•    
  Actuele planetaire posities
  21-maa-2018, 09:56 UT/GMT
  Zon043'54"0n17
  Maan1842'32"12n28
  Mercurius1644'14"9n28
  Venus1754'25"6n13
  Mars27'23"23s31
  Jupiter2259'17"r17s19
  Saturnus831'29"22s17
  Uranus2654'44"9n53
  Neptunus1433'56"6s55
  Pluto211'51"21s27
  Ware Knoop1351'22"r16n40
  Cheiron2826'48"2n31
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf maart 2018
voor Carla Bruni [Adb], geboren op 23 december 1967
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Door uw vermogen om de wereld te nemen zoals hij is, zult u vermoedelijk veel profijt hebben van bepaalde ervaringen en ontmoetingen het komende jaar, zelfs als u te maken krijgt met confrontaties of moet opkomen voor uw zelfstandigheid of persoonlijkheid. Al houdt u misschien niet van agressieve confrontaties, evengoed weet u dat vechtlust en voldoende zelfvertrouwen om op te komen voor de eigen behoeften soms absoluut noodzakelijk zijn in het leven. Het komende jaar kan u veel kansen brengen om [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] U hebt de kans om te leren wat u werkelijk gelukkig maakt, maar u zult daardoor misschien ook moeten leren wat u ongelukkig maakt, en uw gevoelens en ervaringen zullen u vermoedelijk een bijzondere, diepgaande en transformerende les leren op het gebied [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Verandering en metamorfose door anderen

Pluto conjunct Descendant: Midden maart 2016 tot midden november 2019

[..] Al geven bepaalde gebeurtenissen misschien de indruk "bedoeld" te zijn of door het "lot" te zijn beslist, ze zijn in feite waarschijnlijk voor een groot deel het gevolg van de zaden die u in de loop van vele jaren hebt gezaaid, en voor een aantal [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Leren zich te beheersen

Chiron conjunct prog. Mars: Midden mei 2015 tot midden januari 2019

[..] U kunt in deze periode veel over uzelf leren, vooral over uw vermogen om uw wensen en doelen op een evenwichtige manier te doen gelden. Misschien was u in het verleden niet direct genoeg en loopt u nu met een voorraad over lange tijd opgespaarde wrok die voortkomt [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Zorgen en voorgevoelens

Chiron vierkant Mercurius: Midden juni 2016 tot eind februari 2019

[..] Maar wat de omstandigheden ook zijn, uw onderliggende opvattingen en veronderstelling moeten ook de aandacht krijgen. Misschien wordt u geconfronteerd met de consequenties van een lange reeks keuzes en beslissingen in het verleden, die gebaseerd waren op diepgewortelde [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Onzichtbare realiteiten

Jupiter conjunct Neptunus: Midden februari 2018 tot eind oktober 2018

[..] U hebt waarschijnlijk ook buitengewoon veel voeling met anderen, bent u diep bewust van het lijden in de wereld en geneigd om u te willen inzetten voor werk dat op een of andere manier bijdraagt tot het welzijn van de mens. Deze periode kan iets van een openbaring [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Karakter vormen

Saturnus vierkant Saturnus: Midden december 2017 tot begin december 2018

[..] U kunt te maken krijgen met tegenwerking of hindernissen bij wat u probeert te bereiken en bepaalde externe situaties kunnen u diep onzeker maken. Maar als u in staat bent u vastberaden te houden aan dat waarvan u weet dat het goed voor u is, zult u uit deze periode [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst