een visionair in haar, iets dat haar bij het opgroeien veel problemen kan opleveren, want uiting geven aan wat haar innerlijk bezig houdt kan de nodige opschudding in haar veilige omgeving veroorzaken. Het is daarom waarschijnlijk dat [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Gezien het feit dat er in haar bewondering van mensen op wie zij gesteld is een heel stuk idealisme zit, kan zij behoorlijk teleurgesteld raken: zij verwacht namelijk dat haar ouders, haar broertjes of zusjes en haar vriendjes of vriendinnetjes, volmaakt zijn. Maar zij kan [...]

Ook op heel jonge leeftijd al kan Heidi zich heel goed verplaatsen in de vrouw die zij niet alleen maar als "moeder" ervaart, maar die zij dan al ziet als een echt en feilbaar menselijk wezen. Zij is in het bijzonder gevoelig voor haar moeders levensverhaal ­ haar verleden, [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst