•    
  Actuele planetaire posities
  21-feb-2018, 00:35 UT/GMT
  Zon219'22"10s39
  Maan259'59"7n40
  Mercurius513'27"11s14
  Venus1234'53"8s11
  Mars1529'54"22s15
  Jupiter2249' 2"17s21
  Saturnus641'35"22s23
  Uranus2535'15"9n23
  Neptunus1329'46"7s19
  Pluto2024'55"21s31
  Ware Knoop1449'53"r16n23
  Cheiron2647'21"1n54
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Melanie Chisholm [Adb], geboren op 12 januari 1974
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Melanies geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Melanie al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Als Melanie ouder wordt, zal zij u op het zenuwslopende af vermoedelijk blijven vragen "Waarom?" als zij geen duidelijkheid krijgt, want zij heeft een fijne neus voor alles wat oneerlijk is en ruikt naar emotionele chantage. Omdat er zo'n nadruk ligt op de mentale kant

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Melanies innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Het resultaat daarvan neemt zij in en verwerkt dat, en zij gebruikt elk stukje nieuw verworven ervaring om er voor te zorgen dat zij een volgende keer niet opnieuw voor verrassingen komt te staan. Melanie is ook iemand die bereid is om geduldig en hard te werken om iets [...]

[..] Zij kan heel goed tegen een tijdelijke crisis, maar kan lang zo goed niet tegen een chronische sfeer van chaos en wanorde in huis. Probeer in gesprekken zo duidelijk mogelijk tegen haar te zijn. Vaag of halfslachtig doen kan heel veel angst bij haar oproepen, en kan de meest [...]

Verborgen trekjes

[..] Dat is iets wat haar ouders en de rest van het gezin beslist serieus moeten nemen. De moed waarover zij beschikt, en het vermogen dat zij heeft om altijd weer overeind te krabbelen, willen niet zeggen dat zij immuun is voor gevoelens van eenzaamheid en angst, maar haar behoefte [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Hoewel zij haar gekwetstheid of angst kan uiten door zo nu en dan eens behoorlijk uit te barsten, verlangt zij in feite heel erg naar rust en orde, en kan zij niet tegen chaos. Zolang haar ouders emotioneel niet uit hun evenwicht raken in zo'n crisis, zal zij steeds weer [...]

[..] Melanie heeft een grote bewondering voor haar moeder, maar zij heeft ook haar goedkeuring heel hard nodig. Voor haar staat haar moeder symbool voor alle kwesties die met algemeen geldende morele gedragscodes te maken hebben, en dit maakt het meisje ontzettend kwetsbaar voor [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst