•    
  Planetpositioner
  20-Mar-2018, 00:58 UT/GMT
  Sol2922' 0"0n15
  Måne2955' 8"6n46
  Merkur1618'51"9n07
  Venus1612'21"5n32
  Mars120'29"23s30
  Jupiter232'16"r17s20
  Saturn827'44"22s17
  Uranus2650'25"9n51
  Neptun1430'54"6s56
  Pluto210'32"21s28
  Sand Månek.141'11"r16n37
  Chiron2821'53"2n29
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Albert Kesselring [Adb], født 20 November 1885
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Alberts fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Albert med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Når denne stærke fokusering på den materielle virkelighed først er udviklet, kan den fremover hjælpe ham med at magte de angstprægede forestillinger, som en gang imellem dukker op fra hans indre. Men ingredienserne må være nænsomt afbalancerede ­ for meget disciplin på et

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Alberts indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Derfor vil abstrakte argumenter om principper og regler ikke have nogen særlig virkning på ham. Derimod vil en tydelig og oprigtig forklaring på, hvorfor noget er fornuftigt og til gavn for ham selv, have en meget bedre effekt. Albert ejer evnen til at føle ægte tilfredshed [...]

[..] Det vil være klogt af forældre og familie ikke at lyve over for dette barn, for hvis han opdager løgnen, vil det tage ham meget lang tid at tilgive og glemme det. På grund af intensiteten i hans følelser og hans stærke stolthed, er Albert ikke noget fleksibelt barn, og han [...]

Skjulte træk

[..] "erindringer" om andre inkarnationer eller en overbevisning om eksistensen af det overnaturlige ­ hvilket foruroliger hans ellers ligefremme og virkelighedsnære opfattelse. Idet han ellers i bund og grund er et så direkte og pålideligt barn, vil forældrene og familien sandsynligvis [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Undertiden kan han tage sine egne følelser lidt for alvorligt og være lidt for nærtagende og stolt. Latterliggørelse af hans følelser ­ især hvis det er ondskabsfuldt ment ­ kan efterlade en langvarig bitterhed og mistro. Men han har en medfødt tro på holdbarheden af ægte [...]

[..] Idet Albert har en så dyb beundring for sin far og længes så meget efter at leve op til hans forventninger, vil hårdhændet autoritet eller magtmisbrug ­ uanset om det sker åbenlyst eller på en skjult, manipulerende måde ­ ikke alene være overflødigt, men det vil også kunne [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt