•    
  Actuele planetaire posities
  17-jan-2018, 09:16 UT/GMT
  Zon2712'16"20s43
  Maan021'53"18s46
  Mercurius832'47"23s27
  Venus298'15"21s20
  Mars2421'11"18s06
  Jupiter1927'53"16s33
  Saturnus316'11"22s31
  Uranus2439'53"9n02
  Neptunus1219'14"7s47
  Pluto1920'11"21s37
  Ware Knoop1454'49"r16n22
  Cheiron258'47"1n21
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Corazon Aquino [Adb], geboren op 25 januari 1933
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Corazons geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Corazon al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Omdat Corazon van nature de kant van het mentale en het intellectuele wordt uitgetrokken, is er kans dat zij erg bang is voor de kracht van haar emoties, en de ontregeling die dat veroorzaakt. Van binnen is zij heel kwetsbaar, en haar emoties gaan erg diep. Dit kan haar [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Corazons innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

Corazon staat stevig met beide benen op de grond. Zij heeft een nuchtere instelling, en weet zich goed aan te passen aan de omgeving waarin zij zich bevindt. Maar als zij groter wordt openbaart er zich iets in haar dat rusteloos streeft naar iets dat uitstijgt boven het [...]

[..] Dan wil zij altijd iets hebben wat er natuurlijk net niet is. Tijdens zo'n periode is zij absoluut niet voor rede vatbaar, en heel moeilijk om mee om te gaan, vanwege haar ongeduld en haar recalcitrant gedrag. Corazon heeft heel veel orde en een gestructureerde omgeving [...]

Verborgen trekjes

[..] Dit klinkt natuurlijk allemaal wat overdreven, maar waar het op aan komt is dat zij zichzelf wat meer moet leren waarderen, en minder gevoelig moet worden voor het beroep dat een ander op haar doet. Deze verborgen kant van haar persoonlijkheid kan haar tegen allerlei misbruik [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

In overeenstemming met het feit dat zij zich vooral op de tastbare werkelijkheid richt, wil Corazon het liefst dat anderen haar een veilige structuur geven, met bekende gedrags- en omgangsregels, waarvan je weet wat je er aan hebt. Hoewel zij de boel soms behoorlijk kan [...]

[..] Ook als haar moeder moe is, last van stress heeft, en zich allesbehalve vrij en dapper voelt, ook dan ziet Corazon haar niet alleen maar als "moeder" ­ zij is voor haar een fascinerend en onafhankelijk iemand. Zij ervaart haar moeder als onvoorspelbaar en opwindend, en als [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst