•    
  Planetpositioner
  25-Feb-2018, 08:08 UT/GMT
  Sol639'59"9s04
  Måne30'54"19n53
  Merkur1319'36"7s48
  Venus1758'16"6s03
  Mars184'37"22s34
  Jupiter230'13"17s23
  Saturn72'20"22s22
  Uranus2545'44"9n27
  Neptun1339'31"7s16
  Pluto2031'44"21s30
  Sand Månek.1449' 5"16n23
  Chiron271'53"2n00
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Jimmy Osmond [Adb], født 16 April 1963
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Vædderen, Månen i Stenbukken *Ascendanten i Tyren, Venus i 11. hus *Merkur i konjunktion med Ascendanten *Neptun i opposition til Ascendanten *Månen i 9. hus *Saturn står i 10. hus *Venus i 11. hus *Solen i 12. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 16 April 1963 kl. 6:23 i Canoga Park, California.

Dit soltegn er Vædder. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Tyr, og din Måne står i Stenbuk.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Vædderen, Månen i Stenbukken

Du blev født med Solen i Vædderen og Månen i Stenbukken. Dette giver dig en umådeligt ambitiøs natur og nogle kolossale energireserver, som kan anvendes til at realisere dine mål.

Dit største ønske er at blive leder og få magt over andre. Når tiden er inde til at handle, kaster du dig direkte ud i det, for du er grundigt forberedt. Men alle dine grundige forberedelser er ingen garanti for, at du fuldfører projektet. Selv når du er omgivet af store menneskeflokke, betyder din uafhængighed og målrettethed, at du befinder dig i en ensom position.

I dit indre bevarer du friskheden og originaliteten. Men i din fremtræden for omverdenen forbliver meget af denne indre gnist skjult. Du er temmelig reserveret, en smule egoistisk og til tider besat af småting. Hvis du kan skabe balance mellem disse to sider, vil din personlighed blive fuldkommen hel.

I andres øjne er du ofte et totalt paradoks. Nu og da kan du udvise et glimt af impulsivitet og en ligegyldighed over for konventioner. Andre gange er du umådeligt usmidig og forsigtig. Mennesker bliver forvirrede over din adfærd og holder sig forsigtigt på afstand for ikke at fornærme dig.

til top

Ascendanten i Tyren, Venus i 11. hus

På det tidspunkt, hvor du blev født, var Tyrens tegn på vej op over horisonter. Dets hersker, Venus, er placeret i 11. hus.

Tyren er det andet tegn i Dyrekredsen, og under dens styre hersker der beslutsomhed, sund fornuft, ejendomsfølelse og en tendens til at søge materiel velstand.

Du virker som en solid, sikker, ja ligefrem langsom person, som holder af at styre efter det håndgribelige og ikke bryder sig om abstrakte spekulationer.

Du er loyal og vedholdende i kærlighed. Din generelle indstilling er venlig, og du udviser stor tålmodighed i omgangen med andre. Du er et sanseligt menneske og kan lide at fordybe dig i sunde, men altid fornøjelige aktiviteter. Trods dette besidder du imidlertid en kolossal evne til at udøve både viljefasthed og fysisk styrke. En større vanskelighed i dit liv skyldes din mangel på smidighed; når først du har truffet en beslutning, lukker du af over for alle andre forslag eller meninger.

Annoncering
Venus, som styrer dit liv, står i 11. hus, som handler om ambitioner, venskaber og muligheder. Dit liv vil på godt og ondt i et eller andet omfang være konstant påvirket af held og uforudsigelige hændelser, hvoraf de fleste vil være gunstige for dig. Du lever for dine venner; du stræber efter at føre mennesker sammen og skabe harmoni og fred blandt dine mange bekendte.

Du vil finde en særlig fornøjelse ved selskabelighed, og du kan se frem til et frugtbart liv.

til top

Merkur i konjunktion med Ascendanten

Merkurs konjunktion med Ascendanten viser, at du er intenst optaget af dig selv. Sandsynligvis indleder du dine samtaler med "jeg" oftere, end andre mennesker gør.

Dine mentale evner er veludviklede, og som regel er du et lyst hoved og ganske vittig, så din uophørlige brug af det personlige pronomen bliver tålt. Du er mentalt impulsiv og giver sjældent andre mulighed for at svare på dine spørgsmål. Du er ikke bange for at åbne munden, når du ved, at du har ret, men kendsgerningen er, at det har du ikke altid. Når dine synspunkter bliver kritiseret, bliver du indigneret og trættekær.

til top

Neptun i opposition til Ascendanten

Neptuns opposition til Ascendanten viser, at du bliver kraftigt påvirket af de mennesker, du omgås.

Dine meninger om de mennesker, du har med at gøre, er alt for idealistiske, og du bliver såret, når de skuffer dig.

Når du frivilligt forsøger at hjælpe andre, bør du beskytte dig selv. Tilbyd kun din hjælp, hvis du positivt ved, at den anden har brug for din hjælp. Når du er alene, kan du føle dig hjælpeløs, så derfor søger du efter opgaver, som du kan udføre for andre.

Da du er fantasifuld og kreativt inspireret i dit selvudtryk, bør du rette dine evner mod skribentvirksomhed, musik eller kunst.

Du er afhængig af, at andre forsyner dig med de muligheder, som du behøver for at tjene til dagen og vejen. Fordi du føler, at du ikke fortjener at være lykkelig og tilfreds, kan du lægge alt for stor vægt på dine negative egenskaber. Men du er mere elsket, end du er klar over, og dine venner er dybt bekymrede for din velfærd. Søg deres råd, før du binder dig til noget eller nogen, så du ikke senere kommer til at fortryde det.

til top

Månen i 9. hus

Månen stod i dit 9. hus ved fødslen. Dit højere sind rummer evnen til på sagkyndig vis at reflektere over læresætningerne i den ophøjede kundskab, som du måtte modtage i løbet af dit liv. Du vil også være i stand til hurtigt at omstille dig til forskellige vilkår.

Du er begavet med en klog og opfindsom forestillingsevne og et sind, som er modtageligt over for idealer, højere tænkning og måske endda metafysiske emner.

Gennem hele livet vil du kunne løse mange kritiske situationer ved hjælp af din sindrige og opfindsomme tankegang, som indeholder et væld af nye, humanistiske planer og ideer.

til top

Saturn står i 10. hus

Saturn stod i dit 10. hus ved fødslen. Dette er en meget udfordrende placering for et menneske, som søger verdslig succes. Saturns hæmmende effekt kommer til udtryk i form af en tung, forsigtig og meget alvorlig personlighed. Mange af de begrænsninger, som vil opstå i løbet af dit liv, vil være en følge af din egen psykiske konstitution, som er orienteret imod snævre grænser. Nøglen til en tilfredsstillende løsning på de forskellige problemer, som vil opstå livet igennem, ligger i din evne til at udholde vanskelighederne med tålmodighed.

Indvendigt er du præget af ambitioner, længsler og påpasselighed; hvis disse psykiske egenskaber bliver anvendt på en ordentlig måde, kan de give magt, en stolt fremtoning og et bestandigt begær efter materielle genstande og verdslig velstand.

Annoncering
til top

Venus i 11. hus

Venus stod i dit 11. hus ved fødslen. Dine længsler i livet er meget æstetisk orienterede.

Du stræber efter fred og harmoni, og hvis det var op til dig, ville hele verden blive mere human, venlig og betænksom. I dine mere personlige relationer giver Venus dig en mulighed for at opnå betydelig vinding og hjælp via dine venner, som vil nære et ønske om at støtte dig i den bedste hensigt.

til top

Solen i 12. hus

Solen stod i dit 12. hus ved fødslen. Dette kan tyde på et liv fuldt af begrænsninger, forhindringer og modstand fra mennesker, men samtidig masser af indre styrke og energi.

Du bliver tvunget til at standse op og reflektere over din egen livshistorie. Giv dig tid til introspektion. Det vil kunne resultere i en renselsesproces, ledsaget af visse samvittighedskvaler.

Indvendigt er du ganske anderledes end den måde, hvorpå du fremtræder i det ydre. Du besidder nogle kolossale energiresurser, som kan være delvist skjult også for din egen bevidsthed.

Din indre konstitution er stærk, bydende, åben og generøs i sjælden grad. Du bør i højere og højere grad forsøge at lade disse egenskaber komme til åben udfoldelse, så de kan overskygge nogle af de mindre ønskelige sider af din personlighed.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Jimmy Osmond [Adb] (mand)
født den 16. april 1963 lokaltid: 6:23
i Canoga Park, CA (US) U.T.: 14:23
118w36, 34n12 sid. tid: 20:04:38

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vædder 25°52'40 i hus 12 direkte
Måne Stenbuk 19°43'20 i hus 9 direkte
Merkur Tyr 12°31'01 slutningen af hus 12 direkte
Venus Fisk 20°56'24 i hus 11 direkte
Mars Løve 10°19'10 i hus 4 direkte
Jupiter Vædder 2°56'15 i hus 12 direkte
Saturn Vandbærer 21°18'27 i hus 10 direkte
Uranus Jomfru 1°22'37 i hus 5 retrograd
Neptun Skorpion 14°48'08 slutningen af hus 6 retrograd
Pluto Jomfru 9°50'14 i hus 5 retrograd
Sand Måneknude Krebs 24°46'32 i hus 3 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Tyr 15°08'56
2.Hus Tvilling 13°24'38
3.Hus Krebs 6°16'16
Imum Coeli Krebs 29°01'06
5.Hus Løve 25°55'38
6.Hus Vægt 1°34'18
Descendant Skorpion 15°08'56
8.Hus Skytte 13°24'38
9.Hus Stenbuk 6°16'16
Medium Coeli Stenbuk 29°01'06
11.Hus Vandbærer 25°55'38
12.Hus Vædder 1°34'18

Større aspekter
Sol Kvadrat Måne 6°09
Sol Sekstil Saturn 4°34
Sol Trigon Uranus 5°30
Måne Trigon Merkur 7°12
Måne Sekstil Venus 1°13
Måne Sekstil Neptun 4°55
Måne Trigon Ascendant 4°34
Merkur Kvadrat Mars 2°12
Merkur Opposition Neptun 2°17
Merkur Trigon Pluto 2°41
Merkur Konjunktion Ascendant 2°38
Venus Sekstil Ascendant 5°47
Mars Kvadrat Neptun 4°29
Mars Kvadrat Ascendant 4°50
Jupiter Kvinkuns Uranus 1°34
Neptun Sekstil Pluto 4°58
Neptun Opposition Ascendant 0°21
Pluto Trigon Ascendant 5°19
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt