•    
  Actuele planetaire posities
  18-feb-2018, 07:22 UT/GMT
  Zon2934'56"11s37
  Maan2729'33"4s16
  Mercurius013'13"13s12
  Venus911' 0"9s29
  Mars1352' 0"22s01
  Jupiter2240'16"17s19
  Saturnus627'52"22s24
  Uranus2529' 1"9n21
  Neptunus1323'42"7s22
  Pluto2020'28"21s31
  Ware Knoop1456' 5"r16n21
  Cheiron2638'22"1n51
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor John Victor Stoen [Adb], geboren op 25 januari 1972
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Tweelingen Ascendant *Zon in Waterman *Zon in het Achtste Huis *Maan in Tweelingen *Maan in het Twaalfde Huis *Venus in Vissen *Venus in het Tiende Huis *Mars in Ram *Mars in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 25 januari 1972 om 14:16 in Santa Rosa, California.

Je zonneteken is Waterman. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Tweelingen en je Maan staat ook in Tweelingen.

naar boven

Tweelingen Ascendant

Je bent een heel actief en beweeglijk type. Je wilt mensen ontmoeten, zoveel mogelijk meemaken en ervaringen opdoen.

Je communiceert graag met anderen en hebt er zelfs moeite mee stil te zijn wanneer dat toch echt moet. De kans dat je schrijftalent hebt of dol bent op boeken is groot; alles wat je geest maar bezighoudt spreekt je aan.

Je zult altijd jonger overkomen dan je bent en wat nog belangrijker is, je zult altijd openstaan voor nieuwe ideeën en ervaringen.

naar boven

Zon in Waterman

Je houdt van nieuwe dingen en unieke ideeën. Platgetreden paadjes en denkwijzen vervelen je. Je bent een individualist met een vrije geest, maar tegelijkertijd besef je dat je wel je leven en werk met andere mensen moet delen.

Al trekken nieuwe ideeën je aan, je verandert niet zomaar weer van gedachten wanneer je eenmaal een besluit hebt genomen of een beeld hebt gevormd.

Door je voorliefde voor nieuwe zaken ben je dol op wetenschap, technologie en andere onderwerpen die mensen de mogelijkheid bieden de wereld op een bepaalde manier te beheersen. Minder gangbare studies, zoals astrologie en occulte zaken, kunnen je later in je leven gaan fascineren.

Ben je met een groep vrienden, dan denk je eerder aan de groep als geheel dan enkel en alleen aan jezelf. Dat kan, als jouw behoeften in strijd zijn met de behoeften van de rest van de groep, problemen opleveren. Je komt altijd fel op voor iedereen die onrechtvaardig wordt behandeld.

Adverteren
naar boven

Zon in het Achtste Huis

Als serieus mens weet je dat je veel belangrijke veranderingen moet ondergaan om te kunnen groeien. Mysteries en de intense aspecten van het bestaan oefenen veel aantrekkingskracht op je uit.

In je jonge jaren heb je moeite om te onderscheiden wat van jou is en wat bij anderen hoort. Als volwassene heb je kans om carrière te maken in de sfeer van onderzoek, beheer of herstel, vooral van eigendommen of geld van andere mensen. Heb je de lessen in je jeugd begrepen, dan toon je uitzonderlijk verantwoordelijkheidsgevoel wat betreft de zorg voor bezittingen - zowel die van jou als van anderen.

naar boven

Maan in Tweelingen

Je emoties zijn heel wisselend en je bent vrij rusteloos. Je verveelt je snel en je aandacht verslapt als je je te lang op een onderwerp moet concentreren. Maar je bent ook heel nieuwsgierig en grijpt elke nieuwe ervaring met twee handen aan.

Je bent graag op pad omdat dat nieuwe belevenissen met zich meebrengt. Hetzelfde heb je met nieuwe ideeën; je wilt alles leren wat er te leren valt.

Een goede eigenschap van deze stand van de Maan is dat je later leert om je emoties met je verstand te beheersen. In situaties waarin anderen emotioneel tekeer gaan, kun jij je kalmte bewaren en bekijken wat er nu eigenlijk aan de hand is.

naar boven

Maan in het Twaalfde Huis

Je weigert je emoties te delen met anderen omdat je het gevoel hebt dat zij je niet zullen begrijpen of geen hoge dunk van je hebben. Vaak heb je het idee dat niemand jouw ware aard ziet, maar dat is niet zo.

Je hebt veel behoefte aan emotionele zekerheid, maar die krijg je niet constant. Al is het moeilijk voor je om mensen te vertrouwen op emotioneel niveau, toch help je anderen graag. Je doet het wellicht voorkomen alsof je niet echt gul en hulpvaardig bent, maar dat ben je wel.

Vaak geeft deze stand aan dat je graag fantaseert en regelmatig opgaat in dagdromen.

naar boven

Venus in Vissen

Als dromerig en fantasierijk mens hou je van boeken die tot je romantische, avontuurlijke verbeelding spreken. Vaak zijn je persoonlijke fantasieën veel interessanter en mooier dan de werkelijkheid, maar je moet ook met de echte wereld leren omgaan.

De positieve kant hiervan is dat je een zeer creatieve verbeelding hebt en dat kan heel nuttig zijn artistiek werk zoals ontwerpen.

Je bent heel onbaatzuchtig tegenover de mensen die je graag mag. Je wilt het beste voor hen en zet jezelf helemaal in als een vriend hulp nodig heeft. Het enige probleem kan zijn dat je heel veel energie en aandacht besteedt aan mensen die het niet echt waard zijn. Het kan geen kwaad een beetje voorzichtiger te zijn in de keuze van je vrienden.

naar boven

Venus in het Tiende Huis

Dit betekent meestal dat je een warme relatie met je vader hebt, of met je moeder als die een vaderlijke rol speelt in je bestaan. Hoe het ook zij, een van je ouders leert je op zo'n warme en liefdevolle wijze kennismaken met de wereld dat die voor jou wonderschoon, vriendelijk en aangenaam is.

Wanneer je ouder wordt zal de carrière die je kiest deze liefdevolle, luchtige kijk op de wereld weerspiegelen. Ben je ook serieus ingesteld, dan kan het zijn dat je in je carrière op een of andere manier creatief bent, of met mensen werkt. Dat gaat je goed af, want je bent van nature artistiek en diplomatisch.

Adverteren
naar boven

Mars in Ram

Je bent een zeer onafhankelijk en assertief type.

Het liefst ga je je eigen gang, in je eigen tempo, zonder dat je hoeft te wachten op mensen die trager zijn. Daarbij wil je de eerste zijn, iemand die nieuwe activiteiten op gang brengt.

Je hebt geen behoefte om jouw aanpak op te dringen aan vrienden, als zij hun zin ook maar niet aan jou opdringen. Maar je houdt wel van competitie, dus wanneer iemand een uitdaging voorlegt doe je mee. Je bent licht ontvlambaar, maar dat trekt meestal snel weer bij en je bent niet rancuneus.

Jouw grootste probleem is samenwerken met anderen. Dat gaat moeizaam. Leer zo nu en dan toe te geven.

Je hebt de neiging overhaast en impulsief te reageren, heel onnadenkend. Als je de tijd neemt om voorzichtig te zijn zullen er minder snel problemen ontstaan.

naar boven

Mars in het Elfde Huis

Je bevindt je graag onder mensen die actief, dynamisch en onafhankelijk zijn. Je werkt hard en bent graag actief bezig met vrienden of geestverwanten, maar zonder verplichtingen, want je bepaalt je eigen strategie.

Het is heel belangrijk voor je om met mensen om te gaan die dezelfde doelen hebben als jij, want je hebt sterke overtuigingen die je met hand en tand verdedigt wanneer je wordt uitgedaagd door anderen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor John Victor Stoen [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 25 januari 1972 kloktijd: 14:16
in Santa Rosa, CA (US) U.T: 22:16
122w43, 38n26 sterrentijd: 22:22:26

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Waterman 5°03'23 in huis 8 direct
Maan Tweelingen 8°11'44 in huis 12 direct
Mercurius Steenbok 20°31'00 in huis 8 direct
Venus Vissen 11°20'33 in huis 10 direct
Mars Ram 19°40'19 in huis 11 direct
Jupiter Boogschutter 27°40'24 in huis 7 direct
Saturnus Stier 29°36'26 in huis 12 stationair (D)
Uranus Weegschaal 18°19'11 in huis 5 stationair (R)
Neptunus Boogschutter 4°47'04 in huis 6 direct
Pluto Weegschaal 1°55'31 in huis 4 retrograde
Maanskn.(t) Waterman 5°14'47 in huis 8 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Tweelingen 26°02'01
2de huis Kreeft 16°53'54
3de huis Leeuw 8°13'58
Imum Coeli Maagd 3°42'01
5de huis Weegschaal 6°53'58
6de huis Schorpioen 17°27'47
Descendant Boogschutter 26°02'01
8ste huis Steenbok 16°53'54
9de huis Waterman 8°13'58
Medium Coeli Vissen 3°42'01
11de huis Ram 6°53'58
12de huis Stier 17°27'47

Majeure aspecten
Zon Driehoek Maan 3°08
Zon Driehoek Saturnus 5°27
Zon Sextiel Neptunus 0°16
Zon Driehoek Pluto 3°08
Maan Vierkant Venus 3°09
Maan Oppositie Neptunus 3°25
Maan Driehoek Pluto 6°16
Maan Vierkant Midhemel 4°30
Mercurius Vierkant Mars 0°51
Mercurius Vierkant Uranus 2°12
Mars Oppositie Uranus 1°21
Jupiter Inconjunct Saturnus 1°56
Jupiter Vierkant Pluto 4°15
Jupiter Oppositie Ascendant 1°38
Saturnus Oppositie Neptunus 5°11
Saturnus Driehoek Pluto 2°19
Saturnus Vierkant Midhemel 4°06
Neptunus Sextiel Pluto 2°52
Neptunus Vierkant Midhemel 1°05
Pluto Vierkant Ascendant 5°54
Pluto Inconjunct Midhemel 1°47
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst