•    
  Planetpositioner
  18-Feb-2018, 18:59 UT/GMT
  Sol04'15"11s27
  Måne341'35"2s10
  Merkur16'17"12s52
  Venus947'20"9s15
  Mars149'28"22s04
  Jupiter2241'55"17s20
  Saturn630'21"22s24
  Uranus2530' 6"9n21
  Neptun1324'47"7s21
  Pluto2021'16"21s31
  Sand Månek.1455' 0"r16n21
  Chiron2639'58"1n52
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Februar 2018
for Alice O. Howell [Adb], født 13 November 1922
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da dit temperament er grundlæggende idealistisk og dybt forbundet med det, du opfatter som godt, sandt og smukt i livet, kan de stærke følelsesstrømme, som til tider vil puffe rundt med dig i de kommende tolv måneder, føles temmelig forvirrende, men også uddybende. Den mørke side af livet er ikke noget, du bryder dig om at beskæftige dig med, og når du gør det, oplever du det måske smertefuldt og desillusionerende. I denne periode må du muligvis kæmpe med den mulighed, at nogle af dine mest fasttømrede [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Din store og betydningsfulde evne til at forholde dig til andre kan hjælpe dig med at indse, hvilke bånd der skal bevares. Og hvis du også kan finde modet til at give slip på de mennesker og ting, som er nødt til at forsvinde ud af dit liv, både indvendigt [...]

Et behov for frihed

prog. Måne konjunktion Uranus: En transit der nærmer sig sin afslutning, fra midten af december 2017, varer indtil midten af februar 2018

Du kan nok lige så godt indstille dig på det uventede i denne periode, for det vil muligvis blive krævet af dig, at du er fleksibel og åben over for forandring, ikke bare i din private tilværelse, men også i forbindelse med kvaliteten af dine følelser. Noget i dit eget [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Fortryllelsens farer

Neptun konjunktion prog. Måne: Begyndelsen af juni 2018 indtil slutningen af august 2018

[..] Set på et dybere plan er dine følelser ved at åbne sig på en meget dybsindig måde, og du kan udvise en intens indføling, medfølelse og lydhørhed over for andres følelser, som er helt ny for dig. Du er sikkert også meget fantasifuld lige nu og vil på frugtbar vis [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Muligheder for at udrette noget

Jupiter konjunktion MC: Begyndelsen af december 2018 indtil slutningen af december 2018

[..] Du har muligvis brug for et arbejdsfelt, som giver dig mulighed for at udvikle og give fuldkommen udtryk for din eventyrlyst, forkærlighed for at lære nyt og trang til at udbrede nye ideer, og hvis din aktuelle arbejdssituation ikke kan forsyne dig med [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

At forsone sig med smerten

Jupiter trigon Chiron: Slutningen af december 2018 indtil begyndelsen af september 2019

[..] Det er også en periode, hvor du kan foretage en dybere udforskning af dit eget trossystem og din livsfilosofi med et særdeles gavnligt resultat. Fordi du kan rumme og sætte dig ud over al den nedrighed, du måtte møde i verden, er du i stand til at forbinde [...]

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Skæbnen vender

Uranus opposition Jupiter: Slutningen af juni 2018 indtil midten af april 2020

[..] Måske er du ved at vokse fra mange af dine gamle holdninger og har brug for at udvide din tilværelse, især gennem større følelsesmæssig og seksuel tilfredsstillelse og en dybere forståelse af livets skjulte side. Disse behov er positive og kan åbne mange døre. Men i [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Karakterdannelse

Saturn kvadrat Saturn: En transit der nærmer sig, fra midten af december 2018, indtil begyndelsen af december 2019

[..] Der er tale om en periode, hvor du kan luge ud i dit livsgrundlag, styrke det og definere det bedre. Det er formentlig bedst, at du ikke kaster dig hovedkulds ud i nye relationer eller forehavender, før du føler, at grunden under dig er mere solid, og du er mere sikker [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt