•    
  Actuele planetaire posities
  24-mei-2018, 10:22 UT/GMT
  Zon312'37"20n48
  Maan157' 5"2n58
  Mercurius1850' 0"16n02
  Venus549'53"25n02
  Mars30'38"21s51
  Jupiter1626'33"r15s34
  Saturnus87'45"r22s18
  Uranus027'22"11n08
  Neptunus1618'53"6s16
  Pluto213' 0"r21s33
  Ware Knoop819'54"r18n11
  Cheiron140'59"3n50
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Mike Bloomberg [Adb], geboren op 14 februari 1942
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Mikes geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Mike al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Zijn ouders en naaste familie doen er daarom verstandig aan om zo duidelijk, eerlijk en redelijk mogelijk te zijn als ze hun kinderen iets uitleggen, hen vragen om iets te doen of proberen hen een beetje discipline bij te brengen. Al het mogelijke moet gedaan worden om te

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Mikes innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Het verlangen om de wereld te ontdekken is ook heel sterk in hem aanwezig, want elke verre horizon die hem wenkt om het bekende en het vertrouwde achter zich te laten, fascineert hem. Hij keert zich met zijn vrolijkste glimlach en zijn meest onderzoekende blik naar iedereen [...]

[..] Al deze dingen maken dat Mike een "geluksvogel" lijkt, hoewel het hier minder geluk is dan vriendelijkheid en charme die maken dat hij zoveel steun krijgt. Anderen voelen zich tot hem aangetrokken om wat hij is, niet om wat hij doet. Los van de sociale en materiële omstandigheden [...]

Verborgen trekjes

[..] Hij is iemand die het niet uitmaakt welk gezelschap hij om zich heen heeft, zolang het maar gezelschap is, en hij kan heel moeilijk "Nee" zeggen, ook al weet hij dat dit hem opbreekt. Zijn levendige geest met al zijn talent heeft naast het groepsgebeuren beslist tijd nodig [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Wel is het opmerkelijk, hoe hij eerder op basis van het mentaal op dezelfde lijn zitten een gevoel van "familie" ontwikkelt, dan op grond van biologische verwantschap. Hij vindt het moeilijk om voortdurend aandacht te geven aan het gezin waar hij deel van uitmaakt, alleen [...]

[..] Zich abrupt terugtrekken of feitelijk afwezig zijn, zonder een woord van uitleg, kan natuurlijk ook als onafhankelijk gedrag uitgelegd worden. Maar Mike begrijpt dan niet waarom zijn vader er niet is, emotioneel niet of daadwerkelijk niet, en het is heel moeilijk voor hem [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst